Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looker*

setunia,......bardzo delikatne i ....

Polecane posty

rybak oczywiscie , ze tak;) to kolacje jemy na miescie? myslalam ze razem cos ugotujemy...

hej ludki :) zajrzałam na chwilkę bo wróciłam niedawno. pozdrawiam i znikam 🌻 🖐️

nie pierwszy raz Rybaku :) już dawno Cię przejrzałam ;) miłego randkowania kochani

rybak tak samo jak poprzednio;) to Ty w koncu kogo z kim zdradzasz???? mnie z Madzia czy Madzie ze mna:o czy nas z Moderatorkami:o [wszystko co tu pisze na tym topicku pisze na potrzeby mojej kolezanki z roku , ktora pisze prace licencjacka na temat \"stosunkow mesko-damskich w internecie;)] zaraz ide spac😴

rybak kiedy Ty sie w koncu zdecydujesz! ciagle trudno Ci jest wybrac pomiedzy mna a Madzia i kto wie kim jeszcze;) a ja na to jak na lato:P

ja nie czuję się zdradzana :P mam nowego adoratora :) więc Setunia Rybak jest cały Twój :) dobranoc 🌻

Madzia ja to juz nie mam sily do tych sieciowych adoratorow :o :D koncze z tym :classic_cool:

setunia 🖐️ ale mnie zabawiliście :D

znajdziesz sobie kolejną :P przychodzi Ci to złatwością :) nowy nick...nowy obiekt zainteresowania ;) no i nowy mail do tego :P