Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilju

BŁYSZCZYK POWIĘKSZAJĄCY USTA- jaki?

Polecane posty

Gość A jakis do 30zl
??

Gość Ann_22
ja mam dwa takie błyszczyki 'powiększające' usta ;] jeden nazywa się IceGlow polskiej firmy Eveline i kosztuje ok. 11 zł, a drugi kupiłam ostatnio Full Volume RIMMEL (19,99) ma w składzie miętę pieprzową, cynamon i coś tam jeszcze ;) IceGlow głównie mrozi usta, nie czuje się po nim mrowienia, natomiast Full Volume moim zdaniem lekko wizualnie powiększa, ładnie wypełnia i nawilża usta, przyjemnie pachnie i odczuwa się po nim takie delikatne mrowienie :)

Gość blueewe
Ja stosuje Lip Injection Serum - daje fajny efekt lekko "opuchnietych" i zaczerwienionych ust jak po zjedzeniu b.ostrej potrawy i Lip Fusion serum XL - efekt ktory utrzymuje sie dluzej i jest niceo inny - usta sa jakby bardziej wydatne. Nie bede nikogo oszukiwac ze usta powieksza sie o 100%, ale moja mama, ktora ma b.waskie usta i tez ich uzywa (+Lip Injection Mask przed imprezami) jest zadowolona - dla niej to juz cos i widzi roznice. A ja lubie miec ladnie podkreslone i gladkie usta - napewno tego mozna oczekiwac i sie sprawdza - juz od kilku osob uslyszalam komplement na temat ksztaltnych ust. Ja kupuje na Allegro i na www.strawberrynet.com bo w Sephorze to strata kasy - w cenie jednego tak naprawde moge sobie kupic 2. Dodam jeszcze, ze faktycznie sa duze, wydajne a mi to legendarne pieczenie po kilka dniach przestalo przeszkadzac i nawet to lubie - teraz wydaje mi sie,ze bez mrowienia czegos blyszczykowi brakuje ;)

błyszczyki transformulas i inne produkty znajdziecie Panie na stronie http:/transformula.eu

Gość PYSKA23
EVELINE VOLUME LIPEXTREME 8-9ZŁ JEST SUPER!!!POLECAM!!!

Gość Piru
Ja też mam błyszczyk powiększajćy usta Eveline Volume Lip Extreme.....usta mnie po nim pieką.... ale jakoś szczególnej różnicy nie widzę. Nie mam szczególnie małych ust...ale większe nie zaszkodzą xP Muszę spróbować tu podanych firm......może efekt będzie lepszy x]

Gość małamiłamala
eveline cena ok 11 zł

Gość ewelcia055
moja siostra jest w avonie polecam blyszczyk powiekszajacy usta jest dobry juz dwa razy zamawialam i jest suuper mrowienie jest fajne jak sie wiecej go nalozy na usta to wydaja sie wieksze:) pozdrawiam:*

Gość ewelcia055
a i tak wogole to jest niedrogi w super promocji kosztuje niecale 14 zl poza promocja kolo 20 i jest kilka fajnych kolorkow:)

Gość Sunrays21
Ja dzisiaj byłam w drogerii i z czystej ciekawości wyprubowałam te błyszczyki do powiększania ust polecam Eveline cena ok 12zł efekt pojawia się po pół godz na początku odczuwałam bardzo silne mrowienie i pieczenie jakbym nałożyła na usta bardzo mocną paste do zębów miętową :) :) i myślałam że to i tak nic nie da a to pieczenie to taki pic na muchy fotomontaż żeby wydawało sie że ten błyszczyk coś ździała ale jak potem spojrzałam w lustro to musze powiedzieć że chyba sobie sprawie taki błyszczyk :) polecam. Podobno niby Rimmel jeszcze jest dobry i Deborah ale nie próbowałam na sobie tak mówił pan w drogerri :)

Gość gosiek12
tak ja kupiłam ostatnio z oriflame jest bardzo dobry na poczatku piecze i sa czerwone usta ale pozniej po jakis 30 min jest ok

Gość 83ania
DZIEWCZYNY PODAJCIE SWOJEGO MAILA A DOSTANIECIE PROBKI KOSMETYKÓW MAYBELLINE!!!

Gość hgygy
te blyszczyki wcale nie sa drogie :d np. ja sobie kupilam niedawno wolume up! firmy essense i nie narzekam dalam za niego 8 zl ;p troche powieksza^^ musicie po prostu poszukac w jakis rossmanach czy cos ;d

Gość hgygy
a tak na marginesie to nigdy bym za blyszczyk nie dala 95 zl!

Gość kailla
ja chcęę próbkii :] anesia_12@o2.pl

Gość anka1-1
a ja mam z rimela wczoraj kupowalam nawet bo mmi sie skonczyl 19zl ale jest rewelacujny z kolagenem:D

Gość camisa_negra
A ja powiem wam, ze natrafiłam ostatnio w Douglasie na błyszczyk BeYu; nie jest z tych stricte powiększających, ale powiększanie uważam za dosyć chm... nienaturalne. A on robi bardzo fajne rzeczy ustom, nabłyszcza, robią się jakieś pełniejsze i w ogóle okey. a efekt naturalny...

Gość camisa_negra
To jest wyłącznie moje subiektywne wrażenie :) Po prtostu nigdy nie lubiłam tych szczypiących błyszczyków i w ogóle poczucia, że coś ingeruje w moje ciało. Lubię takie kosmetyki, które nie dają mi takiego wrażenia, ale stwwarzają bardzo ładną że tak powiem naturalną otoczkę. No i w wypadku tego BeYu to jest spełnione, ale co kto lubi, ja nie mam zamiaru nikogo nawracać :)

Gość Safii
Ja sobie kiedyś w Rossmanie kupiłam błyszczyk. W sumie nawet nie wiem co to jest ale efekt fajny. Na początku czuje się takie mrowienie i troche się wydaje że błyszczyk pachnie miętą choć nie ma zapachu. A potem usta naprawde są większe. Choć tak naprawde to ja w sumie sama mam duże usta ale lubie je jeszcze troche powiększać ;)

Gość nioniol
ten transformulas za 95 zł? czy ktoś jeszcze tego uzywał? czy to tylko reklama ze strony sprzedawcy?

Gość kajmanak
ja kupilaa transformulas na allegro i nie uwazam go za cudo. powieksza jak kazdy blyszczyk czyli delikatnie optycznie, cudow nie ma.

Gość EO
no to sprawa ma sie tak; ) : miałam dużo stycznościz n tymi `powiększającymi usta błyszczykami` i mogę strwierdzić że to po prostu obszczypuje, a nie powiększa, bo kształtu warg zeczywiście nie zmienia a można je kupić w prawie każdym `dobrym` sklepie firmowym i nie są takie drogie bo za 20 zł a nawet mniej już można kupić, ale szczerze nie polacam chociaz kto jak lubi ale niszczą usta są opuchnięte a nie duże; ) jak już coś to operacja plastyczna powiększenia ust!

Gość Jaguś123456
ja też chcę próbki ;) shedy7@op.pl Co do błyszczyków to używałam jednego (full volume rimmel), ale efekt mnier nie satysfakcjonował, kupiłam szminkę,nakładam na nią błyszczyk z drobinakmi,efekt lepszy,tańszy i bez pieczenia,.

Gość ninka22
ja mam male usta, niepelne i dla wlasnego komfortu kupilam kiedys serum uwydatniajace usta z bielendy w rossmanie. Zestaw zawiera dwa preparaty, jeden nakladany na kontur ust a drugi nablyszczajacy na sam srodek ust. Odczuwam mrowienie i lekkie mrozenie ale jestem zadowolona z efektu za te pieniazki ktore wydalam. Usta wydaja sie byc pelniejsze i lekko polyskuja. Ale dla mnie najwazniejsze jest to ze blyszczyk ten jest bezbarwny. Bardzo fajny efekt i usta wygladaja naturalnie. Dodatkowo czasami na wieczor uzywam kredke do ust dopasowana do koloru moich ust aby troszke powiekszyc ich kontur a pozniej nakladam na to te dwa preparaty. Jestem zadowolona z naturalnego efektu i napewno nie zmienie tej metody:) polecam

Gość utopsie
kupiłam sobie dzisiaj z miss sporty, myślałam że to zwykły błyszczyk, później doczytałam, że zawiera menthol. też po pomalowaniu, usta mrowieją, ale jakiejś specjalnej różnicy po nim nie widzę.

Gość exegimonumentum
Hej, nie wiecie, czy to serum Bielendy jest jeszcze dostępne? Byłam wczoraj w czterech drogeriach, w których nie było po nim śladu. Jeśli już nie ma, możecie polecić jakiś kosmetyk o podobnym działaniu? W dwóch krakowskich Rossmannach nie było żadnych. :/ Pozdrawiam

Witam ja zakupiłam błyszczy lip volume transformulas. Mogę potwierdzić że przy jego użyciu rzeczywiście usta trochę nabrzemiewają i wydają się pełniejsze. Jednocześnie chciałam ostrzec przed tanimi produktami, z których chyba użyłam wszystkiego nie dają one żadnych efektów. Ja kupuję ten błyszczyk w sklepie www.sanusmarket.pl ze względu na atrakcyjne ceny. http://www.sanusmarket.pl/transformulas-m-272.html

Gość mimi 123
bielenda słabo powiększa, eveline powiększa. Ja robię tak: najpierw bielenda, po jakis 5 min eveline i po kolejnych 5 min znowu eveline i wtedy usta są naprawde powięszone, róznica widoczna bardzo, zwłaszcza, że mam dwie kreski a nie usta :( także polecam ten sposób. Minus dla eveline za to, że bardzo szybko znika kolor na ustach a usta zamiast błyszczeć robią się matowe. Ale zawsze mam bezbarwny błyszczyk w pogotowiu :)

Gość matix
Wypróbowałam chyba już z 5 i jedyny błyszczyk po jakim miałam jakieś widoczne rezultaty to cushy lips, zakupiłam go w internecie. Był najdroższy ze wszystkich jakie miałam ale i jedyny po jakim miałam jakiekolwiek efekty. pozdrawiam