Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marwina

implanty - zęby

Polecane posty

Gość kaskaa123
Ja robiłam sobie implanty w Beauty Dent i jestem mega zadowolona! Wszystko wygląda bardzo naturalnie, nie miałam zupełnie żadnych problemów a cały zabieg był naprawdę na bardzo wysokim poziomie, dzięki świetnej obsłudze <3 Wszystkim bardzo polecam, bo wiem, że czasami można kiepsko trafić a to na kogoś kto się średnio zna na rzeczy a to na niemiłą obsługę a tu naprawdę wszystko super :)

Gość Mariusz123425123
Polecam Ci gabinet Beauty Dent w Krakowie na ulicy ul. Wrocławska 80. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Możesz sobie sprawdzić ich stronę https://beauty-dent.pl/ Od roku tylko do nich chodzę.

Gość gość
Mogę zdecydowanie potwierdzić - http://www.newdentclinic.pl/ Koszt zrobienia implantów jest wysoki - tutaj była promocja, ale to akurat ma mniejsze znaczenie. Dla nas najważniejsze było to, że faktycznie mieli konkretnego specjalistę od implantów. Nie powiem wam nazwiska z pamięci, ale zdecydowanie go polecam. Najlepiej po prostu wybrać się na konsultację.

Gość rebeka763
Bardzo dobrych specjalistów z dziedziny implantologii mają tutaj http://www.implant-zebowy.pl . Wystarczy z resztą przejrzeć tylko opinie w sieci, są naprawdę dobre. To doświadczeni stomatolodzy, z ogromną wiedzą i świetnym podejściem do pacjenta.

Gość gość
Na zębach nie ma co oszczędzać, więc jeśli chciałbyś, a nie możesz... daj znać ;) 512 310 938

Gość gość
Z wiekiem rózne rzeczy się dzieją, mój mąż przywalił w nocy w drzwi i wypadła mu jedynka... Nasza dentystka z gabinetu www.famidental.pl interweniowała i zanim mu wstawiła implant to na szybko załatwiła protezę co by nie latał z taką dziurą na przedzie.

Gość gość
Jestem już kilka miesięcy po wstawieniu dwóch implantów i wszystko przyjęło się jak trzeba. Nie uwiera i nie przeszkadza. Doceniam profesjonalną robotę we wrocławskim gabinecie Maxdent.

Gość gość
Wszelkie pytanie odnośnie implantów jak i leczenia trzeba konsultować bezpośrednio u stomatologa, który to będzie wykonywał. Nie ma co dukać w temacie, każdy jest inny, nic na to nie poradzi. :) jeśli miała bym polecić dobrego stomatologa, odesłała bym do http://www.codziennastomatologia.pl/

Gość Gabiiii

Swoje implanty miałam wstawiane w Centrum Stomatologii Dentamax i jestem nimi zachwycona. W ogóle nie widać różnicy. 

Gość etipka

Implanty w krakowie robiłam u dr Cichonia. Mają dobry nowy sprzęt, fajne podejście do pacjenta i przede wszystkim leczenie u nich to w tak fajnej atmosferze to przyjemność. Moje implantu są bardzo dobrze zrobione!

Gość daniel

ja tez mialem wstawiany implant w centrum cichonia i polecam, wszystko bez komplikacji przebieglo

Gość Ooola
Dnia 26.02.2019 o 17:23, Gość daniel napisał:

ja tez mialem wstawiany implant w centrum cichonia i polecam, wszystko bez komplikacji przebieglo

u mnie tak samo, to najlepsze centrum w Krakowie jeżeli chodzi o wstawianie implantów

Gość Pola

Podobno w Lux Med mają fajną ofertę odnośnie implantów. Ktoś z Was może korzystał? 

Gość Diana

Bardzo dobry protetyk jest w Tychach w gabinecie Viscardi i gabinet oferuję bardzo przystępne ceny. Gabinet oferuję również  inne usługi z zakresu stomatologii jak endodoncja, stomatologia estetyczna i tym podobne. 

Podobno w Lux Med mają fajną ofertę odnośnie implantów. Ktoś z Was może korzystał? 

Hej, mój brat robił u nich i jest bardzo zadowolony. Pomogli wybrać mu najlepszą dla niego opcję.

Jestem z okolic Wrocławia i robiłam zęby w Unident Union Dental SPA. Mogę spokojnie polecić to miejsce. Jestem bardzo zadowolona z efektu

Mi znajoma poleciła gabinet Eurodental w Warszawie. Pracują tam świetni specjaliści, którzy zajmują się również implantami.