Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpiszcie prosze

najfajniejsze cytaty/wierszyki do umieszczenia na zaproszeniach

Polecane posty

Gość wpiszcie prosze

wpisujcie prosze! jakos nie moge nic wybrac, wszedzie te same oklepane teksty ostatnio widzialam super, ale wlasnie dostalam zaproszenie do znajomych z tym tekstem i juz lipa, bo wygladaloby jakbysmy sciagneli :(

Gość gutenmorgen
Moim zdaniem takie wierszyki to taniocha , najlepsze sa zaproszenia proste , wesole , ze smiesznym , sympatycznym rysunkiem, a w srodku tylko tekst zaproszenia , najnormalniejszy na swiecie.

Gość wpiszcie prosze
ja nie mowie o takich tandetnych wierszykach ten, ktory strasznie mi sie podoba to: "Jeśli gdzie była jedność z dwojga utworzona, Jeśli kiedy kochała męża swego żona, Jeśli miłość ta była jej odwzajemnioną — Myśmy byli tym dwojgiem, tym mężem, tą żoną." Anne Bradstreet no podoba mi sie to strasznie! i nie moge znalezc niczego w tym stylu :( pomocy Kasiak, dzieki za link do aforyzmow, fajne- jak nie znajde nic w tym stylu jak to wyzej to pewnie cos takiego wezme

Gość gutenmorgen
No wlasnie takie cos to dla mnie taniocha. Ale to tylko moje prywatne zdanie. Najbardziej podobalo mi sie zaproszenie od mojej kolezanki , na rysunku facet i babka w strojach slubnych jada na rowerku , z usmiechami od ucha do ucha , a w srodku odrecznie napisane ze ten i ten z ta i ta serdecznia zapraszaja tego i tego na swoj slub ktory odbedzie sie tu i tu i wesele tam i tam. I prosimy o potwierdzenie przyjscia. Tyle.

A my się jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ja chcę ten: Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr, mają zaszczyt zawiadomić że chcą razem iść przez świat. J.K. i Sz.J. Serdecznie zapraszamy Sz. P. na swój Ślub, który odbędzie się 26 sierpnia 2006 roku o godz. 18 w parafii ....w ... Miło nam będzie gościć Sz.P. na przyjęciu w Domu Weselnym przy ul. ... Mój Narzeczony chce: Teatr Umyślnie Straconej Wolności zaprasza na przedstawienie pod tytułem: \"A potem żyli długo i szczęśliwie\" Adaptacja sztuki przez życie napisanej w 3 Aktach PREMIERA 17 czerwca 1877 r. OBSADA w rolach głównych: Panna Młoda: Anna Karenina Pan Młody: Andrzej Wroński W pozostałych rolach udział biorą: Ksiądz, Świadkowie, Rodzice, Goście i Gapie. AKT I \"Dla Duszy\" Ślub Kościelny 17 czerwca 1877 roku, godzina 19.00 w parafii św. Polikarpa w Moskwie. AKT II \"Dla Ciała\" Przyjęcie weselne w restauracji \"Karczma Biała\" przy ulicy Małej 2 w Moskwie. AKT III \"Noc Poślubna\" Bez udziału widowni. Pewnie ten 2 teskt weźmiemy dla znajomych i młodszej rodziny, a dla dorosłych ten 1 :)

J_ka ten drugi tekst spokojnie mozna dac ludziom z poczuciem humoru :) bo jeszcze starsi sie zgorsza :P

na naszym zaproszeniu slubnym po lewej stronie byl cytat z Karola Wojtyly .... dotąd dwoje lecz jeszcze nie jedno odtąd jedno chociaż nadal dwoje.... a po prawej stronie kto kogo na kiedy i gdzie zaprasza

wyjelam jeszcze z szuflady inne 2 zaproszenia i tam tez nie bylo wierszykow tylko cytaty 1. Milosci trzeba sie uczyc, uczyc wciaz na nowo i bez konca 2. Sa dwa serca, ich ciagle nieustanne bicie zdaje sie w dwoch jestestwach jedno tworzyć życie

Gość wpiszcie prosze
dzieki dziewczyny :) poduszeczka, masz moze autora tego drugiego cytatu??

