Ovidio Lopez 29 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ruda z lekarzem milionerem w przegrywie przebija wszystkich A Śliwka na starość zwariowała życie... kiedys jak bylem mlody myslalem co sie moze nie udać? wystarczy tylko chciec i dzialac. a w realu ludzie odbijają sie od sciany zawistnej choloty i konczą na kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Mogłabym ci odpowiedzieć, ale po co. Nie przyjmujesz odpowiedz, które są ci udzielane Czy ja mam zejść do twojego poziomu i zapytać, czy masz coś poza PCOS i krwotokami z macicy? To bardzo dobrze Madziu, że czujesz się zdrowa i silna, niczym kołchoźnica na traktorze, skoro - w przeciwieństwie do mnie - nie masz się na kim w życiu oprzeć. Zdrowia jak rydz... I takiego zdrowia ci życzę oraz mniej nienawiści. Popracuj nad samooceną i kompleksami u psychologa. Tata lekarz kogoś poleci.. Pomyśl o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam reakcji na tym koncie Ale pamiętaj =Nigdy nie bierz się za żonatych facetów z dziećmi Jeszcze facet (żonaty, czy nie) musi cię chcieć - tobie się jak wiadomo ta sztuka nie udała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mam reakcji na tym koncie Ale pamiętaj =Nigdy nie bierz się za żonatych facetów z dziećmi Nie zmierzyła sił na zamiary i skończyło się jak zwykle. Jedyne co jej pozostało, to utyskiwanie na forum. A stfu, żadnych żonatych ani tym bardziej dzieciatych… Jest mi dobrze jak jest póki co, na miłość przyjdzie jeszcze czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zdrowia jak rydz... I takiego zdrowia ci życzę oraz mniej nienawiści. Popracuj nad samooceną i kompleksami u psychologa. Tata lekarz kogoś poleci.. Pomyśl o tym PCOS i krwotoki, dające wskazania do czyszczenia macicy, to jednak jakieś jednostki chorobowe. Hejtujesz cudze zdrowie i kiepsko na tym wychodzisz. Szczególnie, że tobie koty nie pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Nie zmierzyła sił na zamiary i skończyło się jak zwykle. Jedyne co jej pozostało, to utyskiwanie na forum. A stfu, żadnych żonatych ani tym bardziej dzieciatych… Jest mi dobrze jak jest póki co, na miłość przyjdzie jeszcze czas. W realu najlepiej poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Nie zmierzyła sił na zamiary i skończyło się jak zwykle. Jedyne co jej pozostało, to utyskiwanie na forum. A stfu, żadnych żonatych ani tym bardziej dzieciatych… Jest mi dobrze jak jest póki co, na miłość przyjdzie jeszcze czas. Pamiętaj również, tym bardziej nie brać się za facetów swojej matki, bo będziesz wytykana palcami przez rodzinę jak salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W realu najlepiej poznać Oczywiście.. przez chwilę bawiłam się w tindera, ale to istna porażka. Usunęłam to ponad miesiąc temu. Najlepsze są przypadkowe spotkania.. Edytowano 5 godzin temu przez Sassy and Wicked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: PCOS i krwotoki, dające wskazania do czyszczenia macicy, to jednak jakieś jednostki chorobowe. Hejtujesz cudze zdrowie i kiepsko na tym wychodzisz. Szczególnie, że tobie koty nie pomogą Zmień leki, bo te słabo działają. Anemia, brak piersi, zakup różowych staników i żonaty facet w tle.. Czym tu się chwalić? A ty masz koty? Nie masz, bo nie lubisz zwierząt ani ludzi. No i siebie. Wylecz anemię i psychozę, a tata na pewno kogoś zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Pamiętaj również, tym bardziej nie brać się za facetów swojej matki, bo będziesz wytykana palcami przez rodzinę jak salowa. Moon witaj w klubie. Moja mama była z ojcem do śmierci. Screen i do sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Oczywiście.. przez chwilę bawiłam się w tindera, ale to istna porażka. Usunęłam to ponad miesiąc temu. Najlepsze są przypadkowe spotkania.. Nigdy bym nie poszła na randkę z facetem z sieci. I jeszcze z żonatym 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy bym nie poszła na randkę z facetem z sieci. I jeszcze z żonatym 🫢 Niektóre mają taki fetysz, że dla nich to „trofeum”. A gość po prostu sobie chce „ten teges” na boku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zmień leki, bo te słabo działają. Anemia, brak piersi, zakup różowych staników i żonaty facet w tle.. Czym tu się chwalić? A ty masz koty? Nie masz, bo nie lubisz zwierząt ani ludzi. No i siebie. Wylecz anemię i psychozę, a tata na pewno kogoś zna Nie chwalę się, ale też nie miałam na zdrowie wpływu. Ty swojego PCOS i bezpłodności też raczej nie wybierałaś. Po co uderzasz nisko i głupio i dostajesz bronią obosieczną. Może dlatego, że jesteś głupia? Kocham zwierzęta, zawsze im pomagam. Nie zabijam bezbronnych saren z ambony. Ludzi kocham wybiórczo, jak każda zdrowa jednostka Edytowano 5 godzin temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Niektóre mają taki fetysz, że dla nich to „trofeum”. A gość po prostu sobie chce „ten teges” na boku. Być może.