Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looker*

setunia,......bardzo delikatne i ....

Polecane posty

Mp juz otulam kołderką z gwiazd,spij dobrze..😘 Arava to prawda,nawet bardzo lubie tego poete ;) :D🖐️ miło,ze ty rowniez :) ja tez popijam dzis akurat piwko :D wasze zdrowko ps.Arava z pozdrowieniami dla ukochanego Krakowa,pozdrow ode mnie Wawel !!! :)

nie znam tej bajeczki:( chetnie poslucham;) moze byc w skrocie:D

Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. Konstanty Ildefons Gałczyński :)

Mała dziewczynka sierotka dostała rybke w prezencie[moge coś poplątać oglądałam w dzieciństwie ]kochała ją , dała rybce na imie DżlungDżlung , zła macocha wykradła rybke i usmażyła na kolacje.dziewczynka płakała i rano pochowała rybke w ziemi kolejnego dnia wyrosło potężne drzewo ......pamiętam że przy tej bajce strasznie płakałam, żal mi było rybki i dziewcztnki...

Tez mi sie podoba:) w sam raz przed pojsciem spac;) a gdzie nasza Pani Nocy?? czyzby juz nas opuscila?????!!!!!11

jestem setus dzlung,dzlung fajna bajeczka >> bylam kotka nakarmic,wybaczcie :) Setuś jeden z moich ulubionych :)

PN , to dobrze , ze dbasz o kotka:) moja kociczka ma trzy koteczki;)

DzlungDzlung>>spij śłodko,jestem niedaleko,zycze kolorwych,cudownych snow😘🖐️ setus moja mala lobuzica ma 9 miesiecy i szaleje jeszcze po nocach :D oj lodko,malenstwa sa fajne i ich mamusie:)

Gość Suuzi
Setunia🌻 :)

Gość Suuzi
Taka tam sobie :) a mi z piwkiem:D;)

Gość Suuzi
Setuś🌻 Ty mnie znasz ;) i chyba dobrze?

Takatamsobie aaaaaayyyyyyyyyeeeeeee🖐️:D ja w zasadzie tez wole piwcio od setki:D

Gość Suuzi
SETUŚ🌻 ;)