Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmuconaaa do łez

Tragedia... dziewczyny wejdzcie błagam was

Polecane posty

i jak w moim miasteczku a podejrzewam ze tak to mozemy sie spotkac chocby zaraz bo podejrzewam ze twoj chlopak tu studijue wiec smialo wiem ze mnie niz znasz itd ale chyba ludzie sa po to zeby sobie pomagac prawda??? :) uszka do gory i podaj maila :)

Gość Zasmuconaaa do łez
kaciaaa mieszkasz w okolicach gdzies Tarnobrzega ?? i reszte podam jak cos ?? :(

niee niestety nie ale niedaleczko :) w kazdej chwili mozesz przyjechac :) zapraszam :)

Gość Zasmuconaaa do łez
tak czy siak kochana ciesze sie ze jestes na forum i mnie wspierasz 🌼

Gość Zasmuconaaa do łez
podam ci teraz kochana maila : tiziano403@wp.pl to moj mail napisz z jakiego jestes miasteczka ?? aaa i kochana mam ostatnie pytanie bo pieniadze to by sie znalazly na lek , bo taka nie jestem zeby wykorzystywac nikogo oczywiscie choci mi tylko i wylacznie o dostepnosc tego leku zeby go zakupic skoro nie mam recepty :(

nie ma za co perelko :) bede na forum jutro jak zwloke sie z wyrka prawdopodobnie o 11 podaje ci maila kwiatuszek1020@poczta.onet.pl jak by co pisz smialo sciskam Cie goraco kochanie a teraz grzecznie wytrzyj oczka i nosek i idz lulu dobranoc kochanie :) bedzie ok uwierz mi

Gość Zasmuconaaa do łez
Kochana ide spac dobranoc napisz wiadomosc ❤️

zasmucona sloneczko wyslalam ci maila jutro najpozniej o 11 lub 12 ale to max odbiore poczte masz tam w mailu wszystko czego potrzebujesz :)

Gość Zasmuconaaa do łez
:( Kaciu wyslalam ci maila :( - ❤️ piszcie

Gość Bewitches
Nic sie nie martw.Masz jeszcze czas tabletka nazywa sie postinor i na pewno lekarz ginekolog ci to przepisze bez zadnego ale...Ale musiesz wziac dwie bo juz jakis czas minal od stosunku.Pozdrawiam

Gość nie martw sie i nie denerwuj
zasmucone, tylko jest jedno ale, postinor to ogromny szok dla organizmu, okres Ci sie strasznie rozreguluje, to po pierwsze, po 2 skoro jestes w takim steresie owulacja prawie na pewno Ci sie opozni, a po 3 od kilku kropel spermy wcale tak latwo nie jest zajsc w ciaze, naprawde mysle ze postinor bylby tu przesada

Gość Zasmuconaaa do łez
Bewitches - 🌼 nie martw sie i nie denerwuj - kochana juz sama nie wiem co robic, zapisze sie do gina wezme pesel , ksaizeczke zdrowia , bo dzis wracam do domu ale ide do gina po raz pierwszy i boje sie ze bedzie potrzebny rodzic skoro jestem nie pelnol;etnia :( jak myslicie ??

Gość nie martw sie i nie denerwuj
nie bedzie potrzebny o ile bedziesz miala wlasnie wszystkie dokumenty...ale postinor odraqdzam, zazylam i myslalam ze umieram!! a i tak nie bedziesz miala po nim pewnosci bo jego stutecznosc to 70-90% okres Ci sie spozni i bedziesz sie bardziej stresowac, ale to Twoja decyzja, na prawde to nie jest takie latwe zajsc w ciaze uwierz mi, tez sie tak stresowalam, a jak zaczelam sie starac o dzidziusia to zajelo nam to pol roku! a oboje jestesmy zupelnie zdrowi

zasmucona sloneczko wybacz ze czekalas w tej chwili zwloklam sie z lozka maila masz wyslanego a w nim moje gg za 20 minut bde na gg tylko cos zjem i wypije kawke odewij sie koniecznie pogadamy :)

Gość Zasmuconaaa do łez
kochane dziekuje za rady jutro postaram sie pojsc do gina , tzn pojsc pojde jesli tylko mnie przyjmie :( no a kacia niestety mail mi nie doszedl jeszcze :( a dobrze wyslalas - tiziano403@wp.p piszcie.. prosze..

Gość Zasmuconaaa do łez
a w mailu powyzej zrobilam błąd poparwny to - tiziano403@wp.pl

Gość Zasmuconaaa do łez
:(

Gość HONOLOTKAAAA
CZYZBY KOLEJNA DZIEWCZYNKA TYPU KATALINKA21.TYLKO NIE TO!!!!

Gość jajo
Przepraszam Zasmucona, ale jak można być z takim niedojrzałym gnojem...jeśli ktoś mnie kocha to nie chodzi o sex, tylko o wspólne życie ze sobą... Olej tego patafiana i żyj szczęśliwie. Gówniarz jeden niemyty..ahhhhhhhhh aż słów mi brakuje.

Gość Madziczki
tabletki kosztują jakies 75 zł jedna...jezeli ładnie poprosisz sprzedadzą bez recepty a jak nie to idz do ginekologa niech cie zbada i przepisze to nie boli...tez miałam to samo!! Drogi orgazm:D:D ale nie ma co sie martwic...pomysl jeszcze raz nad tym swoim cyklem!! i nei uzywajcie nigdy conamore to taka kupa za przeproszeniem!! najlepsze unimile blue:D choc i tak sie do gumek zrazilam... Najlepsza jest .... wstrzemięźliwość:D:D:D Pozdrawiam cie biedactwo i wierzymy wszystkie ze bedzie dobrze...

Gość Zasmuconaaa do łez
jako i Madziczka ❤️ :) kochane dziekuje za wsparcie ,dzis ide do gina kolo 15:30 :( martwie sie ale trzymam kciuki zeby bylo dobrze :( choc boje sie bardzo :( i mam pytanie po postinorze na drugi dzien wyste[puje krwawienie czy coś ??

Gość Zasmuconaaa do łez
Byłam kochane u gina i bez problemu przepisał postinor za ktory zapłaciłam 49 zł :) ale zobaczymy czy pomoze :(