Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magma_29

System terapii światłem Bioptron

Polecane posty

Gość magma_29

To bardzo super urządzenie medyczne ktore posiada dużo certyfikatów medycznych i leczy naprawdę wszystko polecam wszystkim

Gość Aggis
mpja mam kupila to g... i nikomu z mojej rodziny nie pomoglo!!! Szkoda kasy-kosztowalo pare lat temu ponad tysiac zlotych!!! A teraz lezy bezużytecznie w szafie...

Gość trzeba uważać
Nie wolno stosować przy chorobach nowotworowych!!! Podobno może pobudzać komórki nowotworowe do rozrostu.

Gość a to dziwne
bo czytałam że nie ma żadnych przeciwwskazań :o

Mam taką lampę i mi pomaga.Stoauję przy katarze,osusza nos.Syn naswietla twarz i pomaga mu na tradzik.Mąz naświetla bolące miejsca i czuje ulgę.Ja zapłaciłam 3600 pln i nie żaluję. żaznaczam nie jestem dystrubutorką.

Gość ja tez mam ta lampe
od kilku lat i juz sama nie wiem miala mi pomoc na tradzik...hmm,nie widze jakichs specjalnych efektow ale moze dlatego ze nie naswietlalam sie systematycznie ,chociaz zawsze mam wrazenie ze po tej lampie skora jest jakby zlagodzona miala mi tez pomoc na zapalenie pochewek sciegnistych,i tu tez nie ma powalajacych efektow ale to choroba przewlekla a ja niestety do systematycznych nie naleze za to pomogla mi na poparzenie-kiedys mi tluszcz z patelni wylecial na reke az zaskwierczalo,i nie wiem nawet sama jak to sie stalo,ze bedac w szoku,bo to spore poparzenie bylo,zamiast reke pod wode to szybko pobieglam pod lampe bolalo jak diabli,bo ogrzewanie rany od poparzenia zakrawa o masochizm,ale wytrzymalam chyba godzine pod ta lampa,i doslownie widzialam jak mi sie zmniejsza zaczerwienienie i jakby "zbiera" sie pecherz pecherz sie zrobil,i to spory ale to nie bylo tak rozlane na jakie wygladalo na poczatku (caly grzbiet dloni) po 2 tygodniach nie mialam sladu po pecherzu,w ogole nie bylo sladu co jest naprawde niezwykle bo ja mam tendencje do niegojenia sie ran i w ogole zawsze mi zostaja blizny,rozne brzydkie zrosty tez mi sie lubia robic z byle okazji,a tu nic! piszcie prosze jeszcze na co wam ta lampa pomaga i ile musieliscie czekac na efekty! pozdrawiam!

Gość strata pieniedzy

Gość bioptron.med.pl
Lampa pomoże pod warunkiem systematyczności i poświęcenia czasu. W zależności od schorzenia czy dolegliwości, wymaga przeznaczenia czasu od 1x5 minut dziennie do nawet 4x 60 minut dziennie. Jeżeli macie jakieś pytania, to proszę o telefon. Mój nr: 0-601 237-357