Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak to jestttt

laser na cienie pod oczami

Polecane posty

Go艣膰 Natalia03542
Witam wszystkich! ;) Ja r贸wnie偶 jestem zainteresowana tym zabiegiem, ale mam kilka pyta艅 i bardzo prosi艂abym o odpowiedz tych kt贸rzy co艣 wiedz膮 o tym zabiegu ;) 1. Chyba podstawowe pytanie ile kosztuje ten zabieg i ile razy trzeba go powtarza膰? 2. Jak d艂ugo b臋d臋 mog艂a cieszy膰 si臋 tym efektem w razie wykonania zabiegu ? 3. Czy s膮 jakie艣 przeciwwskazania ? 4. Oraz jakie s膮 wady tego zabiegu? Czy co艣 mo偶e si臋 nie powie艣膰? Czy mog臋 mie膰 p贸藕niej jakie艣 problemy z oczami lub sk贸r膮 w okolicy oczu? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc ;***

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam, Zapraszam do zapoznania si臋 z moim artyku艂em ;-) odno艣nie zabiegu Madonna Lift - czyli frakcjonowanie laserowe laserem CO2 okolic oczu - powiek zar贸wno g贸rnych jak i dolnych. R贸wnie偶 jest tam umieszczona cena zabiegu w Naszej Klinice. http://www.botokspoznan.pl/news,pl,60.html Zapraszam do klikni臋cia na zdj臋cie, gdy偶 stara艂am si臋 da膰 je w du偶ej rozdzielczo艣ci, aby by艂o wida膰 efekt - w tym wypadku liftingujacy, aczkolwiek na cienie pod oczami ta metoda r贸wnie偶 ma dobre zastosowanie. Przeciwwskazania oraz zalecenia po zabiegu i kr贸tki opis dost臋pny jest natomiast: http://www.botokspoznan.pl/laser-co2.html Mam nadziej臋, 偶e opis zabiegu b臋dzie dla Was czytelny i zrozumia艂y. W innym przypadku prosz臋 o uwagi - postaram si臋 jak najlepiej wyt艂umaczy膰 na czym polega zabieg, etc. Pozdrawiam ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisia2@
Na cienie pod oczami polecam marke Blane jest super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romanka @
Polecam wszystkim rewelacyjne dwufazowe serum z linii Dermatopoietin . Likwiduje cienie i opuchni臋cia wok贸艂 oczu i dodatkowo - co mo偶esz potraktowa膰 jako bonus - pi臋knie wyr贸wnuje powiek臋 g贸rn膮 likwiduj膮c nadmiar sk贸ry. Wygl膮da to rewelacyjnie - s膮 w necie zdj臋cia a ja czekam na ten sam efekt. Moje cienie sa zdecydowanie bledsze a jestem dopiero w po艂owie kuracji. Preparat na dwa miesi膮ce kosztuj臋 ok 350 PLN i jest mega wydajny. Do kupienia w Szwajcarii albo u nas online.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co daje lepsze efekty,laser czy mezoterapia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸bujcie karboksyterapii. Zabieg o wiele ta艅szy i wg mnie bezpieczniejszy ni偶 laser, a daje mega efekt. Moje oczy (robi臋 ca艂e okolice oczu) wygl膮daj膮 bardzo 艣wie偶o i m艂odo. Korektor pod oczy u偶ywam w minimalnych ilo艣ciach a jestem dopiero po 5 zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Pytanie jaki efekt chcesz osi膮gn膮膰: - laser poprawi g臋sto艣膰 sk贸ry i jej napi臋cie - mezoterapia od偶ywi sk贸r臋 i poprawi jej og贸lny wygl膮d Je偶eli nie wiesz co wybra膰 mo偶esz spr贸bowa膰 Dermapen'a - to po艂膮czenie frakcjonowania z mezoterapi膮. Ale najlepiej by艂oby wykona膰 3 zabiegi w 3-4 tygodniowych odst臋pach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty Sandrine zamknij sie. Nic o tym nie wiesz. Twoj doktorek rozjeba艂 mojej kuzynce oczy wiec sie nie wypowiadaj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja cienie pod oczami nie zwalcza艂am laserem, a zabiegiem karboksyterapii. Tak mi doradzi艂a dr. Kalszewska z kliniki Estetiqa. Bardzo polecam :) Cienie pod oczami znikn臋艂y po 4 zabiegach. Teraz moja twarz wygl膮da艂a o wiele m艂odziej i bardziej 艣wie偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MirellaZ
Laser na cienie pod oczami to jedna z lepszych metod, ale wszystko zale偶y od kondycji sk贸ry i jeszcze wielu innych czynnik贸w - najlepiej wybra膰 si臋 na konsultacj臋 do dobrego lekarza medycyny estetycznej, kt贸ry doradzi co b臋dzie najlepsze. Poleci膰 mog臋 w Warszawie klinik臋 Profemed- korzysta艂am z ich us艂ug ju偶 kilka razy i nigdy mnie nie zawiedli i zawsze doradzali odpowiednie dla mnie zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola8393
Z tego, co kiedy艣, gdzie艣 us艂ysza艂am, wynika 偶e, laser dzia艂a prawie na wszystko i wiele rzeczy z jego pomoc膮 mo偶na zredukowa膰. Ale na cienie pod oczami jest wiele innych sposob贸w, kt贸re r贸wnie偶 s膮 skuteczna. Polecam sprawdzi膰 ofert臋 krakowskiego kliniki SCM estetic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 upora艂am z cieniami pod oczami zabiegiem karboksyterapii. Kole偶anka poleci艂a mi gabinet kosmetyczny Dermedika w Krakowie i w艂a艣nie ten zabieg. By艂am sceptycznie nastawiona ale efekty s膮 naprawd臋 super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolka

Polecam wybra膰 si臋 na konsultacj臋 do Dermedika w Krakowie, na pewno doradz膮 co mo偶na na to poradzi膰. Ja do nich chodz臋 i jestem bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post