Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzelakowa

TERRANOVA - super ciuchy

Polecane posty

Gość grzelakowa

kurde wpadłam tam dzisiaj i prawie wszystko mi się podobało - nic tylko całą wypłatę tam przechulac - super:-) chyba znalażłam mój ulubiony sklep.

nie żartuj ja dzis byłam - w warszawie jest likwidacja nie weim czy kolekcji czy sklepu ale kupiłam sobie top za 9 zł i mysle ze po praniu to bede go miała do czyszczenia kurzu - takiej mniej wiecej jakosci sa te ciuchy wiec jesli chodzi o cała wypłate to ciezko by było zreszta tam b.malo rzeczy mi sie podoba

hmm niekotre sa calkiem fajne..zimą kupilam se zajenbiste jeansy z takimi strzepionymi dziurkami i napisem glossing z takich sztucznych cyrkonii...przecenione byly z170 na 90 zlotych...do dizs widzialam w nich tylko 1 osobe :D:)

Gość grzelakowa
ja jestem z Katowic i ciuchy są bombowe - nie ma likwidacji sklepu a najmdniejsze fasony. Niestety nie takie mega tanie - ale nie jest najgorzej - mają super miniówki ale za 100- 150zł:-( mnóstwo fajnych spodni i bluzeczek ah gdybym więcej zarabiała

Gość grzelakowa
600zł ale około 300 wydaje na studia:-9 no niby sa przeceny ale spódnica z 149 na 100 - no dużo przeceniona ale dla mnie i tak cena za wysoka

eee tam moze do 60przecenią :) fakt niekotre spodniczki są fajne...mnie tylkow qrza z epotem wszyscy w tym chodza...

Gość grzelakowa
e tam ja nikogo w takiej nie widziałam:)

Gość grzelakowa
a wogóle to lato się zbliża - raczej nie przecenią:-(

Gość do furious
"zimą kupilam se zajenbiste jeansy z takimi strzepionymi dziurkami i napisem glossing z takich sztucznych cyrkonii" no kurwa muszą być przecudne te dzinsy heheheheh to sie nazywa tandeta!!!

Gość grzelakowa
nie każda z nas ubiera się w różowe spodnie, różową kurtkę, różózwy sweter i jest happy :-P

Gość do furious
nie wiem co bardziej tandetne czy te rozowe ciuszki czy te dzinsy z napisem z cykori??????????????stawiam na te dzinsy

Gość grzelakowa
a ja raczej stawiam ze bardziej tandetny jest twój styl. Skoro ubierasz się u diora (:-P) to po co tu wchodzisz????????????

Gość do furious
co?????????????????? ale o co chodzi???????????????

Gość grzelakowa
o to ze obrażasz niepotrzebne. ciekawe jak ty się ubierasz

Gość do furious
ja ubieram sie oryginalnie ale nie tandetnie jak furious w dzinsy z napisem z cekinów hehehehhe "przecenione byly z170 na 90 zlotych...do dizs widzialam w nich tylko 1 osobe "-a wiesz czemu tylko na jednej ososbie widzialas??????bo mineły już lata 80-te w których królowała tandeta.....

Gość grzelakowa
widzę ze pojęcia nie masz o trendach w modzie więc lepiej skończmy gadkę - uważasz się za experta a nim nie jestes - jesli myslisz ze wejdziesz do firmowego sklepu diora i wszystko co tam kupisz będzie piękne to się mylisz - a cyrkonie w tym sezonie są akurta mega modne.

ja pierdoleeeeeeeee:O co za brak kultury :O hmm jak bys chciala droga miss orginalnosci wiedziec to raczej atkie cyrkonie są modne...apoza tym to ze jestes anonimowa nie daje prawa ci obrazac innych i wywzywac od ....hmm chyba z eleczysz tu swe komplexy :O zegnam tą prymitywną gadke Pa:classic_cool:

Gość BejbeP
hmm ta pani co tak an wszystkich anjezdza to anwet sie pewnie u Diora nie ubiera..nie stac jej:classic_cool: (chyba ze w lumpexie jakeis kolrowe hipisowskie szmaty) akurat ci slynni projektanci promuja polyskliwą modę...zreszta te cyrkonie to rzeczywiscie są modne..a zima na karawal szczegolnie byly...

Gość grzelakowa
furious nie przejmuj się ta lalą która gustu nawet nie ma i poojęcia o modzie - pamietam te spodenki z terranovy - są śliczne - ja dzisiaj widziałam spódnice z napisem gloss włąsnie w terranovie- kurde śliczna była:-( ale kasy brak

Gość do furious
obciągam klientom w zamian za oryginalną bluzeczkę od d&g lub diora..lubięt ez chodzic w kolorowych turbanach :classic_cool:

Gość phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o co tyle krzyku?? wszak od dawna wiadomo, ze nie to ładne, co ładne tylko to co sie komu podoba :P

Gość do furious
mówcie sobie co chcecie a i tak prawda jest ze dzisny z jakimis obleśnymi napisami to tandeta nad tandetą nie lepiej kupic zwykle klasyczne dzinsy???? ale co ja tu bede to tłumaczyć jakimś bazarówom!!!hehehehheh

o przepraszam,na pewno lepsze są znosozne wąskie obcisłe jeansy buahaha..i abzarówą mnie nie nazywaj...bo nie weim czy kiedykolwiek mialas cos na sobie np z Miss sixty Diesla Ralpha Laurena itd...:O coz widac slaba istotko ze musisz swe niepowodzenia i komplexy wyladowywac na innych w necie zupelnie anonimowo :O

Gość do furious
nie no zaraz tu padne chyba to ty raczej leczysz swoje kompleksy i ubierasz sie zeby cie bylo z kilometra widac co????byle by cie ktos zauważył no nie???? bazarówa!!!! oh naprawde ubierasz sie w ciuchy diesla i ralpha laurena?????jak ja ci zazdroszcze!!!!!!!! ile było przeceny ze sobie na te ciuchy pozwoliłaś??? 70% ??? fuksiara!!!!

Gość wątróbka z cebulką
boszzze no nie przesadzajcie z tymi zachwytami nad Terranova - przecież tam większosć rzeczy to plastiki - raz na jakis czas można coś znaleźć ale by "przechulać wypłatę" :( to lekka przesada. zgadzam sie ze jakość tych rzeczy jest kiepska i stad ceny jeśli chodzi o lasowane trendy - to przecież generalnie jest moda dla nastolatek -stad ceny (odbijają się w jakości) i dla dziewczyn dresiarzy... Sorry ale tak to wygląda :P Co do spodni z cyrkoniamii- no cóż to niezaprzeczalnie tandeta, chyba że ktoś pracuje w cyrku albo idzie na party w stylu lat 80...

Gość do furious
wątróbka :))))))niestety to jest prawda ale tym tandeciarom tego nie przetłumaczysz:)))

Gość idiotkaaaaaaaaa
to jest rinascimento a nie terranova - mowie o ciuchcach z metką terranovy kretynie podły:-P

Gość WszystkozTerra
Moja cala szafa to ciuchy z terranovy :) Oczywiscie wszystko dokladnie dobieram fasonowo i kolorystycznie :) To moj ulubiony sklep od kilku lat...I te "dlugie" dzinsy :) w koncu cos dla wysokich dziewczyn :) Wiadomo, ze nie wszystko mi sie tam podoba...z tej kolekcji jedynie jeansy ktore sa juz przecenione na 79 zl. a latem stanieja do 39 ;)