Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi17

CZY TO MOZE BYC CIAZA?????

Polecane posty

witam! ok miesiac temu wspolzylam z chlopakiem bez zadngo zabezpieczenia, okres dostalam normalnie regularnie test ciazowy wyszedl negatywny, ale czesto boli mnie glowa mam temp. ponizej 36,6 czy to dobrze?? bole glowy mam od 2 tyg. codziennie, jem dosc duzo , mam tez troche za niskie cisnienie. i wydziela mi sie duzo sliny. nie mam zadnych innych objawow czy to moze byc ciaza? jakie sa objawy w 1 miesiacu no w 1 , 2 proeze o odpowiedzi plz

Gość elizka20
sluchaj tu ci nikt nie odpowie tu sa za glupi ludzie na tym forum ,kazdy tylko potrafi dolowac ja walsnie zrobilam to samo co ty jak widzisz tylko wlasnei czekam na okres ,nie poradze ci choc bardzo bym chciala

wiesz najlepiej to idż do ginekologa moim zdaniem to raczej nie ciąża

Gość glowa
cie boli ze zmartwienia idz do lekarza dziewczyno.on ci powie

jak bylam u lekarza :( kazała mu zriboc test ciazowy wiec zrobilam wyszedl negatywny potem poszlam jeszcze raz powiedzialam z e bola mnie jajniki po okresie bo bolal y kazała mi isc zrobic badanie moczu ale juz mnie nie bola... boli mnie tylko glowa cale dnie nawet jak sie nie przejmuje....

Gość Bewitches
Ja mam podobny problem ale mi lekarz powiedzial ze chyba jestem w ciazy.Dwa testy wykazaly brak ciazy.W czasie ciazy mozesz miec okres.Ale nie martw sie z tego co piszesz to raczej nie jestes.