Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilju

BŁYSZCZYK POWIĘKSZAJĄCY USTA- jaki?

Polecane posty

Gość emilju

wiem, ze sa dostepne na rynku błyszczyki, które zawieraja jakiś środek, który sprawia, ze usta nabrzmiewaja na 2-3 godziny...sa tez takie pomadki...Ale nie wiem jakie to firmy i jakie nazwy tych produktów, a chciałabym sie czegos więcej o nich dowiedzieć... JEsli uzywałyście takich błyszczyków lub pomadek to podzielcie sie spostrzeżeniam- napiszcie jaka firma, cena i co najważniejsze - efekt... z góry dziekuję za odpowiedzi 🌻

Gość emilju
ale podobno tam sa jakies środki uczulające, które sprawiaja, ze usta nabrzmiewają z tego powodu...podobno czuc jakies mrowienie itp...

Gość emilju
ponawiam pytanie...

Wejdz na stronę intern. Sephory i tam bodajże w nowościach będą te błyszczyki powiększające usta.

Gość emilju
a uzywałaś?

Gość szkoda kasy
szkoda kasy na te z sephory. mam lip fusion, który był diabelnie drogi, a zdołała namówić mnie na nigo "przemiła" pani z sephory i co???....i nic.Usta są dobrze nawilżone i" wypielęgnowane" wygładzone i tyle. Zawiera wprawdzie kolagen, powodujący wypełnienie oczywiście czasowe, usta są po nim pełnie, ale zapomnij o powiekszeniu. Dokładnie ten sam efekt osiągniesz Rimmelem Full Volume Liquid za 20 zł a nie za 10x tyle. Ale nie łudź się, jeśli masz wąskie usta to nic nie pomoze. Inne produkty typu lip injection zawierają np wyciag z cynamonu albo papryki, albo witB i podrażniając powodują 2-3 godzinne "opuchnięcie". To wszystko za 100-200 zł. Warto? szczerze mówiąc, nie, sprawdziłam na sobie.

Gość gąsiora
jest taka szminka Geymonat chyba sie nazywa. W niektórych aptekachi salonach kosmetycznych sprzedają

Gość rose...
sa z Rimel'a i pomadki i błyszczyki.Jesli pójdziesz do duzej drogerii to napewna bede miec.pzdr

Gość oszołomka
No jest, ok 60 zł kosztuje

Gość clubbing-ona
tylko oligo 25 jest najlepszy i usta wydaja sie jędrniejsze!!!polecam

Gość Madaleine
Czy oligo 25 to jest jakiś krem? Napisz coś więcej na ten temat.

Gość partywomen
Polecam oligo 25, ujędrnia, powiększa optycznie, jest sprawdzony przeze mnie,polecam gorąco!!!!mój chłopak lubi jego smak:)

Gość LOSEK
Ja uzywam LIP - Injection - serum. nie mam malych ust, po nalozeniu czuc mrowienie , usta sie lekko powiekszaja (wzrasta krazenie krwi), usta robia sie czerwone. Mi sie poodoba POLECAM :)

Gość Peoni
Uważam że najlepsze sa błyszczyki Oligo25. Rewelacyjnie nawilżają i pielęgnują usta. Bardzo się cieszę że się o nich dowiedziałam.

Gość Pigułka
Dziewczyny!!! Rewelacja!!!! A pro pos tych Oligo25. Podobno można je wygrać w jakimś konkursie na ich stronie :))))))))

Gość Part Woman
też o Tym słyszałam :) Chyba spróbuję

Gość skończcie do cholery z tą
natretn reklama Oligo 25Jesteśz Vichy czy co,że tak rekalmujesz ten blyszczyk aż po kilkoma nickami juz od dobrych kilku dni😡

Gość tamaraa
Oligo powiększa tylko optycznie, nie powoduje mrowienia tak jak np. rimmel. Skończ z tą reklamą, bo cudów nie reklamujesz.

Gość kasiureczek
pytałam dziś w drogerii o coś z takich błyszczyków i pani która tam sprzedawała wyśmiała mnie gromkim śmiechem. nie chciała mi wierzyć że coś takiego istnieje. szkoda że była taka niedoinformowana. a dlatego że była taka rozbawiona z mojego pytania to już więcej tam nie pójdę. wiem że kilka firm robi już takie błyszczyki ale ja szukam takiego w granicy 30 zł. znacie może coś takiego?? pomóżcie!!

Gość matko co za pusta baba
w tej drogerii, nie dosc ,ze nie wie, co zreszta nie jest gezechem, ale pracujac w takim miejscu powinna sie interesowac nowinkami kosmetycznymi,to na dodatek wysmiewa klienta.No kretynka :o

Gość agnieszaaa
Bujda!jak juz ktos wczesniej napisal;/a w dodadtku potem sa komplikacje od tych ssrodkow;/ usta najlepiej masowac aby byly ukrwione.ja mam blyszczyk,ktory zawiera drobinki lekko masujace,blyszcyzk przyjemny i uczucie tez :] podobny do jednego z oferty: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175152266

Gość baby dream
powiększające usta robią się po błyszczyku z firmy DuWop, ale po nałożeniu łzy lecą tak piecze , jakby się usta paliły i przez to nabrzmiewają i są pełniejsze ale nigdy w życiu wojny

Gość upupupupupupupupupupup
W Rossmanie kiedys widzialam cos takiego ale niepamietam jakiej firmy ! Bielenda moze? Ktos cos wie ??? Z tego co pamietam kosztowalo to kolo 30zl

Gość lolalalalalalalala
ja sobie dziś kupiłam taki błyszczyk polskiej firmy eveline. Kosztował 13zł :) powoduje uczucie pieczenia i chłodzenia ale czy powiększa? Tylko w stopniu wyczuwalnym bo różnicy nie widać :]

Gość aluka
a ja polecam Lip Volume firmy Transformulas. Zaleca się jego stosowanie kilka razy dziennie przez 30 dni, już po jakichś 2 tyg pojawiają się widoczne efekty powiększenia i są dlugotrwałe Sprawdzone :) Nic nie boli ani nie piecze, bo on działa na innej zasadzie (pobudza produkcję naszego własnego kolagenu) - stad też efekt nie pojawia sie natychmiast, ale i nie trwa tylko kilka godzin. Ja kupiłam ten błyszczyk co prawda na targach w Łodzi, ale mają swoją stronę internetową, więc pewnie nie ma problemów z zamówieniem. W drogeriach nie widziałam :(

Gość Cienkowlosiasta
aluka a w jakiej cenie ten blyszczyk? I mozesz podac strone int?

Gość aluka
ja płaciłam 75 zł, ale to chyba była tylko cena targowa. Zaraz się dowiem jaka strona bo sama chcę dokupić. I napiszę cenę

Gość aluka
cena to 95 zł, zaczynam zbierać gotówkę :) ich strona to transformulas.com.pl