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Nie chwalę się, ale też nie miałam na to wpływu. Ty swojego PCOS i bezpłodności też raczej nie wybierałaś. Po co uderzasz nisko i głupio i dostajesz bronią obosieczną. Może dlatego, że jesteś głupia? Kocham zwierzęta, zawsze im pomagam. Nie zabijam bezbronnych saren z ambony. Ludzi kocham wybiórczo, jak każda zdrowa jednostka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No i mózg bota się przegrzał Idź już do tego lasu, Madziu, skoro się nie boisz tak sama z dzikami biegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Nie chwalę się, ale też nie miałam na to wpływu. Ty swojego PCOS i bezpłodności też raczej nie wybierałaś. Po co uderzasz nisko i głupio i dostajesz bronią obosieczną. Może dlatego, że jesteś głupia? Kocham zwierzęta, zawsze im pomagam. Nie zabijam bezbronnych saren z ambony. Ludzi kocham wybiórczo, jak każda zdrowa jednostka Nie kochasz zwierząt, jesteś agresywna, prosta, masz zaburzenia odżywiania i osobowości. A Gapa to chyba opiekun, o ile istnieje.. Co tu robisz wśród śmieci i motłochu? Odbij i nie zazdrość, że ktoś ma lepiej od ciebie. Tez bym zwariowała siedząc w domu i czekając na chłopa, hejtując ludzi. Pożytku z ciebie żadnego Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: No i mózg bota się przegrzał Idź już do tego lasu, Madziu, skoro się nie boisz tak sama z dzikami biegać Waruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Waruj Jeszcze tu jesteś? Zimny, ciemny las i dziki czekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie kochasz zwierząt, jesteś agresywna, prosta, masz zaburzenia odżywiania i osobowości. A Gapa to chyba opiekun, o ile istnieje.. Co tu robisz wśród śmieci i motłochu? Odbij i nie zazdrość, że ktoś ma lepiej od ciebie. Tez bym zwariowała siedząc w domu i czekając na chłopa, hejtując ludzi. Pożytku z ciebie żadnego Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ale ile energii mają do hejkowania kolezanek moglyby ją spożytkowac i simpowac obleganym facetom . kazdy by skorzystał.. Zagryzły by gdyby mogły taką która nie chce brać z nich przykładu i być femcelą. A żeby to energię spożytkować w pozytywny sposób, to musiały by mieć jakiekolwiek kwalifikacje . Bo po liceum i jak się przeczytało parę książeczek , to tylko do firmy sprzątającej , albo sponsora szukać jak płaska i prowadzać małża po forum jak osła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Ovidio Lopez napisał: życie... kiedys jak bylem mlody myslalem co sie moze nie udać? wystarczy tylko chciec i dzialac. a w realu ludzie odbijają sie od sciany zawistnej choloty i konczą na kafe... I nazywają ludzi śmieciami, kłamiąc i udając kogoś kim nie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: 112 i jadą do Ciapka. Tylko niech milioner otworzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Waruj Hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Pamiętaj również, tym bardziej nie brać się za facetów swojej matki, bo będziesz wytykana palcami przez rodzinę jak salowa. Bezrobotny alkus z niebieską kartą udziela porad na życie , no cyrk na kółkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 666 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 112 i jadą do Ciapka. Tylko niech milioner otworzy. A jeszcze takie pytanie, latasz o tej porze roku też z gołym tyłkiem po tym lesie? I powiem ci, że gratuluję odwagi, bo poza dzikiem zawsze też można spotkać świra, któremu nawet duża kobieta może nie dać rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 5 godzin temu Ups. Znowu szczęśliwe kobiety się napjerdalajo. A podobno ignor forewer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, bad behaviour napisał: A jeszcze takie pytanie, latasz o tej porze roku też z gołym tyłkiem po tym lesie? I powiem ci, że gratuluję odwagi, bo poza dzikiem zawsze też można spotkać świra, któremu nawet duża kobieta może nie dać rady. W biały dzień w mieście również można zostać zaatakowaną. Im mniej ludzi, tym mniejsze ryzyko. Człowiek człowiekowi najgorszym potworem, sama żałuję, ze nie mam lasu blisko, bo bym chodziła codziennie. Ale co ty możesz wiedzieć jak gnijesz wiecznie w łóżku. Edytowano 5 godzin temu przez Sassy and Wicked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: W biały dzień w mieście również można zostać zaatakowaną. Im mniej ludzi, tym mniejsze ryzyko. Człowiek człowiekowi najgorszym potworem, sama żałuję, ze nie mam lasu blisko, bo bym chodziła codziennie. Ale co ty możesz wiedzieć jak gnijesz wiecznie w łóżku. Nie projektuj swoich pijackich zachowań, Genia Las mam pod nosem, ale w nocy bym bez męża nie szlajała się, ale co kto lubi. Według mnie nie ma co kusić losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach