Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżalona86

wpadka!! pomożcie

Polecane posty

Gość rozżalona86

wpadłam, mialam owulacje dziś, a przedwczoraj kochalam sie bez zabezpieczenia, slyszalalam ze mozna polknac cale opakowanie pigulek antykoncepcyjnych i ze wtedy dzialaja jak wczesnoporonne czy ktos wie ile ich trzeba wziasc? i do jakiegos czasu sa skuteczne? (tzn ile moge jeszcze czekac zanim je zazyje, czy np moge poczekac do czasu planowanego okresu, a gdy go nie dostane, wykonac test ciazowy i dopiero polknac tabletki) i jakie sa skutki uboczne? blagam o pomoc

Gość repook
skoro owulacja jest dzis, to pedz jutro do gina, niech Ci da tabletke wczesnoporonna i lepiej nie rob nic na wlasna reke, powodzenia!

Gość rozżalona86
jutro jest niedziela a mi zostalo 50 zl do konca miesiaca na zycie bo studiuje, a mam cale opakowanie tabletek odpowiedzcie na moje pytania:(

Gość repook
a facet nie moze dac kasy? oddalabys mu polowe, jak juz ja skads zdobedziesz...

Gość rozżalona86
facet byl na jedna noc, pozatym jutro ginekologa ni znajde bo jest niedziela! mam te pigulki tylko nie wiem ile ich wziasc i jak :( pomocy:(

Gość zielonazaba
Pozycz kase idz do ginekologa i kup tabletki !!!!!! Przez 100zl miec nieplanowana ciaze to lekka przesada :) A garsc anty moze zadzialac ale nie musi... Powodzenia !!!! I mysl o tym co zrobisz jesli nie wezmiesz tych prochow. Stac Cie na dziecko teraz ?

Gość hankafanka
jak sie mysli nie powiem czym...kobieto, sama wizyta Cię bedzie kosztowac 50zl przy duzym szczesciu a Ty sama chcesz ponosic koszty..ło matko co za glupota..a on co? mial przyjemnosc a teraz Ty sama za to placisz, tak?

rozzalona sorki ale pogielo cie?????? cale opakowanie tabletek????? kobieto to sama chemia skoro sex na jedna noc z nieznajomym i bez zabiezpieczenia???? a aids???? i inne paskudztwa pozycz kase i pedz dzis na pogotowie albo jutro do gina

Gość rozżalona86
faceta sama wykorzystalam i sama za to place... dowiedzialam sie ze postinor to dwie tabletki z czego jedna odpowiada dawce 3 tabletek anty jakie sa skutki uboczne postinoru? czy jak wezme 3 anty i po 12 kolejne 3 to skutki uboczne beda podobne?

ty sie martw raczej zebys jakiegos syfa nie zlapala jak to byl obcy facet i bzykalas sie bez gumki :( ehhh sun rano do gina powodzonka :)

Gość rozżalona86
nie martwie sie ze zlapie syfa bo facet byl sprawdzony ]tylko nie chce dzieciaka powtarzam jeszcze raz: JUTRO NIE ZNJADE GINA BO JEST NIEDZIELA, WSZYSTKO U MNIE ZAJETE!

tona pogotowie :P dobranoc i powodzonka jeszcze raz a na drugi raz mysklec myslec myslec :P

Gość ajc
a wie ktos czy mozna zastapic tabletki wczesnoporonne tabletkami antykoncepcyjnymi??

Gość zielonazaba
Z tego co wiem to mozna ale odradzam. Nigdy nie ma 100% gwarancji ze do ciazy nie dojdzie, antykoncepcyjne maja bardzo rozny sklad. Moze byc poprostu za mala dawka. Pare razy zdarzylo mi sie brac antykoncepcyjne na zasadzie ataku paniki ze cos spieprzylam z godzinami i zajde w ciaze. Organizm sie pozniej przez pare dni nie moze pozbierac po szoku. To bylo jeszcze przed czasami tabletek po stosunku. Jesli jest na rynku tabletka ktora jest przebadana i dziala jako tabletka po stosunku to moim zdaniem glupota jest lykanie garsci tabletek anty. Bo jesli nie zadzialaja i dojdzie do ciazy to jest ryzyko ze dziecko moze byc chore. 100 zl to sa smieszne pieniadze w porownaniu z niechciana ciaza czy ewentualnymi wadami wrodzonymi u dziecka....

Gość lalalalalatatana
ale kur**** z ciebie

Gość Zasmuconaaa do łez
witam niektorzy posądzali mnie ,że to mój topic ale tak nie jest :( ja w odroznieniu od założycielki tego topicu wyraziłam się jasno ,że jeszcze nigdy nie byłam u gina :( i nie mam nawet swojej karty więc skąd nagle wzięłyby mi się tabletki :( oj kochani kochani :( ja to mam pecha :(

Gość Bewitches
Idz na pomoc wieczorowa do szpitala.Albo odrazu na oddzial ginekologiczny.Niech ci wypisza postinor.Zawsze na oddziale jakis lekarz jest.Lek kosztuje ok 30 zlotych a ciazy na bank nie bedzie..Pozdrawiam:-)

Gość zalezy jakie tabletki bierzesz
mozna wziac cztery na raz a potem po chyba 12 czy 24 h znowu 4 na raz, ale to tylko te starszej generacji, jak Microgynon, ..........

Gość Bewitches
Po calej garsci tabletek mozesz dostac zapasci...ale jak chcesz sie zabic to zycze powodzenia.Postinor to bezpieczny lek.Sama go kiedys brałam i pomoglo.

Gość rozżalona86
dzieki ze mnie oceniacie - kurwa nie jestem dzis o 2:30 w nocy wzielam 5 tabletek Novynette, i o 14:30 kolejne 5... czuje sie dobrze, nie grozi mi zapasc - w ulotce jest napisane ze przedawkowanie nie grozi jakos specjalnie zdrowiu. tylko czy ktos wie czy te tabletki sa wystarczajaco silne???