Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

A co miała?

Okna byly pozaklejane tasmom bo się bałem że skoczy i było by że ja jom wypchnolem. Szkoda opowiadać. Ale w oczach innych ludzi odziedziczylem tylko. 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak matka nie pracowała zaczynaliśmy od 360 jej renty do 1650 ostatniej emerytury. A chyba znasz ceny. Do tego była chora psychicznie. Z drugiej strony ja miałem środki finansowe się usamodzielnic jusz mając 15lat. Całe dwie dekady musiałem jom znosić wiele nie wytrzymuje nawet do 19 a co dopiero 35.

Trochę ci się zapomniało, że w międzyczasie byłeś już dorosły. Skoro miałeś możliwości funansowe żeby się usamodzielnić nawet jako nastolatek, to jako pełnoletni tym bardziej mogłeś zarabiać na siebie zamiast żerować na chorej matce.

5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Dobrze ze ty jesteś znamienita

Dziękuję za docenienie

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Trochę ci się zapomniało, że w międzyczasie byłeś już dorosły. Skoro miałeś możliwości funansowe żeby się usamodzielnić nawet jako nastolatek, to jako pełnoletni tym bardziej mogłeś zarabiać na siebie zamiast żerować na chorej matce.

Prosiła bym został bo miała 500 renty na sam czynsz a gdzie media i opłaty jedzenie papierosy itd 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Okna byly pozaklejane tasmom bo się bałem że skoczy i było by że ja jom wypchnolem. Szkoda opowiadać. Ale w oczach innych ludzi odziedziczylem tylko. 

Ale co miała z głową pytam jaka choroba konkretnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować