Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaisa skrzynka

Taniec z gwaizdami komentujemy non stop

Polecane posty

Gość zgroza naprawdę
wątróbka, zajrzyj sobie na stronę latingroove - nie dość, że przy nazwisku jest ZDJĘCIE (sobowtór o tym samym nazwisku???) to na dodatek jest strona Ola o sobie, a na niej czytamy: "...kiedy to tańcząc z pewnym rudzielcem, najmniejszym chłopcem w grupie (ale to nic, bo ja byłam najmniejszą w grupie dziewczynką) straciłam w trakcie tańca buta (skutek „skrobnięcia marchewki”) i trauma tego zdarzenia zniechęciła mnie do dalszej kariery tanecznej..." "skrobnięcie marchewki" - to dokładnie to samo określenie, które zostało wczoraj użyte przez pannę k., a cała historia była w "TzG" przedstawiona przez samą pannę K. oraz przez jej matkę. i...?!

Gość koniecznie
dokładnie - też pamiętam tę jej wypowiedź o "efekcie skrobnięcia marchewki" kiedy rozmawiała z K. Skrzynecką i tez widziałam jej zdjęcie i krótką notkę o instruktorce na stronie szkoły tańca. jeśli nie wierzycie - zweryfikujcie sami

Gość przeniesienie
10:20 9138347856 To nie Kwaśniewska wygra, tylko Rafał Maserak!!!!!!!!!!!!!!!!! 10:27 magnoliaija zgadzam się z Fiend i buhahhaahahaaa ------> przecież pod takim hasłem wystartowała III edycja tańca..... Żałosne.... Nie tyle potrzebujemy pomocy przyjaciół, co wiary, że zawsze możemy na taką pomoc liczyć... 10:34 wątróbka z cebulką moim zdamniem wczoraj powinni wypierniczyć tego połamańca Mroczka - przecież odstawił wczoraj żałosną kaszanę co potwierdzili jurorzy. Przecież on tańczy nierówno raz jest ok a raz jakby mu ktoś kij w d wsadził. A tak naprawdę Kwaśniewska wczoraj jak zatańczyła quickstepa to wymiotła resztę!!!! Koroniewska tańczyła lepiej niz Mroczek - szkoda mi jej! Mroczek jest do bani Kwaśniewskiej się czepiacie - tańczy nieźle ale i tak macie uprzedzenia i patrzycie na nią przez pryzmat rodziców Na szczęście odpadła już kobyła Jabłczyńska 11:20 po***ny ten świat mroczek jest cholernie fałszywy. Jak jury go chwali to jest ok, natomiast jak ktoś da mu dobrą radę, to od razu ma smętną minę, inni tego nie mają, nawet Kwaśniewska pozostaje naturalna. Poza tym nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć, że Mroczek robi same błędy, w większości tańców prowadzi Piotrowska, a on najlepiej powiesiłby się jej na szyji i patrzył głęboko w oczy. Taki z niego tancerz jak z koziej dupy trąba. Zastanawiałam się co on tak długo robi w tym programie i doszłam do wniosku, że męska część widowni oszalała na punkcie Piotrowskiej, bo innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość wątróbka z cebulką
a Cichopkowa tazcyła przez ileśtam lat w balecie i nikt z tego problemu nie robił - a pomogło jej to niewatpliwie w wygranej :P Tańczyć salsę a taniec towarzyski - to dwie różne historie - spójrzcie na Kwaśniewska z pierwszego odcinka gdzie był cieniutkla jak barszcz teraz się rozwinęła w przeciwieństwie do Mroczka który sie zwinął ;) Co do jego partnerki - nie irytuje Was ona :( według mnie ona jest infantylna do bólu :P Mroczek precz!!!!! I kto ma to wygrać skoro Koroniewska odpadła :(

