Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozuszek

Odpiszcie prosze??

Polecane posty

Gość kozuszek

czy lekarz po kilku dniach(ok 4) od stosunku moze rozpoznac ciaze??kochalam sie z moim facetem z prezerwatywa,wszytsko bylo ok ale boje sie i tak.i bylam juz u lekarza, powiedzcie mi czy mogl on juz cos zauwazyc??dodam ze dzisiaj dopiero byl dzien okresu, nie mam go ale nie o niego chodzi bo nigdy nie mialam regularnych

Gość lornetka
chyba żartujesz!!! po 4 dniach? najwcześniej po 5-6 tygodniach.

Gość Czy Ty jestes tak mloda
Czy tak glupia? Mloda to chyba nie skoro idziesz do lozka z facetem .Wiec jednak glupia .Nie zasmiecaj juz tego forum pliss i zapoznaj sie choc na poziomie dostatecznym ze swoja anatomia .

Gość kozuszek
do czy Ty jestes taka mloda??---> jesli nie chcesz odpowiadac to nie dpowiadaj!!mam prawo nie wiedziec, nigdy w ciaze nie zachodzialm i nie zamierzam. a wiek nie ma tu nic do rzeczy madralo!!!!!!bo jest wiele osob ktore nie znaja odp na to pytanie

Gość Anullka564
Myslę, zę to jeszcze za wcześnie, jeśli to było przed miesiaczką - to mysle, ze nie jesteś w ciazy - to dni niepłodne, nie martw sie, napewno nie jesteś!

Gość Czy Ty jestes tak mloda
Owszem ,Ci choc ciut rozgarnieci znaja :P A ze Ty rozgarnieta jak kopa siana to juz nie moja wina . Polecam antykoncepcje ,jesli w planach nie masz dzieci .Tylko na Boga nie pytaj o nia na forum .Od tego jest ginekolog. Pozdrawiam mimo wszystko .A tak na marginesie "to ginekolog nie ma mozliwosci sprawdzic czy jestes w ciazy po 4 dniach od stosunku . Pozdro

Gość kozuszek
do Anulka 564---> ja nie kochalam sie przed okresem, napisalam ze dzisiaj mial byc ale go nie ma ale tym narazie sie nie martwie bo nie mialam nigdy regularnych. do czy Ty jestes taka mloda--->apropo zabezpieczania sie, kedys przez dwa lata stosowalam tabletki ale rpzestalam i teraz tylko prezerwatywy. tak ze o antykoncepcje wcale pytac lekarza nie musze

Gość Anullka564
ALe napisałaś, ze po 4 dniach - czyli wnioskowałam, że 4 dni przed!

Gość kozuszek
Anulka--> po kilku dniach po stosunku

Gość kokosanka1983
Hm... po czterech dniach napewno nie zauwazył. A dla pewności poczekaj jeszcze 3 dni i kup test w aptece który już po tygodniu może odczytac poziom hormonów w moczu. Będzie dobrze. Ja z moim chłopakiem kochałam się w dni płodne, bez zabezpieczenia... nie napisze, ze tak jakoś wyszło, bo ja już do dziecka dojrzałam. Teraz też będę klientką apteki :)

Gość kozuszek
tzn ja kochalam sie z prezerwatywa, nie bylo zdanej wpadki,nie pekla ani sie nie zsunela. bola mnie piersi, mialam pobolewaia w brzuchu takjak przed okresem.ale czytam te topiki o ciazy i wkrecilam cos sobie.

Gość kokosanka1983
No wiec spokojna głowa i bez paniki:) Nie wkręcaj się bo szkoda nerwow:) Pozdrawiam

Gość LOLOLOLOL
LOL Ten tekst mnie powalil : " mam prawo nie wiedziec, nigdy w ciaze nie zachodzialm i nie zamierzam." :D A zaraz potem dodane : wiek nie ma tu nic do rzeczy ... :D Hehehehehe Ojjj chyba ma,po tym co przeczytalam wnioskuje,ze jestes mlodziutka i to bardzo ;) Ale nic - glowa do gory - jak zabezpieczyliscie sie prezerwatywa i nie pekla,to nie ma takiego numeru,zeby zajsc w ciaze :D