Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna... jedyna

duze dzieci sie zaczely

Polecane posty

Gość owszem genialne
mniej więcej tak jak ty.

Gość mlodzik
do pupy ze tak powiem...

Gość wyreżyserowany program
bachory mają pole do popisu, albo się wymądrzają, albo leżą dupskiem do góry, takie bezstresowe wychowanie :P dobrze, że Mann od czasu do czasu któregoś Bolka Lolka przyhamuje z deka, bo by dopiero ze sztucznym uśmiechem rozwaliły tv. Rzadko oglądam, bo to głupi program nic nie wnoszący, jak paplanina politykierów :O :(

Gość to prawda absolutna
Ten program jest strasznie naciągany, a dzieciaki strsznie sztuczne i rozbrykane, moze ten program miałby wi ecej sensu gdyby każdym programie były inne dzieci, a te, które tam wystepują są juz nie do zniesienia.

Gość a ja nie lubie
madrzacych sie dzieci - sa sztuczne - powiedza coskolwiek,ludzie rżą, klaszcza, one nie wiedza czemu ale sa dumne i jeszce bardziej sie wymadrzaja.. Dziw ze rodzice sie godza zeby z nich robic malpy w klatce. B lubie Manna ale pogram mnie wkurza Traktuje te dzieciary instrumentalnie

Gość mały niedzieć
nie lubie tego shitu:O🖐️

Gość wciągnięty za obraz
trza by zrobic te dzieci nastepne do programu a tu chetnych nie ma do roboty ani do pracy.

Gość dyja
program jest do bani, dzieciaki wyselekcjonowane, wybrane w castingach, takie małe............a mądre pewnie po rodzicach, na których bachory tyrają,

Gość helooooo00
a kiedy bedzie powtorka tego programu i na jakim kanale, moze ktos wie???

Gość Irmin
Ja odnośnie występów dzieci w programach telewizyjnych, wczoraj słyszałam mówili w TV, że dzieci biorące udział w programach zarabiają po 5 tyś. zł., to czemu nie, rodzice pchają je gdzie popadnie, a bliźniacy mają podwójnie. Ponauczają dzieci durnot na pamięć, te klepią , a rodzic zadowolony. Ludzie nie powinni tego oglądać, to program zdjęli by z anteny.......takie moje zdanie.

Gość zzłotko
bardzo fajny program, uśmieję się zawsze. A Mann jest wspaniały.

Gość Bardzo fajny
program rozrywkowy, bardzo go lubię, Mann fajnie go prowadzi, umie zapanowac nad rozgadanymi dzieciakami, co nie jest latwe ... Jedynie co mi sie nie podoba to to, że Mann nie raz odnosze takie wrażenie, że nierówno traktuje wszystkie dzieci, a to jest niedozwolone np. ignoruje bliźniaki notabene bardzo madre dzieci, mające nieprzeciętne wiadomości jak na swój wiek i bardzo ładnie umiejace sie wypowiadać :-D Super program rozrywkowy :-D

Gość Dobry program
rozrywkowy - Mann i jego wspołprowadzaca - jak najbardziej sie sprawdzają ... Jest to przedsmak tego jak jest trudno w szkole zapanowac nad dziećmi ...

Gość Fajny program
a Mann jest super, tylgo rzeczywiście ignoruje niektóre dzieciaki, a to nie jest fair. Natomiast niektóre osoby, które chca się "wkupić" do grona mogłyby troche więcej się wysilić i wymyslac coś co dzieci by zainteresowało ... Super program :-D :-D :-D :-D :-D :-D na szóstkę !

Gość Do ...Irmin
A co tobie się jeszcze nie podoba w tym programie, oprócz tego, że dzieci zarabiają po 5 tys zł. (co jest oczywiście bzdurą) Brak tobie poczucia humoru

Gość Fajny program
rozrywkowy. A jeżeli chodzi o dzieci, to nie krytykujcie, bo dzieci są bardzo mądre i śmiem twierdzić, że niejedno dziecko wie więcej jak niejeden dorosły człowiek :-D To jest fakt :-D Super program :-D, pelen humoru :-D

Gość Niestety co
niektórzy nie maja poczucia humoru

Gość niechby dostawaly i 10tys
ja po prostu nie znosze popisujacych sie dzieciakow, to jest taki typ, co na przyjeciu ze starymi bedzie zabawial cale towarzystwo, co z tego,ze jak na dziecko moze madre, ale w sumie glupie. Potworenie meczace sa takie bachory w zyciu. Doroslych to smieszy, wiec klaszcza a maly kupuje, nie czujac ,ze publika z niego rży i robi balona. Nie wpuscilabym dziecka w cos takiego, dla mnie to upokarzające, dzieciak mysli,ze jest mówi cos madrego,a im wieksza glupote palnie, tym sie towarzycho bardziej cieszy, I on, jak maly kretynek, z nimi razem.

Gość słodki maluszek
Można nie lubić dzieci, ale nie musicie ich od razu nazywać bachorami.

Gość niechby dostawaly i 10tys
niestety sa dzieci, slodkie maluszki oraz bachory. Tak samo jak mile kobietki i durne babska oraz sympatyczni mezczyzni i oblesne dziady Nic do dzieci nie mam, jako takich.

Gość A do jakiej
kategorii siebie zaliczasz ? :-D

Gość Dzieci w tym
programie sa spontaniczne i na pewno nie odnosze takiego wrażenia, że się popisują jak ktoś pisze ... Poza tym maja duże wiadomości ... A jeżeli chodzi o oklaski, to przecież w takich programach to normalne ... tak jest przyjęte (np. Jaka to melodia i inne) Myślę, że co niektórzy szukają dziury w całym ... Dla mnie jest to program rozrywkowy, zarówno dla dzieci jak i dorosłych i o to chodzi żebyśmy się śmiali kochani, bo śmiech to zdrowie, jak udowodnili naukowcy :-D Życzę co niektórym większego poczucia humoru, pozdrawiam :-D