Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnCo

Gdzie można kupić algi??

Polecane posty

Gość AnnCo

Ostatnio czytałam o działaniu tych kryształków ale nie mam pojęcia jak można je zdobyć... czy ktoś mógłby mi pomóc i udzielić informacji?? z góry dziękuję :)

Gość dermika
ja kupiłam sproszkowane algi w sklepie zielarskim, wiem że sa równiez dostepne w sklepach ze zdrową zywniscią....

Gość irenciaaa
ludzie je hoduja...w adnym sklepie nie ma...albo kupisz na allegro albo jesli chcesz to moge odstapic za jakas symboliczna sumę :) bylam wsciekla bo ani w zielarskich,ani w aptekach nie bylo :( ale w koncu kupilam od kogois z allegro i naprawde nie zaluje......"kosmetyk nr jeden' a naprawde wiele ich sprawdzilam...one dzialaja chyba na wszytsko...

Gość irenciaaa
ludzie je hoduja...w adnym sklepie nie ma...albo kupisz na allegro albo jesli chcesz to moge odstapic za jakas symboliczna sumę :) bylam wsciekla bo ani w zielarskich,ani w aptekach nie bylo :( ale w koncu kupilam od kogois z allegro i naprawde nie zaluje......"kosmetyk nr jeden' a naprawde wiele ich sprawdzilam...one dzialaja chyba na wszytsko...irenciaaa@wp.pl

Ja też planuje zakupić algi... tylko tak sie zastanawiam... gdzie nalezy je kupic... czy moze z tej strony, która jest z całosci poświecona im: http://www.algi.hdwao.aplus.pl/module.php?op=zamowienie a moze na allegro... tylko, jeżeli chodzi o allegro, to mam obawy czy dostane co co chce, i czy będą prawidłowo sie rozmnażać... Jak myślicie?

Gość hehha
kurka, to na tym mozna zarabiać? A ja całą hodowlę w kibel puściłam ze dwa lata temu...:-O