Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Na pewno. Zwłaszcza kierując karetką w Jukonie Udowodnione jest że ktoś mowi wiecej o seksie ten tego nie ma. Gadasz o seksie więc chcesz go bo go nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 362 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem bo nie bylam w Kanadzie to nic nie powiem. Patrz, a on był, chociaż siedział w tym samym czasie w Polsce. Trzeba mu wierzyć że seks też poznał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Udowodnione jest że ktoś mowi wiecej o seksie ten tego nie ma. Gadasz o seksie więc chcesz go bo go nie masz Raczej ty go nie masz, bo nie masz nikogo.. Tylko Promyka z urojoną Kanadą i pstrągami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jak ci smakuje to co smażysz ktore nie istnieje? Nie wiem i trzeba łysej zapytać może powie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem bo nie bylam w Kanadzie to nic nie powiem. Krzyś mieszka w Polsce i dziś na obiad będzie jadł makaron z truskawkami i śliwki, które pozyskał od dostawcy po wykonaniu telefonu o 3 nad ranem czasu polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Raczej ty go nie masz, bo nie masz nikogo.. Tylko Promyka z urojoną Kanadą i pstrągami Kogo ty masz urojonych adoratorów którym kosze dajesz i którzy by nie chcieli nawet nasrać na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Kogo ty masz urojonych adoratorów którym kosze dajesz i którzy by nie chcieli nawet nasrać na ciebie Nie podniecaj się, bo zaraz zostaniesz przykuty do kaloryfera wariacie na okręcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 63 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Raczej ty go nie masz, bo nie masz nikogo.. Tylko Promyka z urojoną Kanadą i pstrągami Miałaś iść spać podobno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem bo nie bylam w Kanadzie to nic nie powiem. Nie mieszka w Kanadzie, tylko w Polsce z matką i siostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Patrz, a on był, chociaż siedział w tym samym czasie w Polsce. Trzeba mu wierzyć że seks też poznał. I na pewno masz na to dowody że jest tak jak ty byś chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Miałaś iść spać podobno Pobudziłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie podniecaj się, bo zaraz zostaniesz przykuty do kaloryfera wariacie na okręcie Akurat to tylko tobie się ulewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pobudziłam się Walisz sobie łysa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Akurat to tylko tobie się ulewa Mam bekę z twojej Kanady znawco seksu i jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pobudziłam się Dobrze, że nie pobrudziłaś, więc trzymasz klasę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie mieszka w Kanadzie, tylko w Polsce z matką i siostra A ty ze starym ojcem który jest myśliwym i twoim mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Walisz sobie łysa ? Troszkę subtelności Krzysiu. Ja wiem, że w więzieniu takie rzeczy robiłeś, ale miej że odrobinę klasy prostaku. Czemu się nie leczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Raczej ty go nie masz, bo nie masz nikogo.. Tylko Promyka z urojoną Kanadą i pstrągami Może teraz nie mam ale mialam nie mało. A ty ciagle o seksie wiec gdzie ten twój chlop? Na bezludnej wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mam bekę z twojej Kanady znawco seksu i jedzenia I żeby mieć tą bekę musisz zmyślać że mocze frytki w oleju to słabo łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie podniecaj się, bo zaraz zostaniesz przykuty do kaloryfera wariacie na okręcie Miejsce akcji okret z zestawu zabawek do kąpieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A ty ze starym ojcem który jest myśliwym i twoim mężem Mój ojciec nie był myśliwym. Mylisz ludzi. Idź do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie podniecaj się, bo zaraz zostaniesz przykuty do kaloryfera wariacie na okręcie Kto go przykuje? Bo chyba nie ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Troszkę subtelności Krzysiu. Ja wiem, że w więzieniu takie rzeczy robiłeś, ale miej że odrobinę klasy prostaku. Czemu się nie leczysz? Słoma z butów ci wychodzi podstarzała hejtero i ty chcesz kultury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ped namiot 0 Napisano 2 godziny temu analny fifirafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może teraz nie mam ale mialam nie mało. A ty ciagle o seksie wiec gdzie ten twój chlop? Na bezludnej wyspie W podróży służbowej. A twój chłopak gdzie, z którym masz dorosłego syna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Mój ojciec nie był myśliwym. Mylisz ludzi. Idź do psychiatry Jest myśliwym i spełnia też funkcję męża prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: I żeby mieć tą bekę musisz zmyślać że mocze frytki w oleju to słabo łysa Chcesz screena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Miałaś iść spać podobno Cóś ty do rana bedzie teraz siedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: W podróży służbowej. A twój chłopak gdzie, z którym masz dorosłego syna? W jakiej podróży i pewnie w jego wieku wziął leki i śpi, a ty się uchlałaś i szukasz zaczepek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Cóś ty do rana bedzie teraz siedzieć A co ty taka zazdrosna? Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach