Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nielubiani

Czy mieliście takie okresy waszego życia w których czuliście się nielubiani ??

Polecane posty

Gość Nielubiani

Jakie to były okresy ? Jak sobie z tym radziliście ?? Czy próbowaliście uciec od problemu i unikać takiej grupy czy przeciwnie, walczyliście o ich akceptacje ?

Gość usmiech usmiech
i jeszcze raz usmiech... a w domu duzo rofleksji. dlaczego jest jak jest i jak sie tej przyczyny pozbyc :)

Mnie też jakoś nie lubią wszyscy..ale mysle,że nie da się lubić kazdego..Ja sama mam pare osob ktorych nie lubię i wiem,że z wzajemnościa--to się czuje;-)..I jakoś nie robie nic w tym kierunku..prawda taka,żę dobrze mi w malym gronie znajomych(zaufanych,sprawdzonych)niz mieć tysiace kolegow,kolezanek ,ktorzy tylko udają ,że Cie tak na prawde lubią..Trzeba być sobą..nic na sile..I nie ma się czym przejmować jak się ma kilka osob ,ktorzy by za Toba staneli niemal w kazdej sytuacji..;-)Przecież o to chodzi by mieć prawdziwych znajomych a nie o ilośc..;-)

Gość Polka w obcym kraju
Niestety, wlasnie przezywam ten okres w pracy i strasznie cierpie. Jestem nowa, a w dodatku jestem OBCOKRAJOWCEM (czytaj wrogiem no.1), totalnie dyskwalifikuje mnie jezyk obcy, który po dwóch latach pobytu nie jest perfekcyjny. Wszyscy trzymaja razem, a ja zawsze jakos na uboczu. Nawet przerwy spedzam sama :O W zyciu prywatnym otoczona jestem polskimi przyjaciólmi i jestem naprawde lubiana. A w pracy nie umiem sie otworzyc. Mysle o zlozeniu wymówienia, bo wiem ze w najblizszym czasie nic sie nie polepszy, a chodzenie do pracy ze scisnietym zoladkiem to niestety katorga :(