Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latkabasiunia

CZY URYNOTERAPIAOKLADY Z MOCZU SKUTECZNA NA WYPRYSKI NA PLECACH?

Polecane posty

Gość 23latkabasiunia

mam plecy w takich jakby kulkach, ktorych sie namnaza jakby coraz wie cej,..nie wiem co to jest ... bylam u dermatologa i tam i przepisala jakies lekarstwo i nie pomoglo. zastANAWIAM sie nad okladami z moczu ... czy ktos mozem idoradzic- czy to by mi pomoglo ?????

Gość dokladnie
tzn pisza ze oklady na twarz pomagaja zwalczyc pryszcze,wiec mysle ze na plecach tez jest szansa.JA od 3 dni msaruje twarz i widze minimalna poprawe,pryszcze na broadzie i zaskorniki zosatly jakby przypieczone.ciekawe czy czerwone punciki po nich takze znikna

Gość fh
po okładach z moczu może najpierw wygląd skóry pogorszyć się bo skóra się oczyszcza, a potem dopiero nastąpi poprawa. Najlepszy jest mocz odparowany.

Gość 23basiulkaa
mocz odparowany?;/ wkurzaja mnie te krostki na plecach... najpierw byly jakby w 1 miejscu teraz jakby sie,,rozlazly'' na cale plecy...

Gość ja mam podobnie ...

Gość czy masz na mysli takie
jakby pryszcze, ale to nie sa pryszcze tylko takie ,,wystajace czubeczki?'' z ktorych wydostaje sie biale jak nitka ...

Gość Do fh
dzięki za Twoją wypowiedz! Ja od 4 dni pezemywam twarz moczem i właśnie powyskawiwały mi nowe pryszcze ale skoro mówisz, że tak musi być bo twarz się oczyszcze to od razu mi lepiej! O co chodzi z tym odparowanym moczem?

Gość no wlasnie ....odparowany mocz

Gość SVR Lysanel active
dajcie spokoj z moczem kupcie sobie mydlo siarkowe firmy barwa, albp mykcie plecy zelem do hogieny intymnej ja ostatnio kupilam krem na syfki , firmy SVR lysanel active nie jest tni za tubke 30 ml zaplacilam 46 zl ale warto bo super syfy na plecach wysusza

Gość dla mnie ta cena co podalas
to troszke za duzo.:( nie moge pozwolic sobie na taki wydatek ,,niestety,...dlatego ratunku szukam w naturalnych sposobach walki z tym syfem na plecach :(

Gość no nie wiem......
wiesz ja to już chyba wszystkiego próbowałam i fortunę wydałam na te wszystkie preparaty i to, że Tobie pomógł ten kremik nie oznacza, że nam również pomorze. Ja naczytałam się o takim jednym kremiku na trądzik samych pozytywnych opinii i zamast mi pomóc jeszcze bardziej pogorszył mi stan cery...

Gość odświeżam......

Gość Doktor Dorn
Urynoterapia jest dobra na wszystko.

Gość dokladnie
ja stosuje ten mocz tak, swiezy on razu na twarz, to w kocu jaki jest najbardziej skuteczny !!???odparowany tzn ???

Gość czy komus przeszlo po stosowan
moczu ?