Gość zgroza naprawdę
wątróbka - ja finału oglądać nie zamierzam. bardzo dobrze tańczyły jabłczyńska i koroniewska - odpadły, dobrze tańczył rozmus - odpadł. kwaśniewska ładnie tańczyła ostatnie dwa odcinki, tego zarzucić jej nie mogę, że błedy robi, mnie denerwuje maserak z tym rzucaniem się po parkiecie, ale to mniejsza. powiedzmy, że ona w tym finale mi nie wadzi. ale ten mroczek...??? przecież to jest dramat, jak ten facet wygląda na tym parkiecie - z układów nie pokazują NIC, nie ma tam żadnego show, taniec kompletnie wyprany z emocji, co z tego, że ona się szczerzy a on się jej w oczka rozlazłe gapi, nic z tego nie wychodzi - niedobrze, poza rytmem, ciężko. jak oni to wygrają, to będzie klęska. co do piotrowskiej - fatalna baba. głupia, płytka, z gruntu niesympatyczna, z rodzaju, o, popatrzcie, co to ja nie jestem - a w zasadzie wielu już widziało i jeszcze wielu zobaczy. :P

Gość jasny gwint
kto odpadł bo nie mogłam wczoraj obejżeć programu???!

Gość watróbka z cebulką
Rozmus był niezły ale fakt nie udziela się facet w serialach i mediach to go publika spuściła :( natomiast przyznam że Jabłczyńska jak dla mnie nie miała zupełnie gracji w swoich tańcach - ja miałam ochotę odstrzelić ją na początku :O Jest młoda, zgrabna - to fakt ale w tańcu miała gracje kobyłu a w urywkach z prób osobowość bździągwy -kretynki o bardzo wysokim mniemaniu o sobie :P Ja kibicowałam Kręglickiej, Koroniewskiej,Rozmusowi i Oli K. Pomyłką zupełną była natomiast Dancewiczowa - zblazowana krowa i ten włoch (ale on był choc zabawny) :P

Gość watróbka z cebulką
niestey Koroniewska - choć powinien ZA CAŁOKSZTAŁT mumin Mroczek i jego wielka miłość :P

Gość szko
napewno nie zazdroszcze olce figury , nigdy nie chcialabym wygladac jak ona-gruba swinia..ja w poronaniu do niej jestem zgrabna ...ona nie nadaje sie na tancerke..musialaby schudnac z 10 kg

a za kim jesteście?? ja chciałabym zeby wygrał MROCZEK!!! nie dośc ze (wg mnie) lepiej tanczy to wypowiedziec sie tez potrafi lepiej od Oli Kwaśniewskiej (nie urazzając nikogo). pozdro

Gość no ja tez za Mroczkiem choc
wolałam Koroniewska. A najbardziej wku..a mnie ze jak wygra olusia "Taniec z gwiazdami" jaka z niej k..wa gwiazda?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ludzie ależ wy zawistni jesteście :o Wszystkie mohery się tu zleciały :P

A ja Wam powiem, że w finale powinna być Koroniewska i Kochanek oraz Mroczek i Anetka. a Olka powinna odpaść na początku, bo jest instryktorką tańca i oszukuje

Gość koniecznie
no jasne, jak już nie wiadomo co powiedzieć to najlepiej nazwac kogoś moherem :o i nie mówcie, że salsa nie ma nic wspólnego z tańcem - bo co to niby jest - wschodnia sztuka walki ?????

koniecznie-i jeszcze IVonka chwali Olkę za to, że w dwa mieiące nauczyła się tańczyć Ach. Ciekawe, czy inni zawodnicy o niej wiedzą?

myśle,ze wielka szkoda się stała,iż Koroniewska odpadła. :( patrząc na ten program pod kątem show , to każdy jej taniec z Kochankiem był przyjemnością dla oka. czego nie da się powiedziec o pozostałych uczestnikach. ładna dziewczyna, z gracją i wdziękiem.fajnie się z Kochankiem dobrali. ola K. - cóż...na mnie wrazenia nie robi.na jej miejscu udusiłabym speca, który dba o jej make-up i fryzury w tym programie. oszpeca ją strasznie. a w sumie ładną ma buzke i na fragmentach z prób wygląda słodko. mroczek - dretwy. ani to urodne, ani przystojne.jego partnerka ładna do czasu,az buzi nie otworzy. potem cały czar pryska... szkoda mi bardzo asi koroniewskiej. chcialam ją zobaczyc w finale...ech :(

