Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiigf

wierzycie swoim kolezankom?

Polecane posty

Gość iiiigf

gdy kolezanka mowi mi ze ładnie wyglądam nigdy jej nie wierzę,a wy?zawsze sprawdzam pozniej w lustrze czy np.nie rozmył mi sie tusz,albo szminka.

Gość ooioi

Gość _______
"nie wierz nigdy kobiecie...."

Gość wąz czerwony jadowity
Jak byłam młoda(ok 16 lat)to miałam "fajną" kolezankę która była biedniejsza ode mnie, a ja miałam kasę na wszystko no i jak szłysmy na zakupy to była tak zazdrosna, gdy kupowałam jakis ciuch że zawsze mi zle doradzała, jakies badziewne ciuchy a one ze super w nich wyglądam i jakos pod jej wpływem kupowałam dany ciuch a potem w domu załowałam bo okazywało sie ze wyglądam w nim okropnie..potem wziełam się na sposób i zawsze to co koleżanka chwaliła i namawiała mnie do kupna to ja tego nie kupowałam natomiast to co mówiłą ze jest brzydkie i wieśniackie to kupowałam i wyszłam na tym dobrze..i pamietaj ze nie ma przyjazni-ja kiedyś wierzyłam w takie rzeczy ale na szcęscie z tego wyrosłam.

Gość a ja wierze
falszywych osob juz dawno pozbylam sie z otoczenia. A do przedmowczyni - Twoja dawna kolezanka rzeczywiscie postepowala nieladnie, ale Ty tez nie najlepiej. Skoro byla biedna i ja lubilas, to moze trzeba bylo wykazac sie taktem i nie zabierac jej na zakupy? Pokazywalas jej tym na ile Cie stac i na ile ona nie moze sobie pozwolic. No, chyba ze dowartosciowywalas sie w ten sposob :O

Gość pauulaaa
a ja mam prawdziwe przyjaciółki. Zawsze jeżdże z nimi na zakupy i dobrze sobie doradzamy co kupić.Ja wierze jak mi mówią że ładnie wyglądam bo nie mówią tego co chwile wiec wiem że nie kłamią kiedy prawią mi komplement. :] Wierze w przyjaźń i troche smutno że macie takie zdanie ale rozumiem ze na różnych ludzi sie w życiu trafia ,niestety,a zazdrość i zawiść ludzka czasem nie ma granic ...

Gość no jakbym ja miała
kase na wszystko i dużo biedniejszą od siebie koleżankę to raczej nie zabierałabym jej na zakupy i nie szpanowała że mnie na wszystko stać. Zresztą nawet głupio bym się z tym czuła :O

Gość upupek

Gość wąż czerwony jadowity
tylko ze ona sama sie "garnęła "na zakupy ze mną po to chyba własnie zebym nie kupiła czegos fajnego:)a poza tym jak napisałam że biedniejsza to nie znaczy ze całkiem biedna, kupowła po prostu rzadziej niż ja.A dodam jeszzce jedno ze kiedys ta kolezanka ukradła mi kilka rzeczy z kosmetyczki(tusz do rzęs, puder itp)Przypadkowo znalazłam to po kilku miesiacach u niej w domu.I jeszcze coś-podobał mi sie taki gostek-a ja jemu." koleżanka" go znała.ale za nic w swiecie nie chciała mnie z nim poznać.Na jakiejś imprezie przypadkiem zgadałam sie z tym gościem i on powiedział ze wiele razy przekazywał przez ta moją"koleżankę"że chce sie ze mną umówić a ta małpa mi nigdy tego nie przekazała-i na odwrót jemu tez nigdy nie powiedziała że on mi sie podoba..i ostatnia rzecz-jak juz miałam chłopaka to któregos dnia pokłociłam się z nim a moja "kolezanka"poszła go pocieszyc z butelka wina..od slowa do słowa zaczęła go całowac rozbierać...mój chlopak opowiedział mi to tego smaego wieczoru bo przyszedł do mnie i powiedział"gratuluje przyjaciólki".nie przespał sie z nią.a ja tamtego dnia przestałam zauważac moja "kolezankę"chociaż siedziałysmy razem w ławce.teraz od tamtego czasu mineło 10 lat-i 10 lat nie mam juz nia kontaktu.I nie chcę.

Gość gość
iV2Po3Yl1x2m87rLXdUjUZOw