Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzajcie plis

POSZUKUJE ŻELU DO MYCIA TŁUSTEJ CERY ALE KTORY NIE WYSUSZA SKÓRY

Polecane posty

Gość doradzajcie plis

Gość alinka20_
Wszystkie wysuszają dlatego najlepiej wybierz mleczko + tonik dla skóry trądzikowej. Pozdrawiam 🌻

a do trądzikowej nie wysuszają? ;) polecam żel z serii Dermedic Acne Expert lub Iwostin Purritin.

Gość doradzajcie plis
mam tradzikowa i tłusta ale od kosmetykow własnie dostałam takie partie na twarzy wysuszone wygladajace okropnie :O uzywalam zelu oczyszczajacego garnier

Gość no więc tak
soraya beauty creator do skóry odwodnionej, nigdy ale to przenigdy nie używac tych do trądzikowej!!!! A zresztą to chyba nie żel działa tak wysuszająco tylko inne specyfiki -maście itp! Zel pozostaje na twarzy dość krótko więc nie ma co przywiązywać do niego wielkiej wagi, lepiej zaopatrzyć się w dobry krem nawilżający!!

Gość doradzajcie plis
oprócz zelu uzywałam kremu matującego tez z garnier i podkładu city matt lirene- wiec co wywołało taki stan? moze doradzicie mi inne kosmetyki nie tylko zel

Gość endi
spróbuj zwykłego szarego mydła w zeszłym roku bardzo schodziła mi skóra na twarzy od tych wszystkich zeli a teraz myje tym szarym i nie schodzi po umyciu smaruje wit e która dodatkowo łagodzi podraznienia

ja używam lirene do cery tłustej i mieszanej + tonik z tej serii, a potem krem nawilzający po przygodach z garnierem, clean&clear i innymi agresywnymi żelami Lirene dobrze mi służy, zuzyłam 2 opakowania, potem zmieniłam na lirene \"łagodny żel myjący\" z wyciągiem z arniki i lipy, żeby skóra troche odpoczęła (też dobry żel), a teraz wracam do poprzednika żel kosztuje około 13 złotych, a starcza mi na około 3-4 miesiące

Gość butterflyyyyy
ja nie uzywam zadnego ze zelu bo po tym robia mi sie pryszcze:/

Gość avene zielony
do kupienia w aptece, ok 45 zł, nie musiałam po nim stosowac toniku. Cena wysoka, ale starcza na długo :)))

zacznij uzywac do skory mieszanej, ja zawsze uzywalam do tlustej, tradzikowej itd i niestety efekt nie byl zbyt dobry, dopiero garnier podstawa pielegnacji do skory mieszanej pomoglo :)

Gość badu
ale Ci radzą,to trądziku mleczko,ja też tak robiłam,i się nabawiłam łojotokowego zapalenia ,i teraz mam jazdę ,wypróbowałam dużo produktów,przeważnie wysuszały ale znalazłam jeden super,CETAPHIL-do kupienia w aptece(ok.30 zł)ja używam go bez wody,i już go nie zamienię.

Gość afle
loreal pur zone z mikrogranulkami złuszczajacymi

Gość monisia deutschland
polecam seba med,jest bardzo dobry!

Gość madziara_com
La roche posay !!!