Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

ODPISZCIE ... WAGA ...WAŻNENEpppp

Polecane posty

Siemka mam 17 lat i jestem chora na grype... od 3 dni strałam jush 2,5 kg mam 168 cm wzrostu i waze 50 kg .. ile poiwnnam wazyc przy tym wzrosćie

Gość 55 kg to akurat

Ja mam tyle samo wzrostu co ty ale waze 55 kg i tak wydaje mi sie ze jestem za chuda.

Gość odchudzonaxxxx
moim zdaniem ok 58kg..musisz przytyc...najlepiej zrob sobie badania moczu i morfologie

kurde ..... niom ja se cały czas wkrećam że powinnam schudną c itp... zaczełam chodzić na siłownie .. wiem że powiedziecie ... że jestem głupia ale nie pdoba mi sie moje cialo wydaje mi sie na obwisłe :( wiem ze waże mało itp .. ale no sami wiecie problemy nastolatek ...

odchudzonaxxx niom poiwnnam ... w sumie nie mam apetyu przez ta chorbę ....chodze taka blada.. ale jemm mama przychodzi i wpycha we mnie .. abym nie padła...

Gość 55 kg to akurat
no w sumie zalezy jaką masz budowe ciała, mam tyle lat co ty, wzrost tez ale waze jakies 62 kg, ale nie jestem gruba tylko mam grubsze kosci i figurę umiesnioną dosyc, bez przesadnego tłuszczu, chcialabym wazyc ok 56kg, ale nie chce byc jakims chudzielcem, dlatego napisalam taką wage, bo wg. 50 kg ktore masz to za mało:P

Gość odchudzonaxxxx
owszem silownia ci nie zaszkodzi..ujedrni cialo..ale w twoim wieku watpie bys miala malo jedrne..poza tym 17-latka dopiero zaczyna nabierac ciala..na biodrach i udach ..za pare lat bedzie inaczej..ale wazne bys nie przesadzala z odchudzaniem mozesz popasc w anoreksje....uwazaj dziewczyno...lepiej wiecej ciala a nie wygladac jak kosciotrup

jestem bardzo droba... jak mnie opisywał trener to mówił że jestem bardzo szczupła droba itp. nie jestem jakas umieśniona.... taka drobniutka jestem ale nie że waitr mnie przwróci czy coś.... zawsze miałam chopla na punkcie wagi ....

Gość odchudzonaxxxx
to nic dziwnego ze jestes drobna..nie musisz miec nie wiadomo jakie miesnie...ale nadal obstaje przy zrobieniu badan

NIOMM...... WŁASNIE TERAZ OD 16 ROKU ZYCIA ZACZELAM CHUDNAC BARDZO .. WCZESNIEJ WAZRYŁAM ... HMM OKOLO 56 ,57 KG ... I SAMO PRZYSZLO ZE TERAZ TAK SPADŁO

NIOM ZROBIE TE badania bo to nie sa żarty.. dzięki później napisze narazie schodze z komputeraz buziaczki:*:*

Gość yvetti
nie martw się ja przy tym wzroście ważę dokładnie tyle co Ty. Oczywiście nie możesz się odchudzać, ale jeśli masz generalnie dorobną budowę to nie ma też powodów do niepokoju:-) pozdrawiam