Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutka

BALSAM DO CIAŁA

Polecane posty

Gość tutka

Czy macie jakiś wypróbowany balsam do ciała do skóry suchej? Ja próbowałam już róznych ale po nich skóra wraca do stanu poprzedniego lub jest jeszcze bardziej pergaminowa. Jaki polecacie?

Gość tutka
up

Jeśli o mnie chodzi to nie mam, aż tak baaardzo suchej skóry aczkolwiek przesusza się, więc używam takich przeznaczonych do skóry suchej:) ostatnio tzn przez jakies pół roku uzywałam i używam nadal mleczka NIVEA do skóry suchej i jak dla mnie jest suuuper:) bardzo lubię jego konsystencję i ma śliczny taki delikatny zapach:) i nawet nie jest drogi bo za 400 ml płaci się ok. 18 zł (zależy od hipermarketu:P, bo w sklepie kosztuje nawet 23 zł:>)

Gość meg 20000
ja osobiscie przetestowałam balsam Garnier formuła kanadyjska (ten czerwony) kosztował mnie 19zł ale efekt gwarantowany skóra jest nawilzona od razu nabiera ładnego koloru (żywego) i po 1m-c moja skóra poprawiła sie o 360 stopni

Ja używam balsamu z Avonu,taki różowy.Jest fajny i skóra nieżle nawilżona.:)

Gość hmm meg
jesli o 360* to moze lepiej nie probowac?:P

Dokladnie, ten z Avonu rozowy SSS super nawilza :) Zel tez jest dobry!!!!

Gość ale najlepsza
jest oliwka w żelu Johnsons stosowana na mokrą skórę.Na dodatek ciało świetnie się błyszczy

*22* Agulka no własnie oten blasam SSS czyli Skin so soft z Avonumi chodziło.Miałam też żel pod prysznic,ale się skończył,ama tylko balsam teraz.Swietnie pachną i nawilżają.:)

Gość masz rację
hmm meg:D a tak serio Garnier jest w porządku polecam:), mnie się poprawiło może o trochę mniej, bo o 180* ale myślę, że to też niezły wynik;)

Gość meg 20000
a co sądzicie o balsamie brązujacym dove do ciemnej karnacji summer glow? jakie daje efekty? miła go któras jak tak to piszcie jak sie sprawował :)

Używam Dove do jasnej karnacji z drobinkami, ale jestem zadowolona, ciało pięknie się mieni...:classic_cool: Myślę,że do ciemnej podobnie działą.

Gość poradzę_
Od zawsze używam balsamów codziennie, bo mam bardzo suchą skórę i wiem, że nie ma jak balsam dove, może troche drogi ale jest najlepszy. Jak poskąpię i kupie coś innego nigdy nie jestem zadowolona jak z dove`a.

Nakładam najpierw balsam nawilżający , potem samoopalający, bo one wysuszają skórę :classic_cool:

Gość semirades
czerwony garnier:)

ja używam balsamów Isana z Rossmanna ok 6-7 zł/400 ml :) używam od dawna i nie mam powodów do narzekania :) niczym nie różnią od tych droższych :)