Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandi 17

BOJE SIE O CIAZE! STPOSUNEK BEZ ZABEZPIECZENIA! POMOCY PLZ

Polecane posty

Gość sandi 17

witam! mam tkai problem! prawie miesiac temu wspolzylam z chlopakiem gez zadnego zabezpieczenia. mialam wtedy dni plodne, on mowi ze zdazyl wyjac ze tylko jak poczuyl podejrzane uczucie to wyjal i gdy przylozyl histeczke dopeiro zaczelo leciec wiec mam pewnosc na 100% ze sperma tam sie nie dostala ale czytalam o tym ze plemniki gromadza sie takze w wydzielinie chhlopaka. boje sie bo po 2 tyfdniach mialam bole glowy potem zaczelam sie przjemowac i ciagle zle sie czulam nie mialam apetytu ale gdy dostalam regularnie okres i test ciazowy wyszedl mi negatwyny prxestalam sie przjemowac i nie narzekam na bole glowy i na zadne nudnosci i brak apetytu, mam normlnie wszystko tyle ze duzo sliny mi sie wydziela i bola mnie jajniki. cyzm to mzoe byc spowodowane? niech mnie ktos pocieszy mam 17 lat ;( zawsze kochalam sie z rpezerwatywa nie chce zeby od 1 razy bez zabexpieczenia miec dziecka duzo osob tak to tobi i przed koncem wyciaga. Ale czy jajniki moga bolec w 3 tygodniu? poza tym zaczleu mnie boelc dopeiro po okresie cyz to normalne? prosze o szybka odpwoiedz to barsdzo wazne zalezy mi bo sie boje ale chyba to nie ciaza skoro z orkesem ok i test wyszedl negatywmy ? prosze o odpiwiedz bo b sie boje. pzodrawiam

Gość mala zaba 21
skoro mialas okres to czy sie przejmujesz:) nie chce Cie pouczac ale na nastepny raz sie zabezpiecz:)

Gość baci
nie wiem czy wiecie ale okres moze wystepowac nawet w 2 miesiacu ciazy, moja kolezanka miala 2 miesiaczki 3 nie dostala i okazalo sie ze 3 miesiac:/ nie chce cie straszyc dla pocieszenia dodam ze jajniki bola takze jak masz owulacje czyli dni plodne:)

Gość idiotki są wsrod nas
jak mozna byc taka idiotka i bez zabezpieczenia...

Gość sandi 17
czyli mam rozumiec ze wszystko ok?? bo nie wiem kurcze te bole jajnikow mnie drecza bo bola mnie bardzo. czasem caly dzien a czasem pod wieczor. boli mnie glowa bo bardzo sie denerwuje i bo rodzice by mnie chyba zadźgali heh mam 17 lat nie chce ejszcze miec dziecka. jutro ide do gina , ale jak myslicie? zawsze to robilam z prezerwatywa raz zrobilam to bez bo to po prsotu ,... no nie wiem tak samo jakos wiecie jak to z tym jest samo przyszlo i jakos uległam chlopakowi. Ale skoro dostalam okres i bola mnie tlyko jajniki to wszystko mzoe byc w prozadku? jeszcze wynik testu negatywny. Pocieszcie mnie prosze bo sie b. boje

Gość sandi 17
jeszcze mam pytanko jakie sa objawy w 2-4 tygodniu od zaplodnienia?? czy ja sobie to wmawiam i sie rpzejmuje tym wszysktim flatego tak zle sie czuje przeciez skoro tam nic wplynelo powinnam chyba byc spokojna?x zwlaszcza ze test wyszedl negatywny i dostalam normalnie okres... prosze pomozcie...

Gość baci
masz okres to sie nie martw ja go jeszcze nie mam:/

Gość sandi 17
dzieki BACI to dobrze ze mwosiz ze nie mam sie czym martwic ale sie troche przejalam tym artykulem ktory przeczytalam, sle duzo czytalam o ciazy i nie pisze tam raczej ze bol jajnikoiw jest jednym z 1szych objawow wiec luzik.... :) musze sie jakos trzymac mam nadzieje ze bedzie dobrze denerwuje mnie to ze mi sie duzo sliny wydziela wrrr :(:(

Gość baci
to polykaj:) mi sie spoznia okres 6 dzien wyobraz sobie jak ja sie martwie

a nie mozna sie zabezpieczyc ? :-o jeeeezu, przeciez mozna czemu tego nie zrobicie :-o

