Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaallaammaannaa

Mój pierwszy raz.

Polecane posty

Gość zaallaammaannaa

Mój pierwszy raz. Ja w sumie nie chciałam on..... I bez zabezpieczenia;( chociaż się nie zgodziłam to jednak;( powiedziałam, że już ma skończyć... Nie wiedziałam, co mam zrobić i poszłam od razu do ginekologa (drogo mnie to kosztowało 80 zł). Lekarz zbadał mnie i zrobił mi USG powiedział, że nie mam owulacji i że nie mam się martwić. Nawet nie mam przerwanej błony dziewiczej. Ale ja teraz mam wielkie wyrzuty sumienie nie wiem, co mam ze sobą zrobić z chłopakiem zerwałam i powiedziałam, że nie chcę go znać. Cały czas się boję, że mogłam jednak zajść w ciążę. Nie mogę na siebie patrzeć....

Gość ktory mialas dzien cyklu

Gość zaallaammaannaa
nawet nie wiem lekarz powiedzial mi ze nie mam sie czym martwic ;(

Gość mała35
to był gwałt!!!! ewidentnie!!! idź na policję!!!

Gość uppppppppppppp
ale z tym gwaltem mala to cie ponioslo

Gość zaallaammaannaa
sory ale ja mam 22 lata

Gość nieważne
ile ma sie lat, przemoc fizyczna jest karana... tylko, że w Twoim przypadku cięzko to będzie udowodnić. Chociaż jakbys sie uparła? Moja Droga musisz się troszke pozbierać. To wszystko z czasem ucichnie. Nie miej wyrzutów sumienia bo to nie Twoja wina, że tak się stało. Zaufałaś komuś, komu nie było warto i ktos to wykorzystał. To na pewno nauczyło Cię czegoś. A doświadczenie jest najlepszym nauczycielem. Nie popełnisz nigdy więcej tego samego błędu, a na dobrych ludzi jeszcze trafisz na pewno... I na takich, którym warto zaufać. Głowa do góry!!!

Gość spokojnie
nie ma sie czym martwić najwidoczniej nie tak sobie wyobrażałas ten pierwszy raz ale musisz sobie bardziej zaufać i twojemu chłopakowi to napewno jeżeli go kochasz i on ciebie tesz to jakoś sie dogadacie porozmawiaj z nim na spkojenie powiedz o szystkim co cie trapi a napewno o to zrozumnie odczekajcie jeszcze jakis czas spróbujcie od nowa życzę powodzenia głowa do góry :>

ja nie chce z nim gadac TO BYLO WBREW mojej woli ;( bolalo mnie i nie mialam sily go odsunac ;( jeszcze za swoja kase musialam isc do lekarza :( mam 22 latka ale nie jestem na to gotowa

Gość do zalamanej
Dobrze zrobilas,facet psychicznie Cie skrzywdzil i to bardzo. Wspolczuje Ci.....A zeby mu tak usechl.....

Gość say heloooooooooo
masz 22 lata a nie wiesz ktory dzien cyklu?? to oblicz ktory to byl dzien cyklu bedzie jasne. Po co poszlas do lekarza nie wykryje od razu czy masz dziecko. Trzeba bylo sie wypytac dokladniej a teraz sama nie wiesz. Pozazdroscic inteligencji, jeszcze bez zabezpieczenia, jaki ham!!! to byl gwalt i tyle skoro go odpychalas.

Gość Karenina
szczerze współczuję. pamietaj jednak ze nie mozesz się o nic obwiniac bo to nie Twoja wina ze Twoj facet okazał się skur.... badz silna...może powinnas porozmawiac z psychologiem,albo seksuologiem skoro jest ci tak ciężko.. no i oczywiście nie wiem na co czekasz ,bo ewidentnie powinnas isc na policje. niech ten łajdak nie mysli ze mu to ujdzie na sucho!

Gość akuuku
Daj sobie troche czasu. Porozmawiaj z kims o tym. Moze psycholog? Z czasem ten paskudny nastroj Ci przejdzie, nic sie nie martw. To nie Twoja wina, a ten s... powinien za to zaplacic! niestety watpie w polska policje... 3maj sie cieplo :*