Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabatka 68

SZUKAM BRATNIEJ DUSZY około szejzdziesiątki

Polecane posty

Gość rabatka 68

szukam kogoś w zbliszonym wieku na każdy temat poklikać czy znajdzie się ktoś

Gość sześćdziesiątka +
odezwę się

Gość bluszcz zielony
Okolo szejzdziesiatki to ile to wlasciwie jest - odpowiedz. A moze to zwykly szejz z twojej strony. A tak wogole oferta zachecajaca - ide na to.

Gość rubka68
i ty masz tu racje zielony bluszczu ale napisałam szajz sory nie będę więcej pisac koniec komputera ale siara

Gość wyrostek robaczkowy
Ja tez mam 62 lata - ale fajnie , no i co z tym zrobic ?

Gość zuziaa52
aby przeszyc jeszcze choć ze 20 lat w zdrowiu miłosci swoich bliskich

Gość Witam 80tka
Witajcie bedzie wesolo sami swoji,czy tematy milosne tez wos interesuja

Gość rabatka 68
a czy miłość nie istnieje jak ma się dziesiąt lat amłodzi czy niechcieli by dożyć do samej starośći w miłośći Ja wiem że młodzi ludzie to się śmieją ztego że na starośc ktoś chce kochać A czy ich dziadkowie nie kochają Starśi ludzie też mają serca możze chore ale mają i prosiłabym żeby niewyśmiewac sie z tego topiku

Gość Wyrostek robaczkowy
Czy nie uwazacie, ze w pewnym wieku pragnie sie tylko zdrowia, a w mlodosci sie tego nie docenialo. Pragnelo sie duzo pieniedzy, powodzenia w zyciu, szczescia itp. - a teraz gdyby bylo dobre zdrowie to juz nic wiecej nam do szczescia nie potrzeba. No moze troszeczke milosci. Pozdrowienia.

Gość zuziaa52
I to jes to BO nigdy nie doceniamy to co mamy JA mam 57 lat żyć mogłabym beztrosko ;jak uporządkowałam soje życie to teraz zdrowie nie pozwala być szczęsłiwym tak do konca A młodość ma inne prawa

Jak sama nazwa wskazuje , szukam bratniej duszy. G... mnie interesują : przepisy , sprzątanie i sex , chętnie bym pogadała o duperelach. ( nawet o sex\'ie - mam dobrą pamięć ale słaby wzrok jak to kiszka.)

Gość rabatka 68
ależ śiepa kiszko możemy poklikac o byle czym o tych duperelach bo to wszystko składa się na nasze życie i o dzieciach i o wnukach i o podróżach czy wolnych dniach od pracyi owolnym czasie jakiego mamy bardzo dużo Co robić aby się nie nudzić

Z dużą przyjemnością wpadnę tu , narazie zorientowałam się że zegar nie stoi i ta godz jest prawdziwa zamykam kompa , ablucje i do jutra

Gość a skad tu brac czas wolny
i jeszce sie nudzic?Ja tez podpadam pod topik,ale o wolna chwile trudno. i z wiekiem wydaje sie, ze czasu coraz mniej - moze czlowiek jest na czas bardziej zachlanny, bo tak szybko ucieka?

Gość zuziaa52
dzisiaj jadę na sesje Jstem radną wpadnie dieta jest ciepło przesadzę troche kwiatów Rozmnażam pelargonie żeby powiesic na balkonie bedę miała ich około 70 sztuk

Gość cytrynka2000
pozdrawiam wszystkich dojżałych

Gość obsarwator
ZUZIU w tym topiku mowisz o chorobach i swych latach,a w innym topiku mlodosc kwitnie na motorach szalejesz . Czemu masz taka zmienna fantazje.Ajuz mnialem chec??????????????

Gość zuziaa52
drogi obserwatorze jak pisałam o motorach to byłam młodziutka szałałam na motrze adzis jestem już babcią i dajestem od pół roku chora na stłuszczenie wątroby ALE lubie wojarze samochodowe sama siedziec za kierownicą

Gość zuziaa52
to nie fantazja to samo życie z tamtego roku rozwiodłam sie miałam przyjaciela około roku w ta niedziele zerwalam Były wrócił prosi mnie o rekę J st niedobrym człowiekiem niewiem co robic

Gość rabatka 68
myslałam że jest więcej ludzi w tym wieku przed komputerem

Gość wyrostek robaczkowy
Przed komputerem jest chybo sporo starszych ludzi ale wola wyszukiwac inne rzeczy, powazniejsze. Jak sama widzisz na tych forach panuje bardzo czesto wielkie chamstwo i niepowazne dyskusje, a my bysmy chcieli pogadac na powaznie. Napewno mamy wiele problemow i chcielibysmy sie nimi podzielic, ale boimy sie, ze mlodzi nas wysmieja.

Gość rabatka 68
dlatego prosiłam młodych ludzi żeby się nie wyśmiewali i zdaje mi się że tego nie zrobią no może będzie jakiś wyjątekJa mam problemy bo konczą mi sie pieniądze lokatorzy odchodzą a miałam ich 6osób Może znaidę następnych POZDRAWIAM SENIORÓW

Gość pisze sie
sześćdziesiąt

Gość rus
ja z chęcią należe do waszego grona

Wiadomo Zuziu, że każdy chcialby być młodym pieknym i bogatym :-D, ale każdy wiek jest piękny, najważniejsze żeby się nie poddawać, cieszć się każdym dniem i być młodym duchem .

Gość zuziaa52
od dzisiaj jestem zdrowa zrobiłam wyniki są ok bogata doświadczeniem a starości wcale nie czuję jak byłam w kurorcie to pod rząd 18 dni chodziłam na tance tak bardzo lubie tancowac a jak młodziutko sie czujęNo do tanga trzeba dwojga miałam cudownego partnera Marze o bisie takiego pobytu ,ale nic nigdy nie wiadomo ,jakie towaszystwo będzie POZDRAWIAM w klubie seniora

Gość rabatka 68
ZUZIU mnie podobają się takie ludzie jak ty

Gość zuziaa52
poczekaj jeszcze 40 lat

Gość zuziaa52
ktoś podszył się za mnie ztymi 40 latami niewiem o co chodzi