Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerta

usypianie dzieci

Polecane posty

Gość jerta

Przyzwyczaiłam dzieci do usypiania. Starszemu- ma 8 lat zawsze wieczorem czytam bajkę zgodnie z hasłem - "Całą Polska czyta dzieciom". Młodszego też musiałsam usypiać. Teraz kładę ich razem i usypiam "za jednym razem" czytając. Ale marzy mi się wolny wieczór od usypiania. Na męża nie mam co liczyć on jest ponad tym. Czy też macie takie tęsknoty.

Gość dobrze robisz
Ale pomyśl ile to Twoim dzieciom sprawia przyjemności, że czytasz im bajkę. Jak byłam mała wprost uwielbiałam jak mama przed zaśnięciem czytała mi bajki, a kiedy tego nie robiła sama sobie czytałam i tym samym szybko nauczyłam się czytać.

Gość Doti39
Bajke przed snem czytamy prawie co wieczor a po bajce czytanej dzieci sluchaja bajki z plyty i wtedy zasypiaja . Fakt ze z mezem czytamy na zmiane ja po polsku a maz po szwedzku. Dzieci sa bardzo zadowolone i taki model funkcjonuje u nas. jerta moze by sprobowac dac dziecia posluchac bajki z plyty albo kasety jakiegos wieczoru i moze im sie to spodoba??? Taki maly pomysl. Powodzenia

Gość jerta
Dzięki, córce też puszczałam bajki z kasety, ale jakoś przy chłopakach umknęło mi to - muszę do tego wrócić.

A może audiobook? Raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Jeżeli szukasz jakiś fajnych bajek to proponuję baśnie polski. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Gwarantuje, że odpoczniesz i będziesz miała wolne od usypiania.