Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curiosita

Czy mój kumpel może być gejem?

Polecane posty

Gość curiosita

Mam bardzo dobrego kolegę ze studiów i znamy się już 5 lat, jednakże jest coś w jego zachowaniu co mnie zastanawia. Mianowicie nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną..nigdy nam ożadnej nie mówił, nigdy się do żadnej nie zalecał, nigdy. Mnie się nawet podobał na 1szym roku i byliśmy razem nawet na obozie ale również tam nie widziałam go z żadną kobietą. Jest to facet bardzo przystojny( naprawdę bardzo) bogaty, inteligentny, sympatyczny, do rany przyłóż, zawsze wysłucha, pocieszy dziewczynę, ale nigdy nie widziałam aby do ktorejkolwiek czuł cos więcej. Lubi dziewczyny ale trzyma się bardziej z facetami, równocześnie im też nic nie pokazuje jakby cos więcej go do nich ciągnęło..sama bym do niego ponownie uderzyła, ale boję się ośmieszenia bo nie wiem czy nie jest gejem. jest naprawdę dziwny.. nie wiecie po czym można poznać geja? Może są tu też panowie homoseksualiści , którzy mogliby cos powiedziec na ten temat?

Gość nie osmieszysz
sie jesli bedziesz starala sie go poderwac...w koncu nie jests jasnowidzem i nie musisz znac jego upodoban seksualnych skoro o nich ci nie mowil...wiec bez krepacicji...zawsze mozesz spytac wprost :P

Gość curiosita
Wiesz.. ja go znam bardzo dobrze i jest w naszej paczce przyjaciół i uchodzi on za hetero( na takiego się kreuje) ale ja intuicyjnie czuję , że jednak coś jest nie tak. Podrywanie go niesie ze sobą duże ryzyko( że się zakocham w geju.. ze ukryje to aby uchodzic za hetero) chyba dam sobie spokój

Gość
Spytaj, jeśli to twoj dobry kumpel może prawdę ci powie.

Gość Jeżeli to kolega
z ktorym znasz się od lat to myslę, że możesz zapytać go wprost, pół żarte pół serio, jak wygladają u niego relacje damsko-męskie ... :-D