+RC+ 596 Napisano 6 godzin temu łaczja gonna du, łaczja gona du łen dej kom for ju.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 5 godzin temu Mam nadzieje, że mi się moje senki nie zepsują po kilku miesiącach użytkowania. Te sony WH1000-XM4 też bym sobie obczaił, choć nie jestem fanem bezprzewodowych słuchawek na baterie i że trzeba je ładować. Więc chyba dam sobie spokój. Ale chyba pójdę na miasto do mediamarkt i potestuje sobie sprzęty, może mnie co zaskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 596 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Kupiłem JBL Wave Earbuds na bluetooth i całkiem spoko są... 8h grania non stop średnio. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 4 godziny temu Sennheiser Momentum 4 albo Cambridge Melomania SE100 grają po 60+ godzin. Ale ja nie lubie z dużymi słuchawkami łazić po mieście, bo wyglądam w nich jak kosmita, a do tego lubię słuchać muzyki podczas spania, a czytałem, że te IE200 bardzo wygodne i można w nich spać, a w dužych się nie położę na bok i nie usnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 596 Napisano 4 godziny temu Małych earbudsów raczej ci nikt nie ukradnie, a większe headsety może podlecieć jakiś niezasymilowany i drapnąć... Także IMO już lepiej małe słuchawki i 8h baterii. Ostatnio zrobili w Londyn UK ostry napad na odzieżówkę i ją obkradli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 4 godziny temu Nie ukradnie, ale ja zgubię, bo małe, ja zresztą lubię małe douszne na kabel najbardziej. Dokupie sobie inny kabel do tych IE200 i będzie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 4 godziny temu No pewnie lepiej, ale mnie wkurza ładowanie słuchawek, także dam sobie spokój. Potem sobie może kupie Sennheiser 560S albo Beyerdynamic jakieś. Coś za mną nie przemawiają bluetooth, bo wiem jakiego kopa może dać głośnikom czy słuchawkom dobry kabel, taki za 30-40 euro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Duże to mi kilka pękło, bo plastik, ogólnie pieerdole te wielkie słuchawki z plastiku, jakby nie grały, to ja podziękuje. I 1000-1500zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach