Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawawaw

Odnalesc swoje miejsce w zyciu....jak dotad nie potrafie ....

Polecane posty

Gość wawawaw

chcialabym znalesc swoje miejsce w zyciu wiedziec ze to juz to ale coz za kazdeym razem jak mi sie to wydaje ze to własnie to mijam sie ....a kiedy bedzie czas na rodzine...dlaczego to wszystko tak pedzi do przodu...

Gość lusisitka
to dlatego,że życie nas tak goni nie mamy na nic czasu,ale nie martw się główka do góry i Ty nzajdziesz dwoje miejsce przyjdzie czas na rodzinę na dom na ja tez ciagle tego szukam choć mam już sprecyzowane plany co do swojego zycia,ale przez długi czas też nic nie wiedziałam i byłam zagubiona

Gość issabela
niektore kobiety do konca zycia nie wiedza co ccha. ja wiedzialam ale finanse stanely okoniem i wybralam inny kierunek studiow, ktory mial mi dac prace. ale teraz wiem: to do czwgo wola cie serce jets tym co twoje. do dzis lubie i umiem roziwazywac zagadki, laczyc fakty bylabym dobrym naukowcem archeologiem:) no ale bylo minelo, nie zaluje:) dzieci w podts mowily na mnie cleosia no bo w 6 klasie byla wzmianka o egipcie. potem kolega kazal mi ozenic sie z k faronem czyli mowi do mnie chesz bys faraonka. to mile. w lo znosili wszystkie cuda historii nie tylko z egitu dzieki kuzynowi ktory jest w bractwie krzyzy pokutnych poznalam te tajemnice kary i ciezkiej kary. odkrylam jeden krzyz pokutny i 2 z kuzynek i kuzynka. oni sie tez tymi krzyzami opiekuja, jak sa przewrocone to je podnosza itd. pamietajcie tylko sercem:) ale sa takie kobiety bez marzen bez pasji bez talentu. i nie dzwie sie ze nie wiedza o chca. bogactwo rozleniwia. bieda ubogaca:)

Gość wawawaw
ja mam swoje plany marzenia ale jakos trudno mi je zrealizowac bo zawsze pojawia sie cos innego a chcialabym tak czasem zeby moze czas zwolnił albo sie zatrzymał na chwileczke ..:)