Poduszeczko ten drugi cytat jest piękny. Pozdrawiam

niestety nie ma tam autora wpisanego na zaproszeniu takim kupnym bylo wiec pewnie jakis popularny jest

własnie dziś dostałam zaproszenie na ślub kolezanki. W zaproszeniu cytat : \" Miłość jest nie tylko uczuciem, nie jest wzruszeniem ani zakochanniem się. Jest dojrzewaniem, troską i wzajemną odpowiedzialnością za siebie\" Ks. Jan Twardowski.

Gość wpiszcie prosze
znalazlam przez gogle: Są dwa serca ich ciągłe, nieustanne bicie zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie, łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą, będą bić zawsze razem, albo bić przestaną. Byron

Gość to było dawno ale prawda
na moim po lewej stronie był wierszyk A może rzeczywiście wszystko się nam przyśniło; stangret, kareta, wieczór, mój frak i twój tren, i nasze życie twarde i słodkie jak sen. Nie byłoby małżeństwa gdyby nie nasza miłość. (K.J.Gałczyński)

Gość Kowan
Potrzebuje wierszyka na zaproszenie gdzie bedzie zaznaczone iż pragniemy otrzymac jako prezenty PIENIAZKI prosze o pomoc

Gość ja tam wole moja
dobre

Kowan- na tym forum jzu byl taki problem poruszany wiec moze opcja \"szukaj\" Ci pomoze bo ja juz nie pamietam gdzie to bylo.. ale ja znalazlam 2 takie wierszyki: Abyscie wiele sie nie głowili i oblicz miłych swych nie skrzywili gdy zobaczycie żelazek parę lepsze pieniązki - dajcie nam wiarę. Jeśli koniecznie z prezentem przyjść chcecie spytajcie o listę - -przecież możecie.\" Narzeczeni aby ulzyc Wam w udrece co za paczke dac w prezencie mloda Para podpowiada i zarazem pieknie prosi by w koperte wlozyc grosik

Gość to dobierz
j_ka - to co chce twój narzeczony, to strasznie oklepane jest i przydługie i nudne, twoje jest lepsze.

Gość meluzyna zdumiona
j_ka---- Anna Karenina, Andrzej Wroński?????? Czy któreś z Was czytało "Annę Kareninę" Tołstoja - opowieść o mężczyźnie, który uwiódł mężatkę, która odeszła od męża, porzuciła dziecko i żyli razem na kocią łapę do czasu, gdy bohater stał się oziębły w uczuciach, a ona popełniła smobójstwo rzucając się pod pociąg?! W życiu nie widziałam dziwaczniejszej inspiracji :D :D :D jesteś pewna, że to dobrze wróży małżeństwu?

Gość juuuuuuulia
j_ka równie dobrze w obsadę moglibyście wpisać Romeo i Julia.

Gość rosa mundka
no fakt - piękna historia o miłości i jak się dobrze kończy! :P

Gość agatka*z*lizakiem
"Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wysnione? Odpowiesz - tak, bo ufasz mi szczerze Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego dziś wierzę... Czy zechcesz los swój złożyć w moich dłoniach? Odpowiesz - tak bo serce mi dałaś Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach, Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś..."

Zawiadomienie, które niedawno dostałam: Trzy czwarte z miłości, dwie piąte z rozsądku, ciut z wyrachowania, trochę dla porządku, kapkę dla tradycji, tyci dla reklamy oświadczamy wszystkim, że się pobieramy ! Dnia 8 czerwca o godzinie 19.00 w Kościele............................ .......................................... ślubować sobie będą Miłość, Wierność i Uczciwość Małżeńską. Martunia ....... i Przemek .......... o czym z wielką radością zawiadomić pragną Sz.P. ............................................ Rodzice i Narzeczeni

Te wierszyki są do dupy!!! Myślę że moja kolekcja jest miliardy razy lepsza

Gość ja nie mam zadengo wiersza
ani cytatu przeciez to nie obowiazek