17 lat to nie czas na pieluchy, zacznij brac tabletki jak nie lubicie gumek

Gość sandi 17
ajjjj nauzykaa gdbym ja wtedy nad soba panowala.... zaluje ze sie nie zabezpieczylam chyba nigdy niczego tak nie zalowalam bo prsez to teraz ciagle chodze zdenerwowana i zestresowana, nigdy tak nie mialam nigdy sie tak nie balam jak teraz bo jakbym zawszla w ciaze ciezko by bylo z rodzicami , ale ja wciaz wierze w to ze nie ejstem jednak w ciaz y i ze wszystk osie wyjasni i bedzie dobrze skoro o ponad pol roku to robie i ciagle to robilam z prezerwatywa raz zrobilam bez i potem znow z gumka wiec kiepsko by yblo wpasc nie? zwlaszcza ze to 1szy raz bvez niczego ajjjj tlyko ze nic tam nie wplynelo a male prawdopodobienstwo jest ze od wydzieliny dsie zachodzi przeciez jakas ilosc tez musi \tam sie dostac nie? a skoro nie mam zadnych nudnosci itp?? Oby bylo dobrze trzymajcie kciuki jezu kutro ide do ginekologa. pzodrawiam czekam jeszcze na rady co o tym myslicie i czy jak bola mnie te jajniki i mam duzo sliny to czy tto ma cos z tym pwolnego? bo w sumie na logoike: ja sie pocieszam tym ze test wyszedl negarwyny choc moze sie mylic ale mi to dla mnie nadzieja i w dodatku okres dostalam dobrze wszystlko ok, piersi mnie nie bola ... glowa boli ale to chyba od stresu... no sama nie mam juz pojecia co myslec ejstem dobrej nadziei ... dziekuje ze wwwspieracie :*

Gość baci
boze czym ty sie tak przejmujesz okres mialas test negatywny ja nie rozumie?? daj na looz

Gość sandi 17
niech sie ktyos jeszcze wypowie na ten temat plisss.... Od kilku dni mialam zaparcia ale wypilam sobie ziolka i tak mnie dzis przydusilo ze az mam wklesniety brzuuch , ide do gina dzisiaj zapytac o te jajniki ,3majcie kciuki zeby bylo dobrze :)

Gość dudek
na pewno wszystko będzie ok ! osobiście zeby uniknąć takich sytuacji po niezabezpieczonych akcjach zażywam postinor ! - choć takowe zdarzaja sie bardzo rzadko !

Dziewczyno, może Cię gdzieś przewiało i masz zapalenie przydatków. Do gina marsz i nie martwić się tak... poproś ją o tabsy, w ten sposób realnie zapanujesz nad planami ciążowymi. Pozdrawiam.

Gość Tempi
To zapytaj tez o cize. a tak wogle to polecam mierzenie tempki. Bo jak nie jest się pewnym czy jest wlaśnie okres czy może plamienie(jak to pisała koleżanka że jej przyjaciólka miała 2 razy okres a portem raptem sie okazało że jest w 3 miesiącu ciąży) Jak po okresie tempka spada poniżej tych 36.8to napewno nie jest ciąża.

Gość kinga2
powiem krótko czasem moze wystapic okres ale to wcale nie oznacza ze nie jestes w ciązy .narazie sie nie denerwuj bo byc moze to powoduje te wszystkie objawy pozatym moze udaj sie do ginka i jeszcze jedno stosunek przerywany nie jest metoda anttykoncepcji najwiecej osób na tym ma wpadki trzeba to robić z głowa a nie w dni plodne pozatym ta wydzielina jest na członku i ona moze wystarczyć do zapłodnienia nic czekaj na drugi okres i badz dobrej mysli....

Gość sandi 17
dzis bylam u gina i powiedziala mi ze skoro dostlaam okres i test wyszedl negatywny to jest ok :) i ze na pewno jest dobrze i dostalam kazanie ze nastpenym razem mam sie zabezpiwczyc heh ;) a co do jajnikow to powiedziala ze to mgoa byc nerki i musze isc do przychodni na badanie moczu.... albo brac furagin bo to moze jakies zapalenie i jak mam temp. po oikkresie 36,4 mam ciagle ponizej 36,6 to nie ciaza co nbie? :) ale sie ciesze tym ze dostlam ten okres i ze gin. powiedzial ze jest ok tlyko te jajniku kurde bola :( papa