Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona żona

jak Go przekonać do seksu z gumką??

Polecane posty

Gość natamabo
no wlasniew to jego tlumaczenie...ehhh, zreszta , nie chce mis sie ciebie uswiadamiac, to bez sensu.sprobuj spojrzec na te sytuacje bez emocji, z boku.ciekawe co zobaczysz?

Gość xexexexexxexex
niech ci lekarz zapisze sastrzyki(de poprowera)nie wiem jak się dokładnie pisze,na 3 miesiące spokój ja byłam zadowolona

Gość Zapytaj go
czy chce miec nastepne dziecko ...

Gość A moze on mysli
ze dzieci przynosi bocian, podsuń mu odpowiednią lekture ... czytanie nie boli

Gość zrozpaczona żona
wiesz chyba jest juz za duzy na bociany..

Gość gość
ło matko, po prostu mu powiedz ze go rozumiesz, ale ze bardzo ci zalezy na zblizeniu....popros go, pocaluj, przytul i powiedz ze go pragniesz jak nigdy dotad, ze sie stesknilas. Wytlumacz czego sie boisz, popros o wyrozumialosc i booosze ..poswiecenie. Nic mu sie nie stanie jak pare razy zalozy kondoma. Kazda kobieta ma sposob na swojego faceta..wie jak go do czegos naklonic, pomysl co najbardziej na niego dziala i to zrob. Jesli jest normalnym facetem, a nie jakims cieciem, bo taki obraz przez chwile tu nam rysowalas to sie zgodzi...bo czy jest cos czego kochajacy facet nie zrobi dla swojej kobiety, majac ku temu srodki?:D

Gość zrozpaczona żona
dzieki pozdro..to była chyba jedyna sensowna rada..

Gość powiedz mu
he he... mój też mówił, że nie chce mnie męczyć... ale zaraz go wyprowadzała z błędu... mówiłam że on NIGDY mnie nie męczy, że ja też chcę, i jak mówię że chce to chę i już... ja rozumiem, że bez gumki jest przyjemniej... ale chyba każdy dorosły człowiek wie, że nie zawsze można mieć to na co się ma ochotę... a dorośli ludzuie chopdzą na KOMPROMISY... czyli jeżeli ciebi kocha... to powinien zaproponować taką formę seksu i zabezpieczenie (jest mnóstwo opcji- seks oralny, nawet czasem stosunek przerywany, komputerki liczące dni płodne kobiet- nawet po porodzie, prezerwatywy dla kobiet), które usatysfakcjonuje was oboje... ty proponowałaś gumkę... a on? co? jak reaguje na to, że ty POTRZEBUJESZ seksu? ma to w d***? czy o co choodzi?

Gość zrozpaczona żona
jeśli chodzi o zaczecie współżycia po porodzie to dopiero w tę środe byłam u lekarza i powiedziałam mu zę już możemy i zznaczyłam że bylko z prezerwatywą.. wczoraj spytałam czy kupił i powiedział że nie..wiec mu powiedziałam że nici z seksu..moze myślał ze sie skusze..zobaczymy co bedzie dziś..moze sie okaże że po weekendzie temat okaże sie nieaktualny..:)

Gość golas
A czy próbowaliście wspólnej masturbacji? to bardzo odpręża

Gość zrozpaczona żona
kupiliśmy gumeczki..i seks był..i to zajebisty..ale tylko raz..:( i to rano..bo wieczorem nie miał siły na igraszki..a ja kcem wiecej..:o

Gość crystiana
KUP MOŻE WINTERFRESH I OD TAKICH ZACZNIJ GO PRZYZWYCZAJAC :d

Gość crystiana
:d :)