Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutniara

Zaniedlugo bede mieszkala sama,czy poradze sobie ??

Polecane posty

Zaniedlugo bede mieszkala sama,mam prace na szczescie,bedzie chyba troche cienko z kasa,mam nadzieje ze sobie poradze,zastanawiam sie jak to jest mieszkac samemu,jak dlugo bede potrzebowala zeby sie do tego przyzwyczaic,jestem z natury strachliwym czlowiekiem :( na jedno ciesze sie ze bede miala wlasne mieszkanko a na drugo boje sie ale musze sie predzej czy pozniej usamodzielnic...napiszcie jak dajecie sobie rady w zyciu sami ?moze macie jakies wskazowki i rady dla mnie ? z gory dziekuje !

Gość gfdrt
przynajmniej bedziesz mogła zapraszać na chłopaków do łózka i nkt nie zauważy z rodziny co porabiasz.

Gość ja na początku
wieczorem, zapalałam wszystkie dostępne lampy :) znajomi śmiali się, że moje mieszkanie wygląda jak latarnia morska... to było dawno teraz mam rodzinę ale miło wspominam, okres jak mieszkałam sama... ten spokój...

Gość dolce vita
fajnie...uwierz i nie panikuj - to ulatwia zycie.

Gość chłopaki mogą też
za to płacić, więc i rpoblem kasy jakby sam sie rozwiązuje.

ty jestes chyba walniety ! nie mozesz sie podszyc to takie glupoty piszesz :P a pozatym nie jestem puszczalska .

Gość mysle ze...
nie masz zadnych szans, na pewno sobie nie poradzisz

Gość bez sensu zaprosisz
striptizera jakąś przyjaciolke i jazda. A tak wogole masz mieszkanie tylko z tego powodu by moc swobodnie uprawiać miłośc?By rodzice nie widzieli?CZy to tylko jedna z przyczyn?

Gość gfdrt
To dobrze masz racje dziecinko.Dziewictwo to podstawa.

przeciez napisalam ze z tego powodu zeby sie usamodzielnic,teraz jeszcze pare tyg. mieszkam z wspolokatorka,wszystko placilysmy na pol i bylo latwiej,tylko ze to jest takie denerwujace na dluzsza mete,do rodzicow nie moge spowrotem bo mieszkaja 1100km z tad a pozatym tutaj mam prace itp.musze sie wyprowadzic na swoje,to nie ma nic wspolnego z chlopakiem i sexem,nie mam narazie chlopaka od dluzszego czasu bo na to czasu nie mialam.

Gość szczesciara nie zalogowana
ja sie zabawiam ze współlokatoką .Zapraszamy też inne koleżanki na orgie.

Gość Marzenka _24
moge sie przyłączyć?

Gość gfdrt
co kilka kobiet to nie jedna

Zaczęłam mieszkać sama mając 18 lat i bardzo mi się to podobała, mogłam decydować sama za siebie,robić co chciałam, moje życie nalezało tylko do mnie,czułam się pania sytuacji,tak więc uszy do góry naprawdę nie jest źle mieszkać samej.

Gość też chce mieszkać sama
a jak rodzice przyjechali to co robiłaś ? SZybko malowałaś sciane żeby nie było widać sladów spermy?

Dziewczyny mi mowia kobiety jak bedziesz miala chlopaka to bedzie mial do ciebie od poczatku wiekszy szacunek ze nie zamieszkalas z nim od razu ,jak bedzie widzial ze jestes samodzielna to bedzie od razu inaczej na to patrzec.Niektore dziewczyny ktore odrazu z domu poszly do chlopaka to podobno nie jest dobrze ??co wy o tym myslicie ?? bo ja nie wiem ..

Gość jak jak poszłam z domu
mieszkać prosto do chłopaka, to najpierw ona wypackał mnie penisem po twarzy, potem jego ojciec, a na końcu jego matka........też penisem.:-0

Gość ej szczęsciara
szykuj sie lepiej na przyjazd rodziców bo masz ściany zachlapane nasieniem .Zobaczysz jak ci tyłek zleją za to.Nie bedziem mogła usiąść przez miesiąc na nim.

Gość ej smutniara
szykuj sie lepiej na przyjazd rodziców bo masz ściany zachlapane nasieniem .Zobaczysz jak ci tyłek zleją za to.Nie bedziem mogła usiąść przez miesiąc na nim sorry miało być smutniara

Gość ej smutniara
i kup farbę na wszelki wypadek gdyby mieli przyjechać .Bo jak nie zdąrzysz to tyłek siny.

Gość Adriana27
Jestem typem samotniczki, lubię przebywać w swoim towarzystwie dlatego dla mnie samotne mieszkanie było wybawieniem. Nie zapraszam do domu mężczyzn, mieszkam z kotem. Zazwyczaj jestem w pracy od 9-17, rano wolna łazienka, mogę gotować i jeść na co mam ochotę, nikt nie wtyka nos w moje sprawy. Wychodząc z pracy robię zakupy, następnie odpoczywam. W sobotę chodzę do kina, spaceruję po sklepach, w niedzielę odwiedzam rodziców i nie narzekam. Jest trochę ciężko jeśli chodzi o pieniądze, ale nauczyłam się oszczędzać, rachunki płacę w terminie, mam co jeść, a to najważniejsze. Nie bój się na pewno sobie poradzisz:D

nie wierz w takie bzury, co ma piernik do wiatraka,na różnych typów możesz trafić,powiedziałabym raczej że to otoczenie odbiera taką osobę jako bardziej zaradną,samodzielną a co do facetów to możesz trafić na takiego który rególarnie będzie Cię prał i to nie będzie miało nic wspólnego z tym że sama mieszkałaś oczywiście nic takiego Ci nie życzę to tylko przykład.

Gość i nie zapomnij o farbie
każda samotnie mieszkająca dziewczyna ci to powie jesli nie chce miec sinego tyłka.

Gość zobaczysz jak nie kupisz
farby to rodzice cie spiorą na kwaśne jabłko.

do-i nie zapomnij o ...-a ty nie zapomnij isc do psychiatry :P dzieki ze podtrzymujesz moj topick :)

Gość Do autorki -
Bardzo fajnie się mieszka samemu. Tylko trochę smutno na dłuższą metę. No chyba że masz bardzo dużo przyjaciół, chłopaka i aktywną pracę to wtedy całkiem przyjemnie i komfortowo.