Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *gerda***

krem brazujacy?

Polecane posty

Gość *gerda***

słyszałam,ze sa takie kremy (nie dokładnie brazujace), które daja kolor jak podkład,ale sa kremami, czyli ze uzywa sie ich zamiast podkładów:D jesli ktos o nich słyszał to bardzo prosze.....

one sie chyba nazywaja koloryzujace... wiem ze w Avonie taki jest, ale nie wiem czy dobry bo nigdy nie mialam :P popytaj w drogeriach o krem koloryzujacy

Gość te kremy nie daja takiego
efektu jak podklad! Co najwyzej odrobine kolorku ale cudow nie nalezy sie spodziewac

Gość *gerda***
to nie dobrze :( a myslalam ,ze cos znalazlam. niech bedzie koloryzujacy- tego wyrazu mi brakowało dzieki :D

są to kremy koloryzujące. wyrównują koloryt skóry, ujednolicają go, ale nie kryją i nie matują. polecam nawilżający krem koloryzujący Avonu oraz Nu Skin.

Gość koloryzujacy
🌼

wiem,wiem popełniłam bład:D ma być KOLORYZUJACY:) wybaczcie moze ktoś ma jeszcze cos do dodania ,to prosze......

Ziaja ma kremy z serii np. sopot , brązujący. Jest na bazie orzecha i daje efekt delikatnej opalenizny. Z tym, że trzeba na efekt poczekać jakieś 2-3 h po posmarowaniu. Co ważne zaraz po nałożeniu kremu należy umyć ręce dokładnie bo zostaną brązowe dłonie od wewnątrz.

miałam z ziaji balasm brazujacy i jakos mi tak dziwnie pachniał:) ale dzieki za pomoc

Gość nie ma nic ciekawego

Gość ****************
🌼 🌼 🌼

Gość buewif
cudo z avonu nie działa, miałam próbki, prawie w ogóle nie koloryzuje, a twarz sie po nim strasznie świeci, tez szukam czegos innego, puki co ide na solarium :)

Gość buewif
ile kosztuje karnet na solarium, 60 min, tak mniej wiecej?

pewnie tak okolo 50-60 zl a moze mniej ,nie chodze to nie wiem ,ale minuta mniej wiecej kosztuje 1zl

Avon ma 2 kremy koloryzujące: nawilżający i rozświetlający. to po rozświetlającym twarz się świeci, co jest dosyć oczywiste, bo przecież sama nazwa o tym informuje ;) natomiast nawilżający jest świetny. a Nu Skin można kupić od dystrybutorów, to sprzedaż bezpośrednia, podobnie, jak Avon. napisz mi, skąd jesteś, to może będę mogła kogoś polecić.

Gość popieram
potrzeba troche słońca na nasze zmęczone i szare twarze :D:D 🌼