Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalska

zapomnialam wziazc 7 tab.....prosze odpiszcie szybko!!!

Polecane posty

Gość zapominalska

zapomnialam wczoraj wziazc siodma tabletke z opakowania...mialam ciezki dzien,uczylam sie,no i bylam wieczorem tak zmeczona,ze wylecialo mi...:(wzielam jak dzis wstalam,no i spoznilam sie w sumie 8 godzin....martwi mnie to....:(

Gość stokrotka 23
czyli w sumie nie masz sie co martwic.powinno byc wszystko OK

Gość zapominalska
dziekuje za od:)i tak sie martwie...choc ostatni raz kochalam sie z moim chlopakiem w piatek i wiem,ze dzis nie bede,bo nie ma jak;)ale jutro...?:(czy jutro moj organizm bedzie jeszcze pamietal to spoznienie??

Gość Ciocia dobra rada...
spoko 8 godzin nie powinno wplynac na skutecznosc:)chyba na ulotce powinno to byc napisane prawda-przeczytaj to moze sie uspokoisz:)

Gość zapominalska
no wlasnie nie mam juz ulotki...tydzien temu jakos wrzucilam do kosza....:(

no to Ci pisze co powinno byc na ulotce: ze jezeli pomineta tabletka zostanie ptzyjeta nie pozniej niz 12 od stalej godz. to skutecznosc nie zostaje przerwana:) Glowa do gory, byle sie za czesto nie zdarzaly takie zapomnienia:)

Gość zapominalska
bardzo dziekuje za odp:)uspokoilo mnie to teraz bardziej:)a bralas to z ulotki tab anty??jak tak jakich??nie nie zdarza mi sie to czesto...;)wczoraj mialam ciezki dzien,no i zle sie czulalam i tak jakos wyszlo...tak w ogole to zawsze gdy wykupuje tab to na 3 miesiace z gory ustawiam sobie przypomnienie w kom:)i codziennie mi pika o tej samej godzinie zebym wziela...tylko wczoraj lezalam,wylaczylam pikajaca kom,no i mialam zaraz isc lyknac tab...no ale nie poszlam...:(

tyle razy czytalam ulotke ze ten fragment znam na pamiec.:) Bralam regulon, obecnie zrobilam przerwe-z przyczyn koniecznych.

Gość afle
Nie masz sie co martwic. kiedys zapomniałam pierwszej tebletki i zjadłam ją po 19 godzinach, zwymiotowałam, zjadłam następną. Druga z opakowania zjadłam za 5 godzin, czyli o normalnej porze i znowu wymiotowałam, więc zjadłam jeszcze jedną. Wszystko było ok.