Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawawaw

ILE MACIE KREDYTOW DO SPŁACENIA I JAKIE DOSWIADCZENIA Z BANKAMI???

Polecane posty

Gość wawawaw

czy macie zle lub dobre doswiadczenia z bankami??? jakimi???? gdzie jak traktuja kredytobiorce ?????podzielcie sie swoimi doswiadczeniami...:D bo czasem mam wrazenie ze jestem na pustyni finansowej i tylko mnie mecza kredyty..... podniescie mnie na duchu ......

Gość wawawaw
:)

Gość byc moze
i ja niedlugo bede musiala wziac kredyt. I mam dola, splacanie 20-30 lat, to jak kamien u szyi. A mam dopiero 25 lat i tak sie uwiazac do wieku emerytalnego. Potem tez pewnie nielekko, wiadomo my pracujemy na emerytow, ale na nas tez ktos bedzie musial - ten niz demograficzny. Zalamka. Czy znasz to: http://wiadomosci.onet.pl/1320724,2677,kioskart.html ??

Gość nie mam na szczęście

Gość wawawaw
na szczescie takiego na 20 lat to nie mam :P ale te mniejsze tez dokuczaja troche ach jakby to było miło ich nie miec:D

Gość doświadczona4
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!

Gość kimkolwiek205
nie jestes sam/sama

Gość kimkolwiek205
doswiadczona4 co to za firma i jak to sie splaca?

Gość JASIU TYLKO
Zglos sie do open finance albo xelion-doradca finansowy dobierzee ci za free odpowiedni bank i kredyt i jeszcze wynegocjuje korzystniejsze warunki!

Gość Doc.mac
Świetny system koś wymyślił - oto jeden z nich (Matrix 1) Małe wyjaśnienie jeśli uważacie że wziąc kredyt na mieszkanie to świetny pomysł np. na 20-30-40 lat : - To zamieszkacie w najdroższym Hotelu na świecie - choc nawet nie w luksusowym kurorcie. - Za swoje ciężko zarobione pieniądze zbudujecie go od podstaw - nie mając wpływu na jego wygląd i kształt - Sami urządzicie go i wyposażycie w tym wasz "pokój hotelowy całego życia" -czyli umownie nazwane - "wasze mieszkanie" - Zapłacicie za wasz "garaż box" - który zawasze pieniądze jest i - opłacajcie go co miesiąc - jak wszystko inne w Hotelu. - Zapłacicie za dostarczone wam wszystkie "media" - Zapłacicie za wystrój zewnętrzny waszego "Hotelu" - nie mając nic do powiedzenia czy wam by się tak podobało tak życ - Dostaniecie "pokój całego życia" - od strony zimnej i ciemnej bez żadnego widoku (północno zachodnia ściana) - Nie wolno wam nic przerabiac i przestawiac - "bo w Hotelu nie wolno - tylko się mieszka i płaci" - Liczcie się z podwyżkami corcznymi "opłat za wasz pobyt w Hotelu" Wniosek - - Czy nie taniej was będzie kosztowac mieszkanie naprawdę w prawdziwym Luksusowym Hotelu - sami go sobie wybierzecie??? - Nawet pilnują waszego pokoju nie płacicie za wystrój nic. - nie płacicie nic - za wyposarzenie - i go nie kupujecie. - Za 40 lat - ile ile warte będzie wasze umowne mieszkanie - Czyli "pokój hotelowy całego życia" ???

Gość wyższy stan ducha
a ja w sumie żałuję, że kupiłam za gotówkę.... bo pieniądze zamrożone... póki mieszkania drożały to jeszcze było ok, ale teraz?

Gość Doc.mac
CO MYŚLICIE OSYSTEMIE MATRIX 1 - KTÓRY JEST OPISANY ???