Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaisa skrzynka

Taniec z gwaizdami komentujemy non stop

Polecane posty

Gość lala252
Nie wiem za co ta kwasula zostala w finale !!!!! Ona nie umię tańczyć a fo tego jest taka gruba ze ani pączek!!!!- a podobno schudła , bo pewnie mniej jadła !!!!!!I jeszcze "psycholog" jasne .......niech pierwsze sie dowie co to znaczy a potem tego uzywa!!!!!

Gość przeniesienie
22:46 podaaa Koroniewska rzecz jasna 22:56 nie oglądałam dzieki nareszcie przyszedł na nia czas 23:10 maly kwiatek Powaznie?Rafał został? bardzo sie ciesze! 00:51 Friend i tak wygra Kwaśniewska to już ustawione... Jedynie miłość nadaje sens życiu. Dlatego im bardziej zdolni będziemy do miłości i dawania siebie innym, tym bardziej sensowne będzie nasze życie. 00:54 oj nie wiem Jeden telefon Jarosława i wygra Lech (to nic że nie startował, mozna za to będzie obwinić układy i zrobić z tym porządek) 01:49 taki temat juz jest cholera, nie chce aby wygrała Kwasniewska, juz od dawna sie mowi, ze to ustawione, wiecie cos o tym? 01:53 Majka-bajka (mc_maja@tlen.pl) Eeeee to plotki tylko.Biedna panienka,wszędzie ją podejrzewają o coś 03:27 Kwaśniewski Jasne, że Kwaśniewska, przecież jest najlepsza 03:28 Kwaśniewski Kwaśniewska oczywiście wygra, zapomniałem dodać. 03:29 Jestem Leszczem Kicam do Biedronki ustawic sie w kolejce po draze. 03:45 Ollala chyba wygra Ola. 07:11 buhahhaahahaaa to, ze Ola wygra, bylo wiadome od 1 odcinka, wiec nie wiem po co inni startowali ? 07:20 Nektarynka87 wygra Rafał ja to wiem. zobaczycie Branie napełnia ręce, dawanie napełnia serce Ja naprawdę nie jestem zboczuszkiem, to tylko pozory 07:27 11111111 obydwoje dobrze tańczą a od początku programu to było wiadomo,że dupki będą się kwaśniewskiej czepiać a nie to,że ona wygra 07:30 suchy chleb dla konia Ola wygra,bo jak inaczej,po to ten program,zeby wylansowac Olenke... 07:38 wild honey 2+2=4 wygra Kwasniewska. bo tak musi byc..... czy lepiej od Koroniewskiej tanczy? Nie powiedzialabym. Kwasniewska wydaje mi sie "sztywna"... ale i tak wygra "najlepsza" para najwieksi optymisci to pesymisci, poszukujacy sensu zycia.

Gość tamaraa
Lubię Maseraka, nie cierpię Kwaśniewskiej. Lubię Piotrowską, nie cierpię Mroczka. Kurcze gdyby tak połączyć Maseraka z Piotrowską byłaby para idealna. Koroniewska ma zajebistą figurę Pierwszy raz było mi autentycznie przykro, że moja figura nie jest tak idealna jak jej sylwetka i nawet jej małe piersi nie sprawiają, że przestaję jej zazdrościć.

Gość odpierdulta sie od Oli
Kwaśniewskiej, wszystkie jej zazdrościcie bo dziewczyna pięknie tańczy z programu na program coraz lepiej, nazywacie ją krową, a jakie same jesteście? maszkarony z cellulitem, zasiedziałe grube dupy które w tańcu kwaśniewskiej do pięt nie dorastają!!!!!!! żal mi was!! a najbardziej zazdroscicie kwaśniewskiej tego ze tańczy z maserakiem na którego widok macie mokro w gaciach :O bez pozdrowiem🖐️

Gość czy to prawda ze im
płaca za wystepy??????????????????

Gość wiecie co ....
ja też nie myślałam że Ola przejdzie dalej.......osobiście głosowałam na Aśkę ....mógłby być i Mroczek...:) ale teraz widzę ze wszystko jest możliwe..:( chyba nikt nie powie ze Olka tańczyła najlepiej ze wszystkich wczorajszych par???

