Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmm

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmm

prosze o pomoc, mam jeszcze do zazycia 8 tabletek cilestu, a dzisiaj zaczelam plamic, raz mialam wymioty i pozniej sie kochalam

Gość Miareczka22
To zależy jak szybko po zażyciu tabletki wymiotowałaś. Jeżeli po upływie 3 godzin nie masz sie czego obwiać.

Gość miogt
to dlaczego plami jak ma jeszcze 8 dni do okresu?

Gość Miareczka22
Bo cilest to tabletki o niskiej zawartosci hormonów. Jeżeli to jedno z pierwszych opakowań to plamienia moga się zdarzyć. Które to opakowanie?

Gość Miareczka22
Jeżeli kochałaś sie dwa tygdonie temu , to i tak to nic nie pomoże. A który to był dzień brania tabletek? Wydaje mi sie ,że w przypadku ciazy przy braniu tabletk nie ma żadnych krwawień i plamień.

Gość mmmmmmmmm
kochalam sie w 6 dniu brania tabletek, ale wymiotowalam dzien wcvzesniej

Gość miogt
a plamienia to skad sie wziely?

Gość Miareczka22
Dlatego ,że ta tabletka została nie wchłonieta i nie było stałego poziomu hormonów.

Gość monisiuka
czyli plamienie moze wystapic gdy jest niska zawartosc hormonow we krwi? jest to moje pierwszego opakowanie Rigevidonu i wzielam juz 11 tabletke i nadal plamie.. a kochalam sie juz po zazyciu 4 .. mam nadzieje ze wszystko jest jak narazie w porzadku?

Gość afle
Też kiedys wymiotowałam, biorąc wcześniej cilest, zaledwie pół godziny później, kilka razy, w środku cyklu, to było jakies trzecie opakowanie. Nic się nie stało. Ale teraz dla przezorności mam zapasowe opakowanie, z którego w razie wymiotów mogę zażyć drugą tabletkę. Plamienie nie jset niczym groźnym, nie powinnaś się przejmować

Gość mmmmmmmmmmm
dziekuje, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok cilest zazywam juz od paru lat ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. dziekuje zwlaszcza Miareczka22 i afle

Gość taka tam misia
tak sobie pomyslalam, ze moze dostal wczesniej okres z tego stresu i nie jest w ciazy? ale czy to mozliwe jezeli ma jeszcze 8 pigulek do zazycia???