Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabatka 68

SZUKAM BRATNIEJ DUSZY około szejzdziesiątki

Polecane posty

Gość rabatka 68
dziś siedze w zadumie z zapalona swieczka w oknie islucham wszystko o PAPIERZU

Gość Witam 80tka
Zuziu ale jestes kasanowa jeden chlop wychodzi poprzedni wchodzi Ty chyba niewiesz co chcesz.Co to u ciebje jest przystan [musisz byc w tym wieku czarujaca i potrzebujaca]

Gość zuziaa52
SZanowna 80tko ja wiem czego chcę Chcę trochę spokoju domu całe życie ciężko pracowałam i byłam wyzywana na każdym kroku przez pjiaka a dziś jestem wolnym człowiekiem a tanczyc to bardzo lubię Jak muzyka gra to mnie nic nie boli zapominam ile mam lat zdaje misię że jak wiruje to jestem młodziutka a męrzczysni mówją że to cos ja mam wsobie a ja poprostu jestem wesoła w mojm towaszystwie lubja przebywaćPOZDRAWIAM

Gość rabatka 68
witam na topiku Panie i Panów

Gość aaaaaaa
Mam 75 lat czy jest tu jakas dziewczyna aby poromansowac wiek obojetny aby tyko jej odpowiadal moj

Gość zuziaa52
ja mogę porozmawiac ok nawet o pogodzie bo dzis tak cieplutko imogę rozmawiac o podrożach bo tak barzo lubię podróżowac Na długi łyked jade do włochz wnuczką liczymy na udana pogodę Ja jestem duszą toważystwa to bede miała super prosze odkilkaj 75 latku

Gość aaaaaaa
A ile duszyczka sobie tych latek licz tak z ciekawosci i w jakim to zakontku przebywa jesli laska . spewnoscia duszyczce sie w Polsce nudzi jak zagraniczne wojaze trenuje.

Gość zuziaa52
A latek to mam mniej niż wiosen bo jestem ze znaku zodiaku pasuję do tego topiku amoje woj dolnoślaskie Jade do włoch bo tam jest ciepło niedrogo na 9 dni 400 zł bez wyrzywienia wszędzie trzeba jesc ,turystyke bardzo lubie Jadę do Biblone zwiedzę wenecje iinne miasta

Gość aaaaaaa
Tych latek to u ciebie policzyc nie umniem, z tym pobytem wskazujac wojew. to tak szerokokatnie wole temat bardziej skupjony szybciej jdzie zorjetowac sie w jakim punkcie sie znajdujemy.Mowia ze odwaga i smialosc to sukces.

Gość zuziaa52
lat 57 LEGNICA

Gość małgocha_samocha_39
Zuzia, a z jakiego biura podróży takie tanie wycieczki. Podaj mi prosze namiary albo nazwę bo z chęcią bym sobie pojechała. Pozdrawiam starszaków i nie ma co sie wstydzić wieku a ci co sie wyśmiewają niech nie zapominają, że i na nich przyjdzie kolej ;)

Gość aaaaaaa
No prosze w Legnicy na Poselskiej mam znajomych Kiedys za mlodu na dancyngach w Piascie sie bywalo.Jaka ta Polska jest mala. Ale ty w tej Legnicy to dlogo mieszkasz

Gość zuziaa52
PODAJEbióra podrozy 1 ww europol. pl .i to jest nr wycieczki 1001 z katowic adrugie tanie to skarpa kraków pewne bióro to cośtak pisze http;;//www24trawels.pl.tel 0124215635 mam zamiar jechać do bułgari

Gość zuziaa52
mieszkam od urodzeniaaw piaście bywałam często przeważnie na starych melodiach w czwartki aw cuprum to sobota ,niwdziela ba tak lubje tanczyc a ul poselska to jest z mojej strony

Gość cyk
Czesc malgosiu no jestes mlodziudka na tym topiku ale nie szkodzi zapraszamy lubje mlode dziewczyny. Mam do ciebje pytanie jaki wiek mezczyzny dla twojej osoby jest dopuszczalny

Gość małgocha_samocha_39
zuziu, bardzo dziękuję za stronki później przejrzę. cynk, dopuszczalny do czego???

Gość małgocha_samocha_39
miało być cyk ;) zuzia, stronka pierwsza nie oferuje wycieczek a drugiej w ogóle nie ma w necie mimo, że próbowałam na kilka sposobów...

Gość aaaaaaa
Mam duzo czasu i Kafeterje i wszystkie strony mam prawie w jednym palcu , ale tu wszyscy klamnia i fantazjuja niewiem co im to daje. ciebje ZUZIU TEZ SIE TO TYCZY ] Na immych stronach piszesz ze mnialas gospodarstwo,traktory motory.Tu piszesz ze od urodzenia mieszkasz w Legicy i bawisz sie po resteuracjach. Ktura kobieta z gospodarstwa chodzila po knajpach, gdzie w legnicy traktory i gospodarstwa co ci daje ta bajera . Napewno pamietasz juz ci raz uwage zwrucilem z tym klamstwem,to mowilas ze to bylo za mlodu .Przeciesz za mlodu w legnicy nie orali legnice dobrze znam.Orac to mogli juz w Jaworze .Zejc raczej na ziemnie o dalej zajdziesz

Gość aaaaaaa
I w dodatku zuziu Pania Malgosie oszukujesz popraw sie

Gość zuziaa52
iTY masztu racje CO mam CI podać nazwę wsi w której mieszkam podałam że ul poselska jest w moją strone w kierunku Złotoryji a legnica to jest znane miasto w polsce Anaprawdę to jestem ze wsi i tego się nie wstydzę Na dancyngi cjeżdzilismy samochodami fiaty były modne za Gierka na wsi było bardzo dobrze SORY za Legnice askad ty jesteś juz nie wieze ze masz 75 lat zabardzo sie znasz na pykaniu

Gość zuziaa52
Małgosiu poszukam folderua tu jestnamiar sosopol bułgaria www.skarpatravel.pl. biuromałpa skarpatravel.pl a napisze puzniej

Gość małgocha_samocha_39
no i jak mają mieć małolaci szacunek do starszych kiedy ci zachowują się podobnie? Wiek nie ma znaczenia w stosunkach miedzy ludźmi ale intelekt oraz dobroć ogromne ;)

Gość zuziaa52
znalazłam folder myślałam że pamiętam ato jest tak www.europol.com.p kod imprezy 1001 przepraszam że wprowadziłam w bład akłamać niemam potrzeby

Gość zuziaa52
szanowny panie ja mocno stoje na nogach na ziemi ale z Pana to misie zdaje że jestpan cwaniakiem czego nie poda gdzie pan mieszka i to aaaaaaa skłamałeś bo tych lat to ty niemaz chciałeś mnie skompromitowac ito ci się udało mówiaze podróże kształcą KOMPUTER TEZ co pisałam że pracuję ciągnikami to prawda kombajnem kosiłam Miałam w latach90 własna uboinję zabijałam własnymi rekoma świnie i byki NAokolice nas znali może sie pan kogos spytac bo znasz okolice to i napewno kogos z gminy Złotoryja tez A MIMO

Gość zuziaa52
TO ŻYCZĘ SPOKOINEJ NOCY

Gość zuziaa52
kOCHANI MOJ wrogowje i przyjaciele mogłabym zmienic pseudo i dalej klikać PO COja wciaz jestem SOBAczasami lubje takie zatargi z cwaniakami bo oni się zawsze wyłamia jak ten aaaaa może mało aaaaaaaaa

Gość zuziaa52
aaaaaaaa ja podejżewam że TY JESTEŚ 3 W 1 bo Młgosia by tak nie była TO ty jesteś pod trzema pseudo kto by wchodził naten topik i równo z nami klikał TO jesteś TYaaaaaa aaaPRZECIEZ MÓGŁ BYŚ BYC pod jednym pseudo

Gość małgocha_samocha_39
myslę, że zuzia i aaaaaaaaaaa to jedna osoba ;) prosze mnie poprawić jeśli się mylę :)

Gość zuziaa52
Małgośiu JA tak samo myśle jak ty ale możesz na innych topikach przeczytac o mnie JAK CHCESZ JUTRO dam ci numer gg sory ze wprowadziłam cie w bład za te biura podrózy odpisz jak sprawdzisz ja klikałam sąWybrałam wyjazd do bułgari 30 czerwiec płaci sie 400 zł ichyba 70 euro bez wyżywienia TYLKOjeszcze potrzebuje drugiej osoby bo jest taniej