Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIPEK NA MNIE MÓWILI

czy można uwieżyć kobiecie że w wieku 28 lat już jest rozwódką ?

Polecane posty

Moja znajoma tak mówi, że w wieku 18 lat już byłą mężatką , że to był błąd jej życia i teraz już jest po rozwodzie bezdzietna i czuje się wolna , teraz mnie zastanawia dlaczego wyszła tak młodo za mąż , czy liczyła na miłość gościa w wieku 38 lat ? Dlaczego wyszła za rozwodnika mając 18 lat ? Czy nie zdawała sobie sprawy z tego , że on ma dwoje dzieci ? Czy kobiecie wystarczy aby na chwilę zaimponować ? Dlaczego wolała rozwodnika niż za swojego kumpla wyjść za mąż ? Dlaczego kobiecie wystarczy czasem aby czymś złotym pomachać przed oczami ?

zastanawiasz sie ..... tyle pytań...... sorry .... ale nie masz pojecia czym jest milość...

Gość bbiiiiiiiipppppppppp
ja mam znajoma ktora ma 22 lata i jest w trakcie rozwodu :O koszmar,tragedia

Gość ossa_
Ludzkie losy - te prawdziwe - są często dużo bardziej zaskakujące od tych pokazywanych w serialach... Poza tym jesteś strasznie nieufny, co ona Ci zrobiła? Tak ciężko uwierzyć w błąd 18-latki?

On miał 42 lata i dwoje dzieci w małżeństwie a ona lat 18 , dlaczego wyszla za rozwodnika ? W jej wieku jest tylu facetów i chcą założyć rodzinę a ona wolała rozwodnika , dlaczego ?

Kipek, w zyciu wszystko jest mozliwe a sytuacja, ktora opisales, nie nalezy do rzadkosci.

18 zgodziła się być żoną faceta w wieku 42 lata i rozwodnika , który na swoje dzieci płaci, dlaczego to zrobila ?

Gość ossa_
Powtarzasz się. Zapytaj jej. Skąd my mamy widzieć? Ale przecież i tak jej (a moze nikomu) nie wierzysz, wiec po co pytać...Ty sam wiesz lepiej przecież...

Teraz ma 28 lat i czuje się wolną kobietą ale po rozwodzie , zaczyna od zera z bagażem doświadczeń i teraz mnie zastanawia ile facet musi się napracować aby taka kobieta zechciala zaufać innemu facetowi ?

Gość a nie pomyślałeś
że może się w nim po prostu zakochała????

Gość ossa_
"napracować"? wiesz...brzmi jakbyś wolał szybko i łatwo...jest dużo takich "łatwych"...