Gość 135790
ja tez chcialam zobaczyc joasie w finale:(

Gość 135790
ja tez chcialam zobaczyc joasie w finale:(

Fajnie tak się powyżywać na innych, nieprawdaż?? :P Może troszkę więcej luzu i ...smsów ;):P

Mnie szlag trafił już po raz drugi z rzędu. Poprzednio, kiedy odpadła Joasia Jabłczyńska, któa tańczyła z dużym wdziękiem, no i teraz, kiedy odpadła Joasia Koroniewska. Moim zdaniem Koroniewska tańczyła z każym odcinkiem lepiej, ale widzowie chyba widzą ją jako Małgosię Mostowiak, a nie Joannę Koroniewską. Mroczek był moim decydowanym faworytem, ale od dwóch odcinków pod rząd tańczy najsłabiej i powinien był odpaść już dwa odcinki temu. Co do Oli Kwaśniewskiej, Koroniewska tańczy lepiej od niej, ale Ola, kiedy prowadzi ją Rafał Maserak, tańczy rewelacyjnie, jakby płynęła z nim w powietrzu.

no właśnie. Ktoś powiedział: jaka to niby gwiazda z tej Oli Kwaśniewskiej?? bo ja nie wiem.. gwiazdA?? :|

Ale nie, najlepsze jest to! Ten spiker mówi: Aktorka Joanna Koroniewska i Kochanek Aktorka Joanna Jabłczyńska i .. Aktor... Piosenkarka.. Modell.. I PSYCHOLOG Aleksandra Kwasniewska :D:D Kurde :D:D Ja na początku myślałam, że powiedzą: Córka byłego prezydenta :P Bo w sumie żadna z niej gwiazdka :p

Gość brrrrrrrrzzzzyydaaaaaal
a ja tęsknię za foremką i jej poskramiaczem. szkoda, że nie wygrali:(

Gość zalamana tym co przecztala
Blondi ty chyba nie robisz sobie palcowki co???

Gość No kurcze ludzie
Kwaśniewska już powiedziała raz (na łamach Tele Tygodnia), że jej się też wydaje smieszne, że zapowiadają ją jako wielką panią psycholog i do tego jeszcze gwiazdę. Sama sugerowała producentom, żeby zapowiedzieli ją jako córka byłego prezydenta i przemianowali program na "taniec z gwiazdami znanymi skąd nikąd". Ale pomysł nie przeszedł. Więc przestańcie po raz setny pisać, co z niej za gwiazda, bo przecież to nie ona nadała sobie taką nazwę. W finale to niestety nie będą moje ulubione pary. Chciałam widzieć Koroniewską. Mroczek - było od początku wiadomo, ze wejdzie. Ma poparcie u ludzi, oglądających M jak Miłość. No ale z dwojga złego wybieram Mroczka. Chociaż ta jego Anetka jakaś taka.... No nie wiem. Chce być niewiadomo jaka kobieca, a jak się odezwie- to głosik 10-letniej dziewczynki. Wizualnie ok, ale ten głos-porażka. No i wiadomość z ostatniej chwili (Mroczek potwierdził, że on i Anetka to para) no i mają poparcie Kasi Cichopek.

Gość czytałam ten wywiad
mowiła ze chciała sie tylko nauczyc tanczyc, no to mogła isc na kurs i wziasc osobistego trenera a nie pchac sie do gwazd.

Gość przekonana
juz final dal jej ogromna reklame jej szkoly zawsze sie znajda snobistyczne dusze ktore beda uczesczaly do szkolu kwasniewskiej poniewaz dostala sie do finalu tanca z gwiazdami ( czytaj taniec z gwizdami)