Gość najlepsza para by była
Maserak + Koroniewska

Gość najlepsza para by była
wszystko ok z Olka gdyby nie robiła głupich min na koncu

Gość wg mnie tak
tańczyła najlepiej. Pasodoble mroczka to pomyłka i jego fokstrocik śmeisniutki, marny. Koroniewska super rumba i quickstep. kwaśniewska super quickstep, najlepszy, ale rumba słabsza. Powinien odpaść mroczek:)

Gość obserwowator
wlasnie odpierdulta sie od od tego z gwiazdami tysz wieta...

Gość a co do....
grubego dupska i cellulitu to jest osobny dział w kafeterii........i myślę że zazdrośc o Figurę nie ma tu nic do znaczenia....przyznaje że Ola ma świetną figurę ale my tu głównie mówimy o tańcu a nie otym jaką kto ma figurę.....

Gość ja tez głosowałam
na Askę i co, odpadła staram się byc obiektywna, ale kurna, no przecież widac, że Ola jest faworyzowana - ona rzeczywiscie lepiej tańczy niz dwa miesiace temu, ale akurat to mozna powiedziec o kazdej z par. Joaśka się bardzo wyrobiła, a "Mroczk" i to już teraz się tylko baranim wzrokiem na siebie patrzą i g... bedzie z tanca. Wygra Olka

Nikogo rewelacyjnego w tej edycji nie było, ale Jabłczyńska tańczyła najlepiej i to jej należała się ta jakaś tam kula... Kwaśniewska jest słabiutka. :) W ŻADNYM tańcu nie wypadła dobrze. Z pasją tańczyła tylko Joasia Koroniewska. Z wielką przyjemnością oglądałam jej tango.

Gość ja zazdroszcze umiejetnosci
tanca , hmm zeby mnie tak ktos nauczył, kursy tanca to takie ot podstawowe kroczki i musisz miec patnera

Gość a moze ....
ludzie juz dośc sie napatrzyli na Małgosię Mostowiak....tak samo na Pawełka...??? moze juz niektuzy maja dośc ogladania ich w serialu i jeszcze na scenie.....??? moze to dlatego właśnie pozwalają wybic sie teraz takiej Oli....?normalnej nie popularnej w mediach dziewczynie ...???

Gość zgroza naprawdę
Mroczek od dwóch ostatnich programów tańczy, jakby miał pełną pieluchę, widocznie za dużo czasu na próbach spedzają na piep**rzeniu, a za mało na ćwiczeniach. ale przepychają go dalej na siłę, bo małolatom się roi, że jak facet laskę kilka razy przeleci i do paryża weźmie na łikend, to to jest wielka miłość. koroniewska tańczy pięknie, elegancko i z wdziękiem, ale cóż z tego, kiedy panna k., instruktorka salsy z przyciężkim zadkiem, musi przejśc dalej, żeby, cytując jednego z sędziów "mamusia i tatuś byli zadowoleni". dramat. najgorsze było, jak już przy ocenianiu wodecki powiedział koroniewskiej, że nie wygra tego programu. od początku do końca było wiadome, kto będzie w finale i teraz to z wysiłkiem realizaują, obojętnie, jak kto tańczy.

Gość odpierdulta sie od Oli
dziewczyna tańczy dobrze, powinna byc w finale razem z koroniewska. Mroczek i jego partnerka-idioteczka z głosikiem zaskoczonej analnie świnki morskiej - do DOMU!!!!:O

Lubię Koroniewską ale nigdy bym nie napisała, ze tańczy pięknie. :O Nie przesadzajcie i oceniajcie obiektywnie, chyba, że niewiele wiecie o tańcu towarzyskim...

Nie rozumiem tej nagonki na Olke... Dlaczego niby wszystko z góry przesądzone? Bo jest córką BYłEGO prezydenta? No i co z tego? Gdyby była córką Kaczora albo Romana to rozumiem, że wygrana byłaby politycznie poprawna :P Mnie tam oczy nie bolą jak na nią patrzę :o

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
blondi wlacz szare komorki co!!!

Gość nieco się zdziwiłam
kiedy Iwona Pvlovic podkreśliła jak to Kwaśniewska w ciągu dwóch miesięcy nauczyła się tańczyć. a siedem lat w latingroove to co do cholery?!!

Gość zboczona do kwadratu
Mimo że gówno mnie to obchodzi raczcie zauważyć pojebane pindy, że głos decydujący ma nie jury tylko tłuszcza z esemesami. Do nich miejcie pretę że kogoś tam wyjebali lub zostawili.

sledze ten program od poczatku, a w tej edycji zastanawiaja mnie opinie jurorow. Otoz zauwazylam, ze jak sie ocenia Ole Kwasniewska, to jest och i ach, cmok, uklon i w niebowziecie, a reszta par jest skrapiana mokrym i intensywnym prysznicem typu: kroczki slabo, nie bylo odbiacia z piety, biodra za slabo widoczne, technicznie zle. Pytam sie dlaczego u jednych techniki sie nie widzi, tylko zauwaza sie talent odziedziczony po mamusi, a inni sa besztani za to, ze technika kuleje. Czyzby faktycznie ktos ma wieksze fory w tym programie?

Gość oczywiscie ze tak
poza tym wiekszosc głosuje na Maseraka a nie na Ole

Gość wątróbka z cebulką
olka brała już baty - teraz widocznie nie robi błędów :P przyznam że wczoraj zatańczyła rewelacyjnie quickstepa :) wymiotła innych. Mroczek jest fatalny powinni go wczoraj wypieprzyć bez dwóch zdań tańczy nierówno jakby z kijem w d*** Koroniewska według mnie tańczyła o niebo lepiej niż on. Wodecki mówiącjej że JESLI nie dojdzie do finał tu.... -TO BYŁO USTOSUNKOWANIE sie do jej bezpośredniej wypowiedzi dot.tego iz wie że w tym odcinku odpadnie. Natomiast Galiński punktując ją powiedział że ma nadzieję, ze nie :P A Kwaśniewska naprawdę tańczy coraz lepiej. W latino groove - to nie TA olaK. tańczy ale Super Ekspres zrobiła zadymę :P

Gość zgroza naprawdę
tych wyników z smsów nikt nigdy nie zobaczy a wy się naiwni dajcie nabierać, że tłuszcza głosuje... btw - żeby głosowac na maseraka trzeba być umysłowo wstecznym, bo po pierwsze, to jest cham jakich mało, wyjątkowo prosta chłopina, mówiąc oględniej, a po drugie, jest styl tańca, polegający na ciepaniu się po parkiecie jak znerwicowany epileptyk od standardów, klasy i klayski, mocno odbiega. rozumiem, że głosują trzynastki, gratulacje. poza tym te pienia nad postępami panny k. naprawdę są irytujące, laska ma kilkuletnie zawodowe doświadczenie, a skrzyniecka tonem idiotki do niej miauczy, że "podobno w przedszkolu tańczyła". żenada. koroniewska tańczy elegancko, w rumbie nie wiła się jak napalony kocur z zaburzeniami równowagi (vide: piotrowska) tylko potrafiła - dzięki dobrej choreografii, co z kolei mocno punktuje partnera - zatańczyć ją w parze, a nie miotając się koło stojącego w miejscu partnera. ale cóż, kiedy ta FATALNA praca stóp...

ty, a niby dlaczego Rozzi odpadł? przecież lepiej tańczy niż wszyscy pozostali razem wzięci i robi to z dystansem, humorem anie wali cyrku... Ano dlatego że nie jest piekny i nie pokazuje dupy, ani nie daje tejże dupy! no to tłuszcza go skasowała!

Gość wątróbka z cebulką
Kwaśniewska ostatnio tańczyła wiem z dobrego źródł a :P Super Ekspres zrobiła rozrube o kogos kto się tak samo nazywa jak Ola K. i kto tańczy od X lat :P a Wy sie nabireracie. Koroniewska fakt tańczyła bardzo stylowo - jak to ujęła Tyszkiewicz :) a Mroczek jest jakąś pomyłką :P :P z tej wczorajszej trójki to Koroniewska powinna wygrać ale widać było że Czarna Mambą jej nie lubi - Jak Mroczek pierdolną byka - wyłapał to Galiński to Pavlowicz to olała ale Koroniewskiej dowalić musiała. Kwaśniewska w każdym razie lepiej tańczy niz Mroczek - choć patrząc na Mumina to nie jest trudne - Mroczek jest denny :P Maserak - to jakiś ćwierćinteligent z przerosnietym ego

a i tak najbadrziej pojebani są prowadzący - dwa powody dla których rzygam przed ekranem

Gość wątróbka z cebulką
urwao mi w pierwsyzm ydaniu e kwasniewska ostatnio ta}cyza WIEKI TEMU + ona nie jest adna instruktork + ludyie wieryzcie w te bzdury