Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja...

pytanie..prośba...potrzeba

Polecane posty

Gość to ja...

no wiec tak, biore tabletki o 18 o 21 przysiadlam na kibelku i bylo tak jakby jednorazowe przeczyszczenie o symbolicznej konsystencji biegunki (ale to poetycko ubrałam w słowa) i czy moge sie obawiac ze moze pigulka nie zadzialac??obnizona skutecznosc moze byc??dodam ze to moj pierwszy tydzien dzis wzielam 5 tabletke, a kochalam sie z facetem w nd i wczoraj...prosze o rade... z góry dziękuję...:***

Gość to ja...
up upupupupup. prosze niech ktos mi cos napisze

Gość to ja...
one more time:)

Gość qazqaz
spokojnie napewno zadziałała. do 4 godzin jesli wystąpi duza biegunka to jest prawdopodobienstwo ze taleta nie zadziała. jesli kochałas sie bez zabezpieczenia to mysle ze wiesz ze tabletki działają dopiero od drugiego opakowania? tak przynajmnie twierdzi mój gin. ja jestem przy pierwszym opak. i czekam do drugiego. paa

Gość to ja...
na szczescie biore juz od roku, ale nie wiem co w tej sytuacji powinnam poczac... nie byla to biegunka bo nie latalam caly dzien do kibelka:)wiec chyba takie jednorazowe wyjscie nie powinno miec zadnych powaznych konsekwencji,,dzieki za odp, czekam na inne zdania dziewczyn, dzieki i prosze o wiecej:) :***

Gość baci
po jakim 2 opakowaniu???jesli dobrze pamietam to po godzinie od przyjecia 1 tabletki zaraz sprawdze i dam linka, na wszelki wypadek stosuj prezerwatywe przez 1 tydzien, z kawalka gumy ci nic nie bedzie a lepij spac spokojnie!!!!!!!!!!!!!

Gość to ja...
ale myslisz ze te dwa stosunki przed ta sytuacja mogly cos sknocic???

Gość qazqaz
oki to napisz bo na ten temat jest duzo zdan a gin tak mi powiedział

Gość baci
nie neguje tego co napisalas ze po 2 opakowaniu bo tabletki sa rozne rozniste a ginekolodzy tez czasem dziwni, inna kolezanka gdzies tu pisala ze nie ma okresu 3 miesiace test jej wyszedl pozytywnie a gin mowi ze ciazy nie ma(bez zrobienia USG) a skutecznosc tabetki antykncepcyjnej jest od 1 tabletki tak pisze na moich

Gość to ja...
czy moze ktos jeszcze??wie cos na ten temat

Gość baci
wes ta gume na wszelki wypadek lepiej myslec przed nic po i pozniej stresy przechodzic i szukac ginekologow ktorzy robia aborce i szukac na to kasy powodzenia