Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Walisz sobie łysa ? Trzeba sobie radzić bez chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Chcesz screena? Koniecznie to wyjdzie że nie mocze frytek w oleju ty głupia amebko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: W jakiej podróży i pewnie w jego wieku wziął leki i śpi, a ty się uchlałaś i szukasz zaczepek Wróciłam z pracy... Nie pije jak ty i skończ projektować na innych swoją chorobę psychiczną. Ty Kanadyjczyku smażący zmyślone pstrągi i kierujący karetką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Cóś ty do rana bedzie teraz siedzieć Magdy mają pazurki więc wolą się szarpać Będzie walka w błocie ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: W podróży służbowej. A twój chłopak gdzie, z którym masz dorosłego syna? A kiedy wróci? Mojego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trzeba sobie radzić bez chlopa I jak sobie radzisz? Opowiedz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: I żeby mieć tą bekę musisz zmyślać że mocze frytki w oleju to słabo łysa Masz pecha, bo ja widziałam jak potakiwales, że moczenie frytek w oleju , a dokładnie zostawianie ich po usmazeniu w oleju do "nasiakniecia" i ponowne smazenie, to normalna praktyka w gastronomii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Trzeba sobie radzić bez chlopa Biedny ten jej ojciec bo męczyć się z takim tumanem jak łysa do lekkich nie należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Magdy mają pazurki więc wolą się szarpać Będzie walka w błocie ? Gotuj kisiel Ja wypiłam herbatę z dzikie róży i idę się myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Magdy mają pazurki więc wolą się szarpać Będzie walka w błocie ? W kisielu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Masz pecha, bo ja widziałam jak potakiwales, że moczenie frytek w oleju , a dokładnie zostawianie ich po usmazeniu w oleju do "nasiakniecia" i ponowne smazenie, to normalna praktyka w gastronomii. Dokładnie oto chodziło Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wróciłam z pracy... Nie pije jak ty i skończ projektować na innych swoją chorobę psychiczną. Ty Kanadyjczyku smażący zmyślone pstrągi i kierujący karetką Chyba z urojonej pracy skoro cały czas tu siedzisz i się kłócisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I jak sobie radzisz? Opowiedz o tym Ide na łowy do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A kiedy wróci? Mojego nie ma. Bo nie masz nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Masz pecha, bo ja widziałam jak potakiwales, że moczenie frytek w oleju , a dokładnie zostawianie ich po usmazeniu w oleju do "nasiakniecia" i ponowne smazenie, to normalna praktyka w gastronomii. Ale nie u mnie w domu i dobrze że w końcu załapałeś w jakich lokalach tak praktykują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Chyba z urojonej pracy skoro cały czas tu siedzisz i się kłócisz . Nie zazdrość. Po wyrokach w więzieniu do zamiatania ulicy przyjmą cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Gotuj kisiel Ja wypiłam herbatę z dzikie róży i idę się myć W majtkach jestem Bardzo ładnie, więc umyj ciałko i do spanka Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Bo nie masz nikogo. Ale ty masz ojca co łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W kisielu Tak myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Bo nie masz nikogo. Mam wiecej niż ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Nie zazdrość. Po wyrokach w więzieniu do zamiatania ulicy przyjmą cie Czego mam zazdrościć że się upiłaś i bredzisz że w pracy byłaś skoro cały czas się z kimś kłócisz podstarzała ruro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tak myślałem Raz walczyłam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam wiecej niż ty. Nie masz... I jesteś bardzo nieszczęśliwą i infantylną kobietą, którą podnieca psychol piszący o wymyślonej Kanadzie pani Architekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Chyba z urojonej pracy skoro cały czas tu siedzisz i się kłócisz . To musi byc fajna praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Raz walczyłam I wygrała Magda tak czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Dokładnie oto chodziło Dzięki Ciekawe czy w tym stanie załapiesz , że z tym olejem chodzi o praktyki w gastronomii co nie oznacza że w domu ktoś tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ped namiot 0 Napisano 3 godziny temu wygrał golgotan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Czego mam zazdrościć że się upiłaś i bredzisz że w pracy byłaś skoro cały czas się z kimś kłócisz podstarzała ruro Trzeźwa jestem. Byłam w pracy, bo koniec miesiąca. Ja nie mam powodów do picia i nie jadam w piątki makaronu. Bo na nic cię nie stać. Masz chociaż jakiś zasiłek albo rentę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie masz... I jesteś bardzo nieszczęśliwą i infantylną kobietą, którą podnieca psychol piszący o wymyślonej Kanadzie pani Architekt Ogolnie jestem szczęśliwa więc nie teafilaś jak ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Nie masz... I jesteś bardzo nieszczęśliwą i infantylną kobietą, którą podnieca psychol piszący o wymyślonej Kanadzie pani Architekt Ojcu nie stanął i się wściekasz łysa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach