reynevan 0 Napisano Marzec 23, 2006 Po skonczeniu pierwszego opakowania jest okres siedmiu dni przerwy. Ciekawi mnie czy w ciagu tego tygodnia jestem plodna? Nie tylko to mnie martwi. Zastanawiam się również czy od tych tabletek mozna schudnac? Byłam szczupla a teraz no cuż jescze chudsza:( I czy obrzęk piersi mija przy dalszym stosowaniu leku oraz plamienia? Prosze o rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suspender 0 Napisano Marzec 23, 2006 jesteś zabezpieczona przez caly czas brania tabletek, czyli także podczas 7 dniowej przerwy. chudnięcie/tycie jest indywidualne dla każdego organizmu. jedne tracą zbędne kilogramy, drugie wrecz przeciwnie. ja akurat ani nie przytułam ani nie schudlam, chociaz jestem ciagle głodna ;) podobnie z piersiami. mnie nie bolą i nigdy nie bolały. natomiast plamienie mija po 1 miesiacu stosowania. chociaz słyszałam o przpadkach że trwało nawet do 3 miesiacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boom 0 Napisano Marzec 23, 2006 ja tez biore od niedawna nowynette.tycie lub chudniecie to tak jak bylo wyzej indywidualna sprawa zalezy od organizmu.co do plamien to nie wiem u mnie zadne narazie nie wystapily i mam nadzieje ze tak zostanie a co do obrzeku piersi to tez mam ale sadze ze ustapi po jakims czasie pozatym u mnie nie jest zbyt uciazliwe wiec za bardzo sie nie przejmuje:)jesli nie masz jakichs powazniejszych objawow typu bole jajnikow to chyba wszystko sie za jakis czas unormuje i nie ma powodow do obaw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach