Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemat

wzięłam o 2 pigułki za dużo / POMóżCIE!!

Polecane posty

Gość mam problemat

i co teraz?? Ostatnio miałam zawirowania i stres - w tym tygodniu miałam egzamin magisterski i dopiero dzisiaj zszedł stres... sięgam po pigułki o stałej godzinie... patrzę i ... okazuje się, że w tamtym tygodniu wzięłam o dwie pigułki za dużo!! W środę miałam wziąc ostatnią pigułkę a co teraz mam zrobić skoro skończą się mi w poniedziałek?? Nigdy to mi się nie wydarzyło, choć antykoncepcję hormonalną stosuję już pięc lat. Pomóżcie !!!

Gość _________________________
wcale nie wzielas dwóch za duzo -- poprostu luty miał 28 dni:P:P:P:p

Gość mam problemat
stosuję harmonet i biorę daną pigułkę danego dnia...

Gość baci
zjedz 2 z nowego opakowania 7 dni przerwy i nowe

Gość zawirowanaa
jak sie skończa to rób tak jak do tej pory robiłaś

Gość mam problemat
czyli co, mam przyjąc tabletki z kolejnego opakowania? (Bo w środę brałabym ostatnią z opakowania)

Gość ankq35
tak

Gość mam problemat
thx

Gość baci
musisz zjesc tak jak powinnas czykli 2 kolejne z nowego, nie mozesz zrobic predzej przerwy bo ci sie to popieprzy, ja tak mialam tylko ze ja zaczelam wczesniej nowe opakowanie i przez caly miesiac mialam okres:/

Gość mam problemat
dzięki serdeczne... ale wtedy zawsze w opakowaniu na koniec cyklu będzie brakowało dwóch tabletek, tak??

Gość baci
kup jedno awaryjne wlasnie dla takich okazji zjedz z niego 2 7 dni przerwy i zacznij calkiem nowe. to wybrakowane zostaw na "okazje" ze tak powiem na przyklad kiedy zwymiotujesz i bedziesz musiala zjesc koleja badz kiedy bedziesz miala biegunke, albo kiedy znow zjesz o kilka za duzo:) ja tak robilam bo mi sie czeso wymiotowalo

Gość problemat
dziękuję Tobie bardzo za Twoją pomoc! Pozdrawiam

Gość prosze o rade
Ja tez wzielam o 2 tabletki za duzo, ale zrobilam normalnie przerwe i mam troche mniejsze krwawienie niz zazwyczaj. To jest moje 3 opakowanie tabletek. Czy Ktoras z Was moglaby sie wypowiedziec czy dobrze zrobilam i czy w nastepnym cyklu jestem nadal zabezpieczona? Czytalam ulotke, ale tam nic konkretnego na ten temat nie znalazlam. Prosze wiec o pomoc...

hmmm, w sumie to ja tez raz tak zrobilam ze wzielam jednego dnia 2 pigulki a potem bylo kiepsko, bo nie milam nawet drugiego poakowania by z niego cokolwiek \"wykrasc\".... więc zrobiłam 7 dniowa przerwe i zaczelam brac pigulki z kolejnego opakownia. wszystko bylo ok, ale uzywalam prezerwatyw... po czasie gdzies czytalam ze mozna tak zrobic, lecz nie mozna przedluzac przerwy - tak czy inaczej przewra musi trwac 7 dni.... to niby t filozofia... ale cvzy to wszystko prawda....glowy sobie nie dam uciac- dla swietego spokoju uzywajcie gumek! pa K.