Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaaaaaaa

pomocy!skora na szyji swedzi,jest szorstka i sa plamy!!!

Polecane posty

Gość Magdaaaaaaaaaa

czesto sie opalalam i zauwazylam na szyji biale plamy ok 2 miesiace temu,przestalam z solarium i zeszly! ostatnio zaczela mi sie luszczyc skora,zrobila sie szorstka(na syji) i swedzi w dodatku jak sie opale to mam tam biale plamk(nie duzo ale sa) i jakby malutkie krostki z stad taka szorstka skora,zauwazylam ze ostatnio sie to powiekszylo co to moze byc? mial ktos cos podobnego????

Gość mimi....
to moze bytc lupiez pstry to takie male ciemne plamki ktore pod wplywem slonca robia sie biale, najlepiej pojsc do lekarza, to na pewno nic powaznego.

Gość Magdaaaaaaaaaa
jejku oby to nie bylo powazne!:( musze tez dodac ze kiedy sie opalalam(no bo teraz przestalam) to smarowalam twarz i szyje zelem differin na ulotce pisze ze unikac promieni UV,ale mnie to jakos nie zrazilo bo myslalam ze jak na noc stosuje i rano zmywam to nic,i tak przez kilka mies. robilam bylo wszystko ok, boje sie co to moze byc! moze to wlasnie przez to!albo jakies uczulenie albo cos??? juz niewiem co mam robic zwlaszcza ze do dermatologa to troche musze sie naczekac:(

Gość Magdaaaaaaaaaa
a ten lupiez pstry to wyleczalne? czytalam na necie ze to jakis rodzaj grzybicy,czy w aptece da sie cos kupic bez recepty tak przynajmniej zanim dostane sie do dermatologa???czytalam tez ze nizoral mozna na to uzyc,czy to prawda???nie wiem co to moze byc ale np moge wykluczyc chyba alergie miejscowa,tzn mialam niedawno na powiekach,strasznie i zostaly mi te tabletki na alergie i masc hydrocortizonum(?)jeszcze,smarowalam to i nic,no lagodzi troche swedzenie i troszeczke pomaga ale niec wielkiego:( help!!!!!!!!!

Gość magdaaaaaaaaa
pomozcie....na twarzy dzis mam jakby wysypke do tego,takie malenkie grudki jak umyje to czerwonawe lekko,i to swedzi skora taka wysuszona w dodatku! co to za cholerstwo????moze jakies uczulenie??? czy mial ktos cos podobnego?

Gość magdaaaaaaaaa
:(:(:(:(:(