Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to p5rawda

kto z Was uzywa tabletki anty i ma czesto problemy z chorobaminp grzybica

Polecane posty

Gość tak to p5rawda

jak to mowi moj ginekolog :P \"przy tabletkach to nie uniknione\" :] niestety :P

ja tam nigdy nie miałam grzybicy ani przed tabletkami ani po nich takze to nie regula wszystko zalezy od sklonnosci :D

Gość odświeżam temacik

Gość moze to nie wina tabletek
Jezeli twoj partner ma chorobe grzybicza (u mezczyzn czesto przebiega bezobjawowo),to zwyczajnie Cie zaraza. Wyslij go na lekarza.

Gość mika87
Biorę tabletki i dopadła mnie grzybica. lekarz przypisał mi globulki i maści mające ją zwalczyć, więc je skrupulatnie stosuję. mój problem polega na tym, że jutro powinnam dostać krwawienie z odstawienia, a już dzisiaj pojawiła się u mnie serowata wydzielina o czerwonym zabarwieniu oraz malutkie plamienie (wkładka spokojnie wystarcza). czy myślicie, że jest to wcześniejsze krwawienie z odstawienia? trochę się tym martwię... proszę o odpowiedzi

Gość mika87
naprawdę bardzo proszę o wypowiedzi. dziś nadal utrzymuje sie tylko to plamienie, ale już bez białej wydzieliny. czytałam, że będąc w ciąży można mieć plamienia. lub że krwawi się w momencie zagnieżdżania się zarodka w macicy. na test jest za wcześnie. tabletki przyjmowałam regularnie, maksymalnie do 2 godzin po terminie, żarnych leków poza maścią clotrimazolum nie stosowałam. nie wymiotowałam, nie miałam biegunki. sadzicie że to może być jednak ciąża? bardzo proszę o pomoc...

Gość mika87
błagam, ja tutaj wariuje ze strachu... teraz już nawet plamienia nie mam...

Gość skoro
skoro brałaś regularnie, to prawdopodobieństwo ciąży jest równe 0. A przy chorobie krawienie rzeczywiście mogło być słabsze ;-)