Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2662

dziewczyny co mi jest błagam przeczytajcie

Polecane posty

Juz od pół roku przyjmuję tabletki Cilest, wczesniej nie miałam zadnych problemów, ale ostatnio bardzo boli mnie dół brzucha ( a do okresu mam jeszcze 15 dni) i i okolice kręgosłupa w odcinku ogonowym. Wczesniej nie miałam takich problemów, dodatkowo mam kłopoty z zaparciami . Nie wiem czy to wina tabletek czy czegos innego,ale ten fakt mnie niepokoi ostatnio jeszcze w jednej z ksiązek przeczytałam, ze bóle pleców zaparcia czy wzdęcia przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych mogą byc oznaką nowotworu narządów płciowych. Nie wiem czy nie jestem przewrazliwiona, ale mam takie bóle jak normalnie przy okresie co mi się wczesniej nie zdazało...:/ na dodatek w mojej bliskiej rodzinie były przypadki nowotworu narządów płciowych.....

Gość nie powielaj topików

Gość ktosio
dziewczyny Ci nie pomogą, pomoże lekarz. zatem do lekarza marsz.

Gość odstaw tabletki
u mnie minął rok jak wkońcu znalazłam te właściwe , jak tabletki są nie dobrane dobrze to mogą spowodować wszystko od syfów po depresje

Gość nie denerwuj się
nowotwór tak szybko się nie rozwija, potrzebuje lat aby stanowić zagrożenie dla życia, a skoro bierzesz tabletki to musiałas mieć u gina badania. Ale oczywiście warto się do niego udać. Ból może być od zaparć. Może masz za mało ruchu?

Gość natalieee
witam was! mam mały problem,postanowiłam zamieścić go w tym temacie. chodzi o to,że zażywam tabletki cilest od 8 miesięcy, od jakiś 2,3 tygodni pojawia mi się uczulenie na rękach,zaróżowienie i bardzo suche w niektórych miejscach ... czy to może być wina tabletek? czy to możliwe,że po 8 miesiącach ich brania pojawia mi się uczulenie,nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Zapisałam się oczywiście do alergologa i ginekologa,ale najpierw chciałam zapytac,co o tym myslicie?