Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nafazowana_artystka

Wazse ulubione, najfajniejsze piosenki z reklam?

Polecane posty

Gość Małaa.
MAcie moze piosenke z reklamy Ibum? bardzo mi potrzebna.!!

Małaa. ta pisenka budzi we mnie najgorsze instynkty:D:D. Ja z kolei uwielbiałam reklamę Tempry, w której wykorzystano piosenkę Dead can dance "Persephone" .

Gość Paulyś
wie ktos jak sie nazywa piosenka z reklamy gdzie taki chlopak w troszke emo rockowym stylu spiewa "she doesn't know me yet"...bo nie mam pojecia co to za piosenka a mnie srasznie kusi !!Proszę pomozcie =*

Gość Gosia Gosposia
Reklama nowego fiata brava - aria perle reklama pralki aniston (coś w tym stylu )- ASK THE MOUNTAINS - Vangelis

Gość qazqaz1
A wie ktoś co to ejst za piosenka z reklamy JUPI

Gość nikolala
uwielbiam I love You Ono Stereo Toal z reklamy kamery SONY i Breeze Simiana z reklamy PEugeota 1007

MUZYKA Z REKLAMY 22:35 aida verdi czy mozecie mi pomoc? jest teraz reklama nescafe i w tle leci muzyka klasyczna- marsz, bardzo doniosla. myslalam, ze to Verdi, ale chyba sie myle. czy ktos z na ten utwor?

Amanda Lear: \"Give a bit of mmmm to me, and I give a bit of mmmm to you\". I od razu robi się słodko.

Gość escada92
a ma ktos moze piosenke z reklamy pralek Beko ??

Gość martu.
piosenka bodajrze z reklamy orange, ale jakiejs telefoni komorkoej. tekst jest 'take my hand so we can play the full of colour and the full of things'

Gość extented
hej a piosenka z reklamy orange ta co koles mowi ze bez tych wszystkich ludzi bylby nikim.na koncu takie jest oooo;) o ten kawalek mi chodzi.i jeszcze jadna mi sie podoba z reklamy frosty cos jakby reagge..czy wie ktos moze co to za utwory??

Gość Jowitaaa
Kurcze mi sie podoba taka melodia z reklamy NOWEJ kawy PRIMA taka lekko podnosząca cisnienie.. taka niezbyt romanrtyczna.. taka strasznawa strasznie mi sie podoba zna ktos tytuł??

Gość Adeek
Sony Bravia the Rolling Stones - She's like a Rainbow ta reklama z takimi plastelinowymi królikami wielkimi kolorowymi, co się łączą dzielą i zmieniają w np. wieloryba :P

Gość dzimyyy
w piosenkach nie ma fajnych piosenek:D . a pisanie muzy do reklam to najgorszy zawod swiata, to jak charlie sheen w dwoch i pol, co na tvn7 teraz leci:D. kompleksy murowane ;)

Gość Artek94
Mnie się podoba kawałek z reklamy peugeota Yuksek - tonight