Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana lala

wyciskam się ratunku

Polecane posty

Gość malowana lala

Wyciskam szczególnie twarz, chyba to jest na tle nerwowym. Sama nie wiem, później to wyglda okropnie ! Nie chcę tego ! Chyba mogę liczyć wyłącznie na silną wolę... Czy ktoś z Was miał podobny problem i poradził sobie z nim ? Może niektórym wyda się to dziwne, robić coś, czego się nie chce, ale to tak jest ;(((

ja tez sie wyciskam. glownie na twarzy. to jeden z objawow nerwicy w moim przypadku. zastanow to czy robisz to w stresie, czy z nudow, czy zeby odreagowac? po prostu sprobuj znalezc przyczyne. dzisiaj dostalam silniejsze leki, wiec mam nadzieje, ze jakos sie opanuje :O trzymaj sie! :)

Gość malowana lala
Mam nadzieję, że ze mną nie jest tak źle. Postaram sie więcej tego nie robić, później twarz, ramiona, dekolt wyglądają okropnie ! ;(((( Nie chcę tego !!! Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Gość LiLyy
ja też tak miałam dość długo ale udało mi się to pokonać bo zaniłam zaczełam coś wyciskać wyobrażałam sobie jak będę wyglądała po i że może wysypać więcej...Teraz wyskoczy mi góra 4 pryszcze na miesiąc ale jak mnie najdzie wielki stres to wtedy spiłowuje sobie paznokcie które zapuszczałam i pozniej znowu mam